Jak se rozhodnout správně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Šla bych do ordinace. Nasbírás praxi a nikdy nevíš, co ti živit přinese… peníze nejsou všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak, do fabriky se vrátit můžeš kdykoli
Zkus tu ordinaci, alespoň nasbíráš nějakou praxi
![]()
- Citovat
- Upravit
Určitě bych šla do té stomatologie. Získáš praxi a časem třeba i lepší peníze. Bude to lepší, než do zblbnutí dělat jednotvárnou práci v továrně, kam se koneckonců můžeš vrátit i tak, kdyby něco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych vybrala stomatologii, ale začala bych gramatikou, promiň, nedalo se to, hlavně ty čárky mezi větama, těma začni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chceš se zakopat už navždy na konci „potravinovýho“ řetězce nebo chceš dělat kvalifikovanou práci a někam se posunout? Odpověz si!
- Citovat
- Upravit
Dobře mám na to stejný názor jako vy. Nakonec si říkám že kdyby něco můžu se tam vrátit. Hned zítra zkusím zkontaktovat zubaře a zkusím štěstí navíc je tam nástup až v září dost času na rozmyšlenou.
- Citovat
- Upravit
Ja bych tedo do zubni ordinace dobrovolne nesla. Po… bych se strachy. Ale ty nevahej! Kdyz to neklapne- praci ve fabrice si najdes vzdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Milé mamky co by jste mě poradily na mém místě udělala jsem si kurz zubní instrumentářka. Kurz byl hodně náročný nakonec se mě místo nepodařilo najít a někde to bylo fakt jen za pár korun. Tak jsem šla dělat do fabriky peníze tam mám fajn ale práce je taková jednotvárná, stereotypní a myslím si že mám na víc. Navíc si vždy říkám že by měli dávat ještě příplatek že musím pracovat s blbýmí lidmi, čert to vem dá se to v klidu vydržet. Našla jsem nový inzerát do prestižní stomatologické kliniky poblíž bydliště. Měla bych trochu méně peněz ale bez nočních a ne tu jednotvárnou práci, kterou jsem nechtěla dělat. Právě mě na tom baví že práce v ordinaci není jednotvárná jako v té fabrice sice by mě chyběla ta praxe ale to by zubařovi nevadilo. Již jsem s ním byla v minulosti v kontaktu. Riskly by jste to nebo by jste zůstaly ve fabrice. Vím že rozhodnutí je na mě ale potřebuji znát váš názor a s někým to rozebrat!!!