Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky jen by me zajimalo kolik z nas rodila v Roudnici nad Labem?A jaky ste meli zkusenosti?Ja byla celkem spokojena,obe holky jsem rodila prirozene a tu prvni s urychlovackou a tu druhou ne,takze jsem si docela 1porod uzila,stou urychlovackou jsem mela tak o30az40 procent horsi bolesti nez ted.
Sice se o zkušenost nepodělím, moje máma by mohla - já se tam narodila, ovšem před dost lety
Zdravím Roudnici!
ja osobne jsem se tam taky narodila,tak to budes ze stary porodnice jako ja
,ted je tam nova a krasna ![]()
kacerval píše:
ja osobne jsem se tam taky narodila,tak to budes ze stary porodnice jako ja,ted je tam nova a krasna
ja tam taky nebydlim,bydlim ve Štětí a stejne jako ty tam jezdim za pribuznyma a odkud si?
petra.lovosice píše:
https://www.emimino.cz/…e-nad-labem/
to vim,ale tam prece nepisou vsechny maminky jinak dik za ochotu
Ahoj, rodila jsem v Roudnici letos v září.Byla jsem opravdu moc a moc spokojená.Super pan doktor (pan Šálek), který mě rodil i porodní asistentka.Kdybych rodila znovu, určitě bych neměnila. ![]()
Ahoj, tak do týhle porodky bych fakt nešla i když ji mam nejblíž. Sice jsem se v Rci narodila, ale když jsem tam byla po porodu za sestřenkou, tak jsem se nestačila divit jaký to tam je. Maličkatý pokojíčky. Kamarádka tam rodila a už by tam taky v životě nešla. Špatně ji zašili a ještě do toho chytila zánět. Nevim teda kdo ji rodil.
Pettulle píše:
Ahoj, tak do týhle porodky bych fakt nešla i když ji mam nejblíž. Sice jsem se v Rci narodila, ale když jsem tam byla po porodu za sestřenkou, tak jsem se nestačila divit jaký to tam je. Maličkatý pokojíčky. Kamarádka tam rodila a už by tam taky v životě nešla. Špatně ji zašili a ještě do toho chytila zánět. Nevim teda kdo ji rodil.
zjisti prosim kdo ji rodil
Zkusím to zjistit, ale nevím kdy s ní budu mluvit. Jestli ji zastihnu v práci. Něco pro ni mam, tak jí to musim hodit.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.