Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, jsem zaregistrovana v Podoli..premyslim o Epiduralu (pokud to pujde
. Nevite, jestli se v Podolí za něj platí, případně kolik? Díky
Ahoj mrkni na jejich stranky ja mam za to ze se za nej plati vsude
![]()
Myslím, že ne…ani u Apolináře neplatíš, tuším, že v Praze se platí v Thomayerce…V porodnici musí být přítomen proškolený anesteziolog, jakmile ho porodnice nemá a musí ho „objednat“, pak se samo musí epidurál zaplatit ![]()
rodila jsem pred mesicem a nic se neplati
v Thomaerce se plati tusim 5.700kc coz je teda sileny .-(
jo, thomayerka má epidurál za 5700: http://www.ftn.cz/…ke-oddeleni/
v podolí se platí klasicky za otce u porodu, za masážní vanu při porodu, za nadstanadard, ale epi je druh „léčby“ a neplatí se za něj.. aspoň donedávna (pár měsíců) tomu tak nebylo.. na jejich stránkách o tom nic není..
V Podoli se neplati! ale je treba to rict dopredu aby byl cas odebrat jeste krevni testy aby mohl byt epidural aplikovan
Natasa:nj ted me to pripomela .. otec u porodu 1000 predporodni kurz 600, masazni vana 500 a pak jeste cena za pobyt:D
a ta Krc me prohlidkou porodnich za 150kc pobavila:D
ahoj holky, rodila jsem v Podolí 8.12. a za epidurál se nic neplatí, měla jsem přítele u porodu a to bylo za 1000 Kč.. Jinak porodní sál je fakt super, mne stačila sprcha, a o epidurál jsem si řekla, to byla úúúleva … Držím palce.
Ahoj holky, ja budu za dva tydny taky rodit v Podoli, ale na jejich strankach jsem nic o epiduralu nic nenasla, kolik stoji a tak. Dostala jsem v Podoli i papiry o tom jestli chci epidural, ale tam cena tez neni psana, tak nevim…taky premyslim jestli si ho dat, nebo ne.Jako prectava, ze me pichnou do patere je to silena, ale pokud mi to ma zmirnit bolesti? Proc ne? ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.