Nadstandard U Apolináře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5548
19.10.10 15:03

Nadstandart u Apolináře

Chtěla jsem se zeptat jak to je z nadstandartem u Apolináře?Kdy si o něj musím říct?Stačí poprve v poradně(36tt)?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2787
19.10.10 15:11

No to si myslím, že až v okamžiku porodu…já jsem ležela na riziku měsíc a půl a chodila jsem na nadstandart za holkou, co tam se mnou ležela a zkoušela jsem tam žebrat o zapsání, ale neprošlo mi to..řekli prostě až po porodu, to mi nakonec nevyšlo, byl tam nával a přednost dostávali známí doktorů atd, ale řekla bych, že je tam ted nadstandartů čím dál víc, tak snad mi to tentokrát projde, budu se sakra snažit, abych ho dostala. Co mi na apoli vadilo, bylo právě to, že na obyč pokojích nesměly návštěvy a s miminkem jsem musela trávit čas na chodbě :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
19.10.10 15:14
Petorka píše:
No to si myslím, že až v okamžiku porodu…já jsem ležela na riziku měsíc a půl a chodila jsem na nadstandart za holkou, co tam se mnou ležela a zkoušela jsem tam žebrat o zapsání, ale neprošlo mi to..řekli prostě až po porodu, to mi nakonec nevyšlo, byl tam nával a přednost dostávali známí doktorů atd, ale řekla bych, že je tam ted nadstandartů čím dál víc, tak snad mi to tentokrát projde, budu se sakra snažit, abych ho dostala. Co mi na apoli vadilo, bylo právě to, že na obyč pokojích nesměly návštěvy a s miminkem jsem musela trávit čas na chodbě :-?

tak ja byla na nadstandardu sice v krci ale asi nemusim popisovat jak jsem to misto dastala… prvni den jsem byla na normalnim pokoji ale to bylo hrozny…a zadali jsme o to az po porodu…druhy den se tam uvilnil pokoj…urcite doporucuji…hlavne ti tam muze prijit navsteva na pokoj a nemusis unavena stat na chodbe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
19.10.10 15:25

Upřímě řečeno, byla jsem ráda, že jsem vůbec nějaký pokoj dostala. Na nadstandard ani nepřišla řeč. Bylo totálně plno, první noc jsem byla na odd rizikového těhotenství, teprve další den se uvolnilo místo na šestinedělí.

• Citovat
  • Upravit
5548
19.10.10 15:39

Já bez nadstandartu asi nepřežiju.Mám docela velké trauma z prvního porodu.Když se malej narodil tak sem ho v noci neslyšela.Nevím zda jsem spala tak tvrdě a nebo zda bylo něco"špatně".No na pokoji semnou leželi takové dvě důry druho-rodičky(nevím jak to nazvat) a těm to samozdřejmě hrooozně vadilo :-( Byla jsem tak zoufalá,že jsem každou chvilku tajně na záchodech brečela…Pak jsem dostala nadstandart(náhodou se uvolnil) a byl klid.Malej spinkal v celou noc a já budila každé 2 hodinky na kojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková