Hořovice nebo Podolí

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
P.
2302
22.10.10 19:49

Hořovice vs. podolí

ahoj holky, chtela bych se zeptat na vase zkusenosti. prvni dite jsem rodila v motole, profi pristup, ale sestricky i PA moc prijemne nebyly, k tomu pripoctu absenci nadstandardu, fixni hodiny navstev a nemoznsot byt s partnerem drive nez na porodnim sale..:-(. zkratka hledam mily personal, soukromi, moznost mit manzela celou dobu u sebe. rikala jsem si podoli, ale bojim se, ze i kdybych se nahodou dostala do registru, nemusi mit v dobe porodu volno a taky nevim, jestli je fajn, ze jsou tak pretizeni, jestli se to neodrazi na jejich pristupu, precijen chapu, ze musi byt vsichni dost unaveni, kdyz to tam jde jak na bezicim pasu. a pak jsem slysela o horovicich, mam to 30 min autem od bytu, na netu to holky popisujou krasne, ale nevim, maji tam nadstandardy? a muze byt muz od zacatku u me? jeste me napadlo, je mozne se registrovat v podoli a kdyby pri pododu meli nabito, odjet do horovic, vlastnim autem samozrejme. jde to dostat se do horovic na posledni chvili, bez jakekoli registace? moc vam dekuji za informace a omlouvam se za dlouhy prispevek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13903
22.10.10 20:19

já rodila v podolí a moc spokojená, kamarádka v motole a taky (i když nebyla moc spokojená s průběhem císaře, prý příště jen v narkóze) - a nadstandard tam měla. druhá kámoška rodila v hořovicích a spokojená nebyla - ale měli tam tehdy nával, tak taky možná proto.
jo a v podolí ten nadstandard je dost plnej - já ho dostala až druhý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
22.10.10 20:20

Rodila jsem v Hořovicích před rokem. Registrace nebyla potřeba. A ani není nutné tam chodit do poradny ( ale doporučují to).

Byla jsem na normálním pokoji - dvojlůžkový s vlastním soc.zářízením. Ani nením, jestli nadstandard mají. :nevim:

Manžel byl se mnou po celou dobu porodu. Porodní sály jsou pěkně zařízené a přístup personálu výborný (porovnávám s prvním porodem v Krči.)

Klidně se ptej na detaily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.10.10 20:21

Já rodila v Podolí a byla jsem moc spokojená…je fakt, že když je plno na nadstandard si musíš počkat (já se nedočkala, za mě byl zrovna stop stav a fakt plno), ale i tak jsem byla spokojená a nadšená (v rámci možností :lol::wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.10.10 20:22

jo a všechny jsme rodily letos. volila bych variantu registrace podolí a případnej rychlej přejezd do hořovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
22.10.10 20:55

To je asi presne tak moje predstava, snad by to tak slo kdyztak zaridit..tak moc vam dekuji za rady a informace!hezky vecer!

mooch píše:
jo a všechny jsme rodily letos. volila bych variantu registrace podolí a případnej rychlej přejezd do hořovic.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
22.10.10 21:10

Já jsem rodila v Hořovicích letos v březnu nemusíš se tam regiśtrovat nic a s manželem jsme byli pořád spolu na porodním pokoji a porod trval 38 hodin takže tam byl i přes noc a vše super.Nadstandarty mají,ale u mě nebyl žádný volný,ale byla jsem na pokoji s fain maminkou co rodila ve stejný den jako já a pokoje jsou 2 a 3 lůžkové s vlastním soc.zařízením a vše luxusní dávala jsem i foto sem na emaimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
22.10.10 21:11

a další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
22.10.10 21:12

a ještě jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
22.10.10 21:21

Ahojky. Registrace v hořovické porodnici nefunguje. Vezmou každou rodičku, proto je tam ted takový nával. Nadstandardy tam jsou, ale jelikož mají neustále plno tak není jisté, že ho dostaneš. Lékaři jsou raději pokud přijdeš na poslední prohlídky před porodem, ale pravidlem to není. Jinak porodnice je hezky zařízená, můžeš se podívat na netové stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
22.10.10 21:22

dekuju moc za fota, vypada to fakt paradne! snad tedy i personal je fajn dle vsech prispevku. apson mam tedy co k promysleni :-)

sexyfraga píše:
a ještě jedna
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
22.10.10 22:11

Personál byl super každý ti ukázal co a jak a když jsi potřebovala poradit stačilo zvednout telefon hned věděli z jakého pokoje voláš a přišli poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.10.10 15:39

ahoj, taky se rozhodujeme mezi Hořovicemi a Podolím. Na Hořovice jsem zatím slyšela jen samou chválu. Chtěla bych se tam jet podívat, myslíme že mne tam pusí si prohlédnout sál apod.? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
25.10.10 20:10

na netu myslim psali, ze jo, ze je ukazujou..zavolje tam pro jistotu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
26.10.10 21:04

Každé 1. a 3. pondělí v měsíci mají předporodní besedy, jejichž součástí je i prohlídka porodních sálů.

Info tady:http://www.nemocnice-horovice.cz/…unecni-brany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková