Šéf mě obtěžuje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.8.20 22:43

Šéf mě obtěžuje

Ahoj holky, mám docela dost blbou situaci a nevím, jak se v ní zachovat, takže budu ráda za jakékoliv rady a doporučení. Pracuje ve firmě již dva roky, práci mám ráda, baví mě a jde mi.. kolegové jsou také fajn…Ale má to jeden velký háček… Dost nemístným způsobem mě balí šéf a dělá mi návrhy. Bohužel to je přímo majitel firmy, takže ho poslat člověk do… úplně nemůže. Dnes mi dokonce naznačil, že by mě i povýšil, kdybych s ním vyrazila někam večer třeba do hotelu… Neřekl to narovinu, ale ve své podstatě ano.. Řekla jsem mu s úsměvem, že mám muže, takže to opravdu ne..Ale nezdá se, že by to bral nějak vážně.. Při jakékoliv příležitosti na mě sáhnout to udělá jakoby nenápadně, někdy i nápadně, je mu to jedno.. A já nevím, jak se zachovat, aby mu došlo, že prostě fakt ne! Jenže ho nemůžu poslat do háje z ostra, protože je jasné, že si to pak zazdím a poletím… Vůbec nevím, co s tím, ale je to hrůza. Je mi z toho každý den úplně zle, s čím zase přijde. :( Máte někdo zkušenost či radu? Z práce se mi odcházet nechce, ale asi budu muset. Díky všem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klopotkova
31.8.20 22:53

Tohle nemá jiné řešení než odejít.

• Citovat
  • Upravit
10680
31.8.20 22:55

Seznámit se s jeho ženou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
31.8.20 23:05

A já bych mu to hezky zostra řekla. Pokud už jsi stokrát naznačila, že nic nebude, nemazala bych se s ním.
Při nejhorším se stane, že se pak po tobě bude vozit a ty odejdeš. Odchod bych ale být tebou zvažovala i teď. Takže na tom, že se ohradíš, vlastně nemůžeš prodělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.20 23:18

Stalo se mi to same, sef velke firmy, ve meste velmi znamy vlivny clovek si na me doslova “zasednul”. Stylem jako ze - byl teambuilding na Morave ve sklipku, vzal si me stranou a ze me vezme na nakupy, spodni pradlo atd. Pak na firemnim vanocnim vecirku me neustale zval k tanci, opilej se se mnou snazil bavit atd. Bylo mi to trapne a vrcholne neprijemne a jeste fakt chces aby si na tebe lidi pomalu ukazovali prstem. Pak na oficialnich schuzich firmy sem se bala, kdy me verejne potopi, protoze neskacu nadsenim, ze se mi dvori :roll: Me bylo 30, jemu 70. Vysmech. Podala sem vypoved.

• Citovat
  • Upravit
9000
31.8.20 23:31

Upřímně? Oni ti týpci ve vedení to na své podřízené zkouší často a rádi. Mimochodem mě osobně se to naštěstí nikdy netýkalo, jen jsem byla svědkem. Dotyčná ten nátlak neustála a radši na to přistoupila. Samoživitelka, doma malé dítě. Nezbyde ti než odejít. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.8.20 23:47
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám docela dost blbou situaci a nevím, jak se v ní zachovat, takže budu ráda za jakékoliv rady a doporučení. Pracuje ve firmě již dva roky, práci mám ráda, baví mě a jde mi.. kolegové jsou také fajn…Ale má to jeden velký háček… Dost nemístným způsobem mě balí šéf a dělá mi návrhy. Bohužel to je přímo majitel firmy, takže ho poslat člověk do… úplně nemůže. Dnes mi dokonce naznačil, že by mě i povýšil, kdybych s ním vyrazila někam večer třeba do hotelu… Neřekl to narovinu, ale ve své podstatě ano.. Řekla jsem mu s úsměvem, že mám muže, takže to opravdu ne..Ale nezdá se, že by to bral nějak vážně.. Při jakékoliv příležitosti na mě sáhnout to udělá jakoby nenápadně, někdy i nápadně, je mu to jedno.. A já nevím, jak se zachovat, aby mu došlo, že prostě fakt ne! Jenže ho nemůžu poslat do háje z ostra, protože je jasné, že si to pak zazdím a poletím… Vůbec nevím, co s tím, ale je to hrůza. Je mi z toho každý den úplně zle, s čím zase přijde. :( Máte někdo zkušenost či radu? Z práce se mi odcházet nechce, ale asi budu muset. Díky všem.

A jako důvod vyhazovu by uvedl co? Takový chcípáček, co na jinou ženskou nemá, bude olézat podřízené, o kterých ví, že se budou bát ve snaze udržet si místo. Já bych ho slušně požádala. Prase to nezastaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
31.8.20 23:54

Lidi si k tobě dovolí jen to, co jim sama povolíš. Vím, že je to těžké. Já pracuji převážně v mužském kolektivu, každého z ostra setnu včetně jednatele už při prvním blbem pocitu, který ze situace třeba mám. Nosím pořád šaty, podpatky, vystrihy a funguji tam v pohodě. Chce to být pohotova a nebát se, razny tón, ale spíš to uhrát do vtipu, že si vlastně ani není jistý, jestli to vtip byl.
Výpověď je útěk, já bych se tomu postavila. Že mě má půl firmy za arogantní krávu je mi jedno, s tím je třeba počítat, to chlapske ego je takové citlivé a občas se takto brání.
Kdybych brala pár susnu, tak možná mluvím jinak, ale tak dobře placenou a volnou práci, bych uz nenašla, takže jsem si prostě našla způsob, jak tam žít, aby se mi tam dobře dýchalo a musím říct, že teď po 5 letech už bych neměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
1.9.20 12:57

My jako tenkrát firma plná skoro samích ženských jsme měly ředitele firmy, který byl na ženský. Ale my se jen tak nedaly, až na jednu, která mu dala co chtěl a ona povýšila. Nakonec převzala funkci na místo ředitele, ten už pak šel jinde a ti co tam zůstali, nakonec odešli, protože ona byla horší než původní ředitel.
Ale to je trochu jiný případ zakladatelko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
1.9.20 13:02

Dát mu po čuni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.9.20 16:37

Co třeba se zkusit poradit s právníkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.20 16:54

Zažila jsem něco podobného. U mě se tedy sám sklidnil, ze začátku byl taky hotovej. Občas mi napsal pozvání na večeři, jednou volal i opilý, kdy mě zval na drink. To bylo cca první rok tak. Bylo mi to nepříjemné, přestože to není žádný dědek. Prostě to všichni v práci poznali, hlavně tedy ženský, že je ze mě hotovej a nedělalo to dobrotu. Mě tedy pomohlo ignorovat. Mluvit jen o pracovních věcech, jiná témata, kdy se snažil o flirt, jsem slušně stáčela jinam. Fakt stačilo se na něj usmát a byl ze mě hotovej. On byl naštěstí přeřazen na jinou pobočku. Možná i účelově. Ale doteď to poznám, že po mě jde, již si nedovolí mě někam zvát. Ale stále dělá vše proto, abych zas pracovala pod ním. A přešla k němu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat