Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mrkni na lištu nad tvým příspěvkem!
Máš tam porodnice a zkušenosti maminek
!
Tam bych v životě rodit nešla!!!! Pokud jsem na ni slyšela dobrý reference, tak jich bylo dost málo! Takže pokud máš možnost, zvol jinou. Já mezi třemi volila Mělnickou, měla jsem na výběr ještě z Roudnický a právě Litoměřický.
ahoj,rodila tam bratranka manzelka a rikala ze to bylo hrozny,hlavne tam pry ani poradne neukazou kojeni,pri porodu na ni porad jecela porodni asistenka,ja rodila v roudnicky a nemuzu si prakticky stezovat
tak já jsem tam rodila a spokojenost
… do roudnický bych zase nešla já
… takže si asi tímhle moc nepomůžeš bo každá jsme jiná a každé vyhovuje něco jiného (mě na Roudnické mimo jiné vadí to že je stejná už asi 100let a přístup personálu NEJEN na dětském je děsivý
)
tislerka82 píše:
tak já jsem tam rodila a spokojenost… do roudnický bych zase nešla já
![]()
… takže si asi tímhle moc nepomůžeš bo každá jsme jiná a každé vyhovuje něco jiného (mě na Roudnické mimo jiné vadí to že je stejná už asi 100let a přístup personálu NEJEN na dětském je děsivý
)
neni je nova ve stary porodnici ted je vzp pojistovna atd nova porodnice je ted mezi gynekologii a inaternou v poliklinice
tislerka82 píše:
![]()
)
jj je nová, nové vybavení, ale mě vadilo to, jak tam jsou malý pokojíčky!! 2 se tam nehnout a ještě tam být s 2mi malými miminky, hrůza, byla jsem se tam podívat za sestřenkou a ty mělnický pokoje byly 3× tak větší a taky pro 2 rodičky! Takže když šly mimi koupat, tak o sebe zakopávaly a jedna tu druhou musela pustit kvůli posteli, takže jsem ráda za ten Mělník, tam byla protivná jen jedna dětská.
Pettulle píše:tislerka82 píše:jj je nová, nové vybavení, ale mě vadilo to, jak tam jsou malý pokojíčky!! 2 se tam nehnout a ještě tam být s 2mi malými miminky, hrůza, byla jsem se tam podívat za sestřenkou a ty mělnický pokoje byly 3× tak větší a taky pro 2 rodičky! Takže když šly mimi koupat, tak o sebe zakopávaly a jedna tu druhou musela pustit kvůli posteli, takže jsem ráda za ten Mělník, tam byla protivná jen jedna dětská.
![]()
)
Sice male pokojicky maj ale me to nevadilo,ja jsem tam byla spokojena,kamoska zas rodila 1 v rce a nadavala na ni a ted 2 rodila na melniku a nemohla si to vynachvalit
Ahojky
Tak já si na Litoměřickou porodnici nemohu stěžovat.A to sem tam rodila dvakrát,personál byl super.Sestřičky milý a doktoři v pohodě.Je to tam ted uplně nový,předělaný(a ta koupelna jak v hotelu)mě se tam teda líbílo.
Ahoj,
mám čerstvou zkušenost, rodila jsem 5.11.2010. Mohu srovnávat i s jinou porodnicí, první dceru jsem rodila v Českých Budějovicích.
V Litoměřicích jsem byla mile překvapená, porod super, nemohu si na nic stěžovat a co se týče sester, tak taky naprostá spokojenost. Dětské všechno ukazovaly, chodily se často ptát zda nepotřebuji pomoc s kojením a vůbec nedělaly rozdíl zda mám nebo nemám doma už dítě. Takže za mě velká spokojenost. Trochu jsem se bála tam jít rodit, když jsem četla některé reference, ale je to všechno o lidech, někdo spokojený bude, jiný ne.
Máte někdo zkušenosti z Litoměřic nyní? Čtu pozitivní recenze, ale jsem z Prahy a google rika ze to je tak 1:30h dojezd.
@Aria86 píše: Více
Mám zkušenost starou rok. Ale dohromady jsem tu rodila 3×. Za tech 15 let se tu hodne zmenilo k lepsimu. Porodnice prosla rekonstrukci, modernizaci. Za mne skvely pristup doktoru i porodnich asistentek. Mela jsem polonadstandart a vzhledem k poctu deti si mne nikdo moc ani nevsimal ( coz jsem chtela, mit soukromi)
Vybaveni porodnice moc neposoudim, vetsinou jsem rodila chvili po prijezdu, takze jsem videla jen balon a sprchu
ale maji tam i vanu a nove i ten porodni gauc ( nebo co to je)
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj holky,mužete mi řict jake mate zkušenosti s Litoměřickou porodnici?Dekuju