Frýdecká porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
480
19.10.10 15:23

Frýdecka porodnice

Holky ktera jste rodila ve Frýdku Místku?Byly jste spokojene,zmenilo se tam neco?Jako vybaveni,oddelene mistnosti nebo je stale stejne,jedna hekarna kde vas max zadelaj plentou at na sebe nevidite? 8-o .Ja tam rodila pred temer 5lety a zkusenost od prijmu po propousteni des bes :cry:.Predem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
19.10.10 15:26

https://www.emimino.cz/…ydek-mistek/

podívej se tady jsou tam i dole hodnocení rozepsaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
19.10.10 15:30
dekuji.ja uz tam prave koukala a nic moc tam neni.radeji bych nekoho s vlastni zkusenosti
LadyRebeka píše:
https://www.emimino.cz/…ydek-mistek/podívej se tady jsou tam i dole hodnocení rozepsaná
LadyRebeka píše:
https://www.emimino.cz/…ydek-mistek/podívej se tady jsou tam i dole hodnocení rozepsaná
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
19.10.10 15:53

Tak v tom případě pohledat v diskuzích, jedna už tady byla :wink: Já se tam taky chystám rodit, tak snad mě nic strašného nečeká a zkušenosti budou dobré :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.10.10 16:02

Holky, já tam rodila před 3 lety a nemůžu si ji vynachválit. Všichni super, milí, sestřičky na odděleních :palec: . Možná jsem jen měla štěstí, ale za mě Frýdek doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
19.10.10 16:09

Já se z porodnice zrovna vrátila. Co se vybavení týče - jedna „hekárna“ pořád ještě je, s tv, ale když ti vedle heká rodička, je to poněkud depresivní, porodní box supr, no a dál jsme se nedostali..

Myslím, že každá má zkušenost podle toho, jaký je porod. Za mě - přístup doktorů a PA poněkud laxní, jinak ale sestry na šestinedělí supr, příjemné, vstřícné, sestry na novorozeneckém - jak která, ale celkově bych je také hodnotila kladně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
19.10.10 16:14

Ve Frýdku jsem rodila 2×, a nemůžu říct žádné špatné zkušenosti, ba naopak, velmi vstřícný personál, jak Dr. tak sestřičky. I předporodní část bych hodnotila pozitivně. Byla jsem velmi spokojena :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
21.10.10 09:41

Mě tam před týdne rodila příbuzná a dopadlo to tak, že ji pustili domů s dítkem, které nepřibíralo, neumí pořádně nakojit, protože jedinou pomoc co jí sestry nabídli,když chtěla radu, byla láhev Sunaru. Teď je doma,snaží se rozjet laktaci,je nešťastná a v životě tam už nepůjde a to bydlí kousek od ní . Je to prvorodička takže by určitě pomoc od sester uvítala leč se nestalo. Takže tolik čerstvá zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
21.10.10 12:59
Ellhana píše:
Mě tam před týdne rodila příbuzná a dopadlo to tak, že ji pustili domů s dítkem, které nepřibíralo, neumí pořádně nakojit, protože jedinou pomoc co jí sestry nabídli,když chtěla radu, byla láhev Sunaru. Teď je doma,snaží se rozjet laktaci,je nešťastná a v životě tam už nepůjde a to bydlí kousek od ní . Je to prvorodička takže by určitě pomoc od sester uvítala leč se nestalo. Takže tolik čerstvá zkušenost.

ja ma zkusenost od nastupu,porodu,propousteni des bes.a kojeni byla fakt pecka po tom co mi rekla sestra..mam vpacene bradavky a jeji slova kdyz mne drapla za cicek vytahla ven koukla a rekla vy mate blbe bradavky kojit nebudete..ja cumnela jak puk malem sem ji poslala nekam uz za to jak mi to prso chytla vytahla a ty slova no mazec.kojit jsme kojili nakonec 3mesice neni to buhvico,ale na to ze jsme mnela blbe bradavky vykon nee? 8-) .takze rodit tam po druhe se mi opravdu nechce ale nic jinyho nezbyde asi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
3.11.10 19:05

Ahojky,
já tam rodila loni v březnu a byla jsem moooooc spokojená(teda až na jídlo,to za moc nestálo) :lol:
Ale jinak porodní boxy super,personál taktéž.I když jsem z Ostravy,tak jsem jela rodit do FM a za mně-můžu jen doporučit!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková