Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky holky.Kolik tak vyjde obyčejný pobyt v porodnici?
Ahoj, zkejsla jsem tam na 14 dní a platila jsem něco přes 7 stovek a ještě mi k tomu připočítali jeden den navíc!!! Což jsem si uvědomila o dost později. 60,– na den, ale první a poslední se nepočítá, takže jsem měla platit za 12 dní a platila jsem za 13.
ahojky ja platila 240kč za pobyt.. byla jsem tam od patku do utery takze 60kč za noc, za manzela u porodu jsem platila 400kč.
Pettulle píše:
Ahoj, zkejsla jsem tam na 14 dní a platila jsem něco přes 7 stovek a ještě mi k tomu připočítali jeden den navíc!!! Což jsem si uvědomila o dost později. 60,– na den, ale první a poslední se nepočítá, takže jsem měla platit za 12 dní a platila jsem za 13.
První a poslední se počítá jako jeden, tudíž 13 bylo správně.
Chyba první a poslední se počítá jako jeden, takže to počítali správně.
Jinak za každý den počítej 120 kč za dítě a tebe, za nadstandartní pokoj se platí dle porodnice.
Pettulle píše:
Platí se za noc, takže první a poslední den se počítá dohromady jako jeden
.
Terrad píše: Chyba první a poslední se počítá jako jeden, takže to počítali správně.Jinak za každý den počítej 120 kč za dítě a tebe, za nadstandartní pokoj se platí dle porodnice.
Za dítě se neplatí, nebo už jo?
Terrad píše: Chyba první a poslední se počítá jako jeden, takže to počítali správně.Jinak za každý den počítej 120 kč za dítě a tebe, za nadstandartní pokoj se platí dle porodnice.
Za dítě se neplatí.
za děti ne neplatí ne jen za maminky nebo se to za dva měsíce změnilo|?
Zblbla jsem to, tak se omlouvám.
![]()
Příspěvek upraven 29.10.10 v 16:37
Já už jsem tak zvyklá vybírat za pohotovost, že bych skásla každýho. ![]()
Takže kdyby mi (nedej Bože) přijali s něčím 3,5r dceru do nemocnice,tak se za ni neplatí?Já myslela,že jo
jana32 píše:
Takže kdyby mi (nedej Bože) přijali s něčím 3,5r dceru do nemocnice,tak se za ni neplatí?Já myslela,že jo
Já si myslím, že za ní se ten 60 korunový poplatek platí, protože v příručce MZ se píše jen o výjimce novorozenců do dne propuštění z porodnice příp. ze zařízení, do kterého byli kvůli svému zdravotnímu po porodu převezeni, jinak tam není zmínka o tom, že by děti tenhle poplatek neplatily.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.