Placení v porodnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
1.4.12 07:17

Někde se musí otec u porodu platit předem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
1.4.12 07:24

no takže penízky za tatínka raději s sebou… ;)
děkuji děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
1.4.12 08:23

My platili vše až při odchodu z porodnice (otec u porodu, nadstandard a regulační).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
1.4.12 08:25

Ty jo, koukám, že jsme docela vyjímka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
1.4.12 08:25

platili jsme jen otce u porodu a to na přípravně, přítel musel jít ještě vybrat :) a pak jsem dostala papír při odchodu a buď to zaplatit rovnou nebo poslat na účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
1.4.12 11:28

U nás to bylo tak, že otec při porodu zaplatil hned „po“. Zbytek tj. pobyt, nadstandard atd. se platilo při odchodu z porodnice. U nás to teda bylo na dlouhý lokte (nejdřív než muži vydali podklady, pak musel do jiné budovy do pokladny, pak zpátky na porodnici s potvrzením). Do toho uklízečka, že už máme být pryč, že musí svlíknout postel. Děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
4.4.12 09:47
@andrea555 píše:
ahojte nevite nekdo kolik se plati za den v porodnici? nekde jsem slysela ze 60kc a nekdo rikal 100.a plati se i za mimi nebo jen platim za sebe? dekuji

no v Benešově je to 100,– a to si myslim, ž eje celoplošné, ntakže podle mě se platí všude…a platit by se mělo jen za maminku… no jěště aby chtěli za toho prdíka maličkého… no i když nebylo by se čemu divit, že ?! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
4.4.12 09:51

to jo to je fakt… ale já si myslim, že za mimi se neplatí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
4.4.12 09:52
@andrea555 píše:
no to by se nebylo čemu divit 8o každý si chce co nejvíce vydělat

ale za maminku by se mělo platit, až když je mimčo na světě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
4.4.12 09:58
@andrea555 píše:
no tak snad nejsou takové aby matka platila za mimi,to by od nich bylo pěkně hnusný :roll:

ale já bych se tady v čechách ničemu nedivila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
4.4.12 10:15

72 hodin tam mimi musí být… to znamená 3dny…ale prvodričky tam většinou sou 4dny, ale spíš jak kde a jak potřbují uvolnit místa… ale kámošky byli většinou ty 4dny- při prvních porodech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
4.4.12 10:39
@andrea555 píše:
a nevíte jak dlouho je matka po porodu dlouho v nemocnici? děkuji

Andreo, já jsem rodila bez komplikací ve čtvrtek ve 22:27 a pustili nás v pondělí ráno, takže včetně dne porodu ( byť to byly dvě hodiny ) jsem tam byla 4 dny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
4.4.12 12:48
@andrea555 píše:
a nevíte jak dlouho je matka po porodu dlouho v nemocnici? děkuji

já porodila v neděli v poledne a ve středu v poledne už jsem byla doma, takže tři dny, záleží na tom, jak mimčo přibírá a co žloutenka, my měli vše ok, takže jsme mohli jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11553
4.4.12 22:55

Většina nemocnic propouští, když začne mimčo přibírat. A poplatek je od 1.1.2012 100Kč/den za matku. Za novorozence se neplatí. Ale kdybys šla domů a na druhý den přišla zpátky z jakéhokoliv důvodu, tak už platíš za sebe i za dítě á 100Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
4.4.12 23:55
@Almondea píše:
Většina nemocnic propouští, když začne mimčo přibírat. A poplatek je od 1.1.2012 100Kč/den za matku. Za novorozence se neplatí. Ale kdybys šla domů a na druhý den přišla zpátky z jakéhokoliv důvodu, tak už platíš za sebe i za dítě á 100Kč.

Jj přesně takto sem to někde četla ;)… šikula ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková