Plavací látková plena

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8939
26.6.12 13:19

Plavací látková plena

Ahoj holky,

ráda bych malé koupila plavečky, ale u nás v bazéně požadují, aby nepropouštěly moč, co jsem koukala na plavečky od Bambino Mio u nás v obchodě, tak ty byly bez nějaké vložky. Do této doby jsme používali jednorázové. Poradíte mi prosím jestli existují látkové plavky které zachytávají i moč? Děkuji moc za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101534
26.6.12 13:21

Žádné plavečky, ale ani jednorázové plínky do vody moč nezachytí, takže požadavek vašeho bazénu je nesmysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
26.6.12 13:21

Nechci být špatný prorok, ale řekly bych, že ani papírovka nezachytává moč, ale třeba mě někdo opraví :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8939
26.6.12 13:25
@j.a.n.i1 píše: Žádné plavečky, ale ani jednorázové plínky do vody moč nezachytí, takže požadavek vašeho bazénu je nesmysl…

Aha, děkuji za upřesnění, takže stačí koupit látkové plavky? Kamarádka si pochvaluje Imse Vimse (snad píšu dobře :kytka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
26.6.12 13:26

@Billi já to nikdy nějak nezkoumala. Pak teda jen nechápu, proč někde vyžadují jen papírovou plenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
26.6.12 13:29

Savá vložka je ti na nic, okolo gumček proteče vod, ta se nasákne a moč pak stejnak jde ven. TO samé se děje u jednorázových. Jde o to, aby neprošel bobek. Tuhý bobek zachytí jakékoli plavky s těsnou gumičkou. Tekutější plvky s PUL membránou. TO jsou i ty Bambino. Obě děti mají Imse Vimse a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
26.6.12 13:30
@medulinkax píše:
@Billi já to nikdy nějak nezkoumala. Pak teda jen nechápu, proč někde vyžadují jen papírovou plenu :nevim:

protože jsou idealisti a myslí si, že papír nasákne jen moč, ale tu vou z bzénu ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
26.6.12 13:35

Spíš jde o to, aby všude neplavaly hnědý ponorky. :) ta voda v dětských bazénkách teda musí být žrádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
26.6.12 13:52

Žádná plavací plína neudrží moč. To mají zajímavý požadavek na bazénu.

Holka mi plave v Imse Vimse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
26.6.12 14:06
@Camael píše:
Spíš jde o to, aby všude neplavaly hnědý ponorky. :) ta voda v dětských bazénkách teda musí být žrádlo.

A já proč je v bazénku větší teplo než avizovaných 32 st. a mladýmu tak chutná, že ji musí mermomocí bumbat :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
26.6.12 14:08

@1024
:mrgreen: radši při tom pohledu nepřemýšlet, co? :mrgreen: taky jsou super ty všemožný plavání s miminama, když si představím tu koncentraci, v jaký to tam jede. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
26.6.12 14:18

Moč zachytí jedině igelitový pytlík :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
26.6.12 14:19
@sanitan píše:
Moč zachytí jedině igelitový pytlík :jazyk:

Ale nesmí mít dírky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
26.6.12 14:21

@Camael to jo, budu dělat, že nic nevidím a nemám o tom ani páru :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
26.6.12 14:22
@Camael píše:
@1024 :mrgreen: radši při tom pohledu nepřemýšlet, co? :mrgreen: taky jsou super ty všemožný plavání s miminama, když si představím tu koncentraci, v jaký to tam jede. :D

Tak schválně? Kolik načurá mimino? Dvě deci? Kolik je vody v bazénu? Dvěstě kubíků? Koncentrace bude nula nula prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí