Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravim vsechny maminky:)! Zajimalo by me, jestli mate nektera zkusenosti s cisarsky rezem na Obilnem trhu. Jak vse probihalo, jak dlouho jste lezely na JIP, kdy Vas i miminko presunuly na normalni pokoj pro sestinedeli apod. Nam byl napanovan CŘ ted na tento tyden, a ja zacinam mit obavy
, kdy miminko uvidim poprve, kdy si ho poprve poradne pochovam a kdy nas uz neoddeli od sebe
.. Zda u Vas Vase rekonvalescence probihala ychle, pze kazdy me furt strasi, ze p cisari se nekolik dnu nepohnu atd. Take netusim, co ted aktualne nemcnice pokytuje, prosim, pokud mate nejake postrehy, uvitam vase zkusenosti a zazitky z porodnice na Obilnem trhu. Mockrat dekuji a preji pekny den ![]()
ja te jdu jen podporit (nerodila sem na obilnaku - i kdyz skoro jo
)..ze te strasi ze se nepohnes..na to zapomen…vecer te pozenou do sprchy a druhy den uz budes „behat“
ja dostala druhy den uz mimi k sobe ![]()
Ja jsem rodila na obilnaku pred 8 mesici. Prirozeny porod, nakonec skoncil akutnim cisarem. Maly se narodil v 15.00 hod, poprve mi ho prinesli vecer v 10 na kojeni. Na JIPce jsem lezela jenom do druhyho dne asi do 10hod, meli hodne cisaru, tak jsme museli driv na pokoj. Rano me tahali z postele abych se umyla, ale byla jsem jeste mimo, temer jsem jim tam odpadla, tak to nechali byt. Ale moc jsem chtela videt manzela a tak jsem se snazila sama pomalu posazovat na posteli, moc se mi totiz tocila hlava. Jak me odvazeli na pokoj, tak jsme uz dokazala udelat par kroku i sama a dojit si na zachod. Dlouho jsem mela problem se z ty stary kovovy postele postavit, vsechno me bolelo, a kdyz uz jsem vstavala, tak abych udelala vic veci najednou
Rekonvalescence je hodne individualni, spolubydlici par hodin po cisari behala jak srna a nebylo na ni videt ze by rodila cisarem. Hodne to taky zalezi na psychice, jestli budes v pohode, tak to pujde lip, ja jsem v pohode vubec nebyla, tak byla ta rekonvalescence o to horsi. Ale prezila jsem ![]()
Maly se narodil v pondeli a ve stredu rano uz jsem ho mela u sebe na pokoji, takze docela rychle. Jde o to, jestli jses schopna sama chodit a dojit si do sprchy a wc, kdyz to zvladnes, tak zvladnes i peci o mimino.
Dekuju mockrat za predani vasich zkusenost
! Ceka nas to ted ve ctvrtek, a jsem uz jako na trni, ze kdyby to prislo samo od sebe i driv, tak bych se ani nezlobila:), ale lepsi je urco planovany CR.. Procetla sem tu tolik clanku, jsem opravdu moc zvedava, jak vse dopadne ![]()
ja rodila v Bohunkach, ALE, doktori delaji kolecko Bohunky-Obilnak.. takze co se tyka doktoru bud bez starosti. CS neni nic moc, ale da se to zvladnout. Nenechej se uspat, at mimi vidis hned. Budes tak hodku na poop.odpocivarne, pak te prevezou a kdyz tam bude partner, tak vam mimi nachvili daji. Btw. kdo je tvuj lekar ? mam tam pribuzneho, tak me to zajima
kdyby neco, mohla bych se zminit.. vis jak.. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.