Porodnice Havířov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
22.11.10 10:34

Porodnice Havířov

Ahoj holky, máte některá nějaké postřehy k této porodnici, nebo tipy co vzít sebou, co nenajdem na stránkách nem. Teď jsem 37+1, už se to krátí :-? Věci jsou nachystané, jen kdybych něco zapomněla. Všem pěkný den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1130
23.11.10 20:23

Také by mě to zajímalo. Já se chystám, ale až příští rok :kytka:
Přeju hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
12.12.10 10:57

Nic výjimečného tam po mě nechtěli. Já třeba u porodu nevyužila své noční košile…sestra mi říkala, ať si je zbytečně nezničím od krve. Měla jsem omyvatelnou obuv, pití (bez bublin), jídlo mi zakázali, dále je potřeba OP, oddací list, foťák nebo kameru, mobil, nabíječku, náhradní baterie do foťáku, ručník (doporučuji tmavší). No a ostatní je dobré donést až na odd.šestinedělí…hyg.potřeby, podprsenka, košile, ručníky, apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.1.11 18:17

Noční košili si nemusíš brát vůbec …celou dobu ti budou dávat erární, když teda budeš chtít. Má to výhodu nemusíš hned doma prát jak přijdeš. A taky si můžeš vzít svoje oblečení pro malého (body apod.) V porodnici prcka jinak budeš oblékat do klasických košilek a dupaček, všechno co tam mají je dost velké a děti v tom plavou a navíc se to vyhrnuje. Ale zase je to otázka jestli se ti chce doma hned prát. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková