Plat zdravotní sestry Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.4.16 09:47

Mamka je v praxi +-20 let (nevim presne) a cisteho ma kolem 25 se vsema priplatkama a podobnyma vecma. Anonym z pochopitelnych duvodu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.4.16 09:49

V Táboře v zubní ambulanci - 16tis čistého, po 15leté praxi…

• Citovat
  • Upravit
2526
13.4.16 09:54

Tak ono taky záleží, jestli máš jen registraci nebo i nějaké nástavby, kolik máš odpracovaných let, jaká jsi třída. Zdravotní sestry jsou placené tabulkově + k tomu příplatky. plat okolo 25 tis.,praxe 28 let. Nemám pocit, že bych brala málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.16 10:37

Tentokrát prosím anonym, nebo raději smazat.
Deset let ve velké pražské nemocnici, registrace, tři specializace. Za měsíc 14 - 15 směn, cca 24 tisíc čistého.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.16 00:41

Morava, tedy sice 0,75 uvazek, ale specializace, 25 let praxe a cca 13 cisteho. Sluzeb 9-10 mesicne. Tomu rikam terno. Takze pokud z Tve vyplaty udelam pomerove svuj uvazek, tak bych si piskala…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.16 04:23
@Anonymní píše:
Morava, tedy sice 0,75 uvazek, ale specializace, 25 let praxe a cca 13 cisteho. Sluzeb 9-10 mesicne. Tomu rikam terno. Takze pokud z Tve vyplaty udelam pomerove svuj uvazek, tak bych si piskala…

V Praze je draze. Vysočina, pět let praxe, plný úvazek nemocnice, 16 000. Prosím anonym.

• Citovat
  • Upravit
6
4.6.17 21:01

sestričky v Praze

Ahoj děvčátka :kytka: Mám v plánu vyletět z krajského města směr Praha. Mám několik nabídek na práci sestry.. Všude jsou tabulkové platy, jelikož chci nejdřív do nemocnice, na směny, než se rozkoukam šla bych nejdřív na ubytovnu.. Chtěla bych se zeptat jakou nemocnici si mám zvolit. Kde jste jak spokojené. Minulý týden jsem byla na pohovoru ve vojenské, předtím v IKEMU.. Nedostatek sester je všude, takže nemusím vzít hned první místo.. Zajímala by mě vaše osobní zkušenost.. Hlavně finanční..Všude řekli osobní, víkendy, noční jsou jasné, atd. Byla tam nabídka i na JIP, to také nevím kolik je příplatek.. Nechci zbohatnout ale uživit se. Popř. jak je to s přesčasy atd. Moc děkuji za vaše reakce :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.17 21:14

Plat tabulka, priplatky vsude stejne. Vybirala bych asi podle toho kde maji jake osobko, zda dovoli praci prescas a zda prescasy proplaci a jak. A take podle poctu dovolene to je taky jinak vsude :think: u nas treba mame 6t dovolene plus 4sick day, osobko cca 3-4t a prescasy si sama zvolis zda je chces nebo ne :) a taky hledame sestricku kdybyste mel nekdo zajem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
4.6.17 21:33

To máte dobré platy. Kamarádka pracuje jako zdravotní sestra v Praze, bere 19 tis. čistýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
4.6.17 21:46

Na sestru v nemocnici super. U praktika je to leckde almužna. Známa ma měsíčně 60.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
4.6.17 22:14

@Alkata tolik penez jako sestra? :think: zNelakuje te?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
9.6.17 00:06
@eviku-miluna píše:
@Alkata tolik penez jako sestra? :think: zNelakuje te?

Nelakuje. Znám doktorku, u které pracuje. 3× ročně dovolená u moře a podobně je standard. Neznám jiné praktiky, takže porovnávat nemůže. V každém případě si myslím, že chudý praktik stejně jako zubař zkrátka neexistuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
14.1.18 10:36

Ráda bych oživila diskuzi. Zajímají mě platové třídy.
Když jsem se dívala na pravomoce a zařazení do platových tříd, tak mě zarazilo, že 9.platová třída je pod odborným dohledem. A dle tohoto článku
http://www.zdravotnickenoviny.com/…m-nelekarum/
by nyní všechny sestry měly mít 10.platovou třídu. Což si myslím, že mělo být i doposud.
Jaké kdo máte zkušenosti? Má samostatně pracující sestra u lůžka 9.nebo 10.platovou třídu?
Ještě mě zarazil odstavec o 2 tis. za směnnost. Že od ledna je s otazníkem. Přitom jsem pochopila, že v létě se na něj čerpaly dotace a od ledna, že bude zařazen v úhradové vyhlášce a měl by být trvalý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
14.1.18 10:42

@lasička1 mám 10 třídu,30tis. hrubého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
14.1.18 11:02

@Marcam Na standartním oddělení, bez ARIPu či jiné specializace?
My máme 9.platovou třídu na standartu, na JIPce 10. a pokud mají holky ARIP tak 11. na JIPce. Dřív ARIP na standartu byl 10.platová třída, ale nyní už jí nechtějí uznávat.
Tak uvidíme, zda se od ledna změní tabulky na 10.třídu tak jak je psáno ve Zdravotnických novinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat