Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já jsem se také rozhodnutá pro Hořovice. Byla jsem tam i na 3D UTZ a líbilo se mi tam. Půjdu ještě na tu jejich besedu, jak to tam u nich funguje s prohlídkou porodních sálů a navíc mám na papírku ještě zvídavé dotazy mého doktora, který jako pražský moc zkušeností s Hořivicemi nemá, tak mám za úkol vyzvědět nějaké info i pro něj ![]()
Jen doufám, že nebudou mít narváno a vezmou mě až to přijde.
No budou muset, protože se tam odtud nehnu ani na krok ![]()
Doktorka mě na prohlídky do porodnice odlifruje až za týden, takže než se tam dostanu .. co je potřeba v Hořovicích mít s sebou k pobytu? Bývá to různé a nějaké univerzální seznamy mě neba. Prostě co poskytují?:-)
Základní hyg. věci dají ti vložky,košili,plínky oblečení na malého kosmetiku takže pro malého vlastně nic a pro sebe noční košili pokud nechceš být v jejich a já jsem používala koupené vložky jsou mnohem delší.Kdyby něco tak se ptej.
Díky, takže prostě nejsou škrti:-)
sexyfraga píše:
Základní hyg. věci dají ti vložky,košili,plínky oblečení na malého kosmetiku takže pro malého vlastně nic a pro sebe noční košili pokud nechceš být v jejich a já jsem používala koupené vložky jsou mnohem delší.Kdyby něco tak se ptej.
Já rodila v Hořovicích letos v červenci a spokojenost.taťka byl s náma od začátku na porodním pokoji.pokoje na šestinedělí luxus je tam sprcha,dotekový pc s internetem a televizí nad každou postel.telefon na sesternu i novorozenecký.polohovací lůžko.2× nadstandard.jeden jednolůžkový a druhý dvou i pro tatínka může zde být celý pobyt maminky.příjemný personál.všichni porodníci profesionálové.kdyby měl někdo další dotaz ,ráda odpovím.jsou zde tři porodní pokoje se sprchou,tv,míčem,žíněnkou,žebřiny,masážní vana atd.mohu jen doporučit,je zde hodně soukromí.
Mišu se mnou byl taky celou dobu manžel a to jsem rodila za 38 hodin
Mišulinka píše:
Já rodila v Hořovicích letos v červenci a spokojenost.taťka byl s náma od začátku na porodním pokoji.pokoje na šestinedělí luxus je tam sprcha,dotekový pc s internetem a televizí nad každou postel.telefon na sesternu i novorozenecký.polohovací lůžko.2× nadstandard.jeden jednolůžkový a druhý dvou i pro tatínka může zde být celý pobyt maminky.příjemný personál.všichni porodníci profesionálové.kdyby měl někdo další dotaz ,ráda odpovím.jsou zde tři porodní pokoje se sprchou,tv,míčem,žíněnkou,žebřiny,masážní vana atd.mohu jen doporučit,je zde hodně soukromí.
Já jsem nadstandart neměla byl obsazený,ale holčina na pokoji byla super a ve 2 se to dá přežít ty 3 dny
Ahoj,
a jak v Hořovicích přistupují k nástřihům, dělají je rutyně, nebo jenom v nejnutnějších případech?
Děkuji za info.
No mě ho udělali automaticky i ,když jsem v porodním plánu měla bez nástřihu,ale zřejmě to jinak nšlo nevím.Je fakt,že ted už nemam skoro žádnou hráz
a holčina co rodila se mnou ve stejný den tak také měla nástřih.
Já byla na besedě a tam říkali, že ho dělají jen pokud je třeba, ale říkat můžou kde co a praxe může být jiná ![]()
Taky záleží na dr. nás rodila stejná dr a obě jsme měli nástřih tak nevím mě to pak 4 den po porodu prasklo to šití ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.