Hořovice nebo Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Boo
264
27.10.10 08:57

Já jsem se také rozhodnutá pro Hořovice. Byla jsem tam i na 3D UTZ a líbilo se mi tam. Půjdu ještě na tu jejich besedu, jak to tam u nich funguje s prohlídkou porodních sálů a navíc mám na papírku ještě zvídavé dotazy mého doktora, který jako pražský moc zkušeností s Hořivicemi nemá, tak mám za úkol vyzvědět nějaké info i pro něj :lol:
Jen doufám, že nebudou mít narváno a vezmou mě až to přijde. :think: No budou muset, protože se tam odtud nehnu ani na krok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
28.10.10 21:58

To je dobře nebudeš zklamaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
29.10.10 15:15

Hořovice - kdo už jste zažil ..

Doktorka mě na prohlídky do porodnice odlifruje až za týden, takže než se tam dostanu .. co je potřeba v Hořovicích mít s sebou k pobytu? Bývá to různé a nějaké univerzální seznamy mě neba. Prostě co poskytují?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
29.10.10 16:23

Základní hyg. věci dají ti vložky,košili,plínky oblečení na malého kosmetiku takže pro malého vlastně nic a pro sebe noční košili pokud nechceš být v jejich a já jsem používala koupené vložky jsou mnohem delší.Kdyby něco tak se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
29.10.10 16:55

Díky, takže prostě nejsou škrti:-)

sexyfraga píše:
Základní hyg. věci dají ti vložky,košili,plínky oblečení na malého kosmetiku takže pro malého vlastně nic a pro sebe noční košili pokud nechceš být v jejich a já jsem používala koupené vložky jsou mnohem delší.Kdyby něco tak se ptej.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5274
29.10.10 18:39

Já rodila v Hořovicích letos v červenci a spokojenost.taťka byl s náma od začátku na porodním pokoji.pokoje na šestinedělí luxus je tam sprcha,dotekový pc s internetem a televizí nad každou postel.telefon na sesternu i novorozenecký.polohovací lůžko.2× nadstandard.jeden jednolůžkový a druhý dvou i pro tatínka může zde být celý pobyt maminky.příjemný personál.všichni porodníci profesionálové.kdyby měl někdo další dotaz ,ráda odpovím.jsou zde tři porodní pokoje se sprchou,tv,míčem,žíněnkou,žebřiny,masážní vana atd.mohu jen doporučit,je zde hodně soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
29.10.10 22:05

Mišu se mnou byl taky celou dobu manžel a to jsem rodila za 38 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
30.10.10 20:21
aha, takze nadstandardy jsou jen 2? to asi na nej neni moc sance, ze? :-( ale asi je to fuk, kdyz jsou jinak tak super…
Mišulinka píše:
Já rodila v Hořovicích letos v červenci a spokojenost.taťka byl s náma od začátku na porodním pokoji.pokoje na šestinedělí luxus je tam sprcha,dotekový pc s internetem a televizí nad každou postel.telefon na sesternu i novorozenecký.polohovací lůžko.2× nadstandard.jeden jednolůžkový a druhý dvou i pro tatínka může zde být celý pobyt maminky.příjemný personál.všichni porodníci profesionálové.kdyby měl někdo další dotaz ,ráda odpovím.jsou zde tři porodní pokoje se sprchou,tv,míčem,žíněnkou,žebřiny,masážní vana atd.mohu jen doporučit,je zde hodně soukromí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
31.10.10 09:43

Já jsem nadstandart neměla byl obsazený,ale holčina na pokoji byla super a ve 2 se to dá přežít ty 3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.10 11:26

hořovice

Ahoj,

a jak v Hořovicích přistupují k nástřihům, dělají je rutyně, nebo jenom v nejnutnějších případech?

Děkuji za info.

• Citovat
  • Upravit
5463
3.11.10 15:22

No mě ho udělali automaticky i ,když jsem v porodním plánu měla bez nástřihu,ale zřejmě to jinak nšlo nevím.Je fakt,že ted už nemam skoro žádnou hráz :-( a holčina co rodila se mnou ve stejný den tak také měla nástřih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
3.11.10 15:58

Já byla na besedě a tam říkali, že ho dělají jen pokud je třeba, ale říkat můžou kde co a praxe může být jiná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
3.11.10 16:33

Taky záleží na dr. nás rodila stejná dr a obě jsme měli nástřih tak nevím mě to pak 4 den po porodu prasklo to šití :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
3.11.10 19:42

Já teda nástřih neměla. Takže rutině to nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
4.11.10 08:09

Ono asi opravdu bude záležet na porodníkovi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková