Plaváčci Brno - plavacci.com
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plaváčci Brno-Tř.Gen.Píky plavacci.com
Prosím vás,máte někdo zkušenost s tímto kurzem a bazénem na této adrese - Tř.Gen.Píky?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ano, ale už víc jak rok tam nechodíme - našli jsme pro nás víc vyhovující kurz. Co konkrétně tě zajímá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna dneska jsme tam zase byli. Určitě tam budeš spokojená. Osobně si myslím, že jsou v Brně nejlepší. Na potápění jdou hodně pomalu, takže nečekej, že půjdete pod vodu už v páté lekci jako u konkurenčních kurzů. A mají trošinku chladnější vodu, než na ostatních miminkovských bazénech (ale jen o stupínek 30 stupňů). Jinak skvělé vybavení, úžasné instruktorky. Mám zaplaceno až do půlky prosince.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli je to tam v pohodě s hygienou,přístup instruktorek.Byli jste nějak více nemocní,když jste tam chodili?Mě příjde,že jsou děti,které chodí plavat,častěji nemocné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S hygienou je to asi všude stejný (co se týče toho, jak se kdo meje). ale prostory jsou čisté, voda taky. A co si pamatuju, tak instruktorky občas připomínali, že se má chodit sprchovat bez plavek.
Jinak instruktorky byly milé, vlastně všechen personál co tam byl, byl milý ![]()
Každopádně, mě zase to, že na potápění apod. se jde pomalu moc nevyhovuje. Resp. přišlo mi zbytečné lepit ne malou sumu za to, že tam 3 měsíce polívám dítěti hlavu vodou z kelímku ![]()
Chodila jsem tam se starším od cca 3 měsíců, zhruba rok. Ale při posledním kurzu už jsem vážně zvažovala, jestli to zase zaplatím - kluka už to nebavilo, nespolupracoval, neustále utíkal z bazénu pryč ![]()
Nemocný nebyl, ale je pravda, že mám obě děcka docela odolný. Nevím, jestli má na nemocnost bazén vliv
asi záleží na dítěti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se s dovolením taky přidám, taky by mě zajímaly názory, protože o Plaváčkách právě taky uvažujeme, tak bych si ráda přečetla osobní zkušenosti těch, co tam chodili nebo chodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Instruktorky sympatické, sprchy i bazén čisté. Pomalejší přístup mi vyhovuje. Že by to mělo vliv na nemocnost jsem si zatím nevšimla. Na bazénu nic nechytil, to taťka nám domů nosí z práce rýmy. Pravda, teď bylo léto, uvidíme, jak to půjde přes zimu. My ale z bazénu rovnou ven nespěcháme, ještě v klidu nakrmíme, občas si chvilku pohrajeme v herně a pak teprve jdeme, takže postupná aklimatizace, žádné tepelné šoky. A stejně většinou jezdíme autem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám známé co chodí do plaváčků i známé co chodí do Filie(na lesné). my byli ve Filii, ale protože to bylo na podzim a omarodili jsme tak jsem to vzdala. jinak maminky si chválí obje, filie má solnou jeskynku kde si vyberete neproplavané hodiny, plaváčci prý mají větší bazén. my chodíme plavat raději sami na bazén- přijde mi tam míň nemocí a užíjeme si to celá rodinka. taky nemusím platit 1/2 roku dopředu. hygiena je všude stejná, záleží na rodičích jak se umyjí a dítě, zda nejsou plavat s nemocemi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tenhle kurz máme i u nás,ale zdá se mi dost drahý.No ještě uvidíme.
Nechodíte i někam cvičit s mimčem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to nevím, vychází to na 220 za lekci. Což myslím stálo i jinde
Jsem to až tak nestudovala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sice nevím, jestli můj opožděný názor k něčemu bude, ale my chodíme do plaváčků taky a jsme moc spokojení. Vyzkoušela jsem tedy jen jedno jiné plavání, ale byla to síla. Naštěstí jsem plavání v plaváčcích nepřerušila a šla na jednu zkušební lekci a hodně rychle jsem spěchala zpět.
Ale trošku konstruktivně
Pěkná velká šatna, čisté sprchy i celý interiěr, hernička na aklimatizaci dětí po plavání, no a instruktorky naprosto super. Snad jen jedna ze všech co tam jsou mi nesedí, ale to může být jen můj osobní „problém“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
"prodej" kurzu cvičení a náhrad
Ahoj,
zdravím všechny. Do Plaváčků chodíme s dcerou už delší čas, je to tam príma. Ale bohužel, dcera je pořád nemocná. Jakmile jdeme mezi děti, tak hned má rýmu a kašel. Máme zaplacený kurz cvičení pro děti 1,5 - 2 roky, který trvá teď do prázdnin. Máme už hromadu omluvených hodin, jako náhrad na další rok. Touto cestou bych chtěla najít někoho, kdo by třeba chtěl do Plaváčků chodit. Je možné „naše“ cvičení převést na někoho jiného. Chtěla bych za to nějaké peníze, ale určitě míň, že by stál normálně zaplacený kurz. Na tom bychom se domluvili. Kdyby někdo měl teď třeba zaplacené plavání, tak by šli čerpat i naše náhrady z podzima. No prostě jestli o tom někdo uvažujete, tak se prosím ozvěte… Peníze mi z rozběhlého kurzu nevrátí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za nás ne
Jsou tam v pohodě jen dokud s nimi nepotřebujete něco vyřešit. Ve chvíli kdy se chcete domluvit na změně tak si Vás budou přehazovat ale s vedoucí Vás nespojí. A nakonec Vám řeknou že jestli nejste spokojená tak jste si měla včas zaplatit u konkurence že je to nezajímá. Přístup k zákazníkům otřesný a respekt k nim
nulový. A jak výše píší o potápění tak to není taková paráda. Mě potopila instruktorka dítě bez povelu, bez kelímku a s otevřenou pusou a můžu říct že jsem byla docela v šoku. Kašlající dítě co mělo strach v očích nebylo nic příjemného. To jen ve stručnosti jak to tam chodí dnes.
![]()
- Citovat
- Upravit