Sleva na plavání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
618
15.6.12 09:40

sleva na plavani

ahojky maminky…vcera na plavani jsem se dovedela zajimavou informaci…nevim kdo s detma plavete, ale jestli jste u VZP tak v cervnu muzete dostat prispevek 500–1000kc…http:/­/www.vzp.cz/kli­enti/vyhody-a-prispevky/financni-prispevky/cervnove-bonusy-od-vzp (ne jenom na plavani, ale i na detsky tabor)

jinak se mi libi to ze o tom nikdo nikde nemluvi…a myslim ze hodne maminek to nevyuzije, protoze to nebude vedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2231
15.6.12 09:55

@Tajanka Ano je to tak, my už využili a dozvěděli se jen díky paní v plavání.500kč pokud sis už využila během roku na očkování a 1000 kč pokud sis ještě nic nečerpala :-)A nerozšiřujou to právě proto aby si o to nikdo nežádal. Ušetří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.12 10:07

Tajanko moc děkuji za info, rozšířím to dál :mrgreen: To jsou mrchy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
15.6.12 10:16

Tak to je super zpráva… víte někdo jak to funguje? jestli nejdřív na pojišťovnu nebo na bazén a na pojišťovnu až s účtenkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.6.12 10:50

Jejda, díky moc. To se hodí, zrovna mám do konce června zaplatit další kurz. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
15.6.12 10:54

@ledulaz Musíš prvně jít zaplatit ten bazén a pak s účtenkou na vzp. Ale pozor musí tam být červnový datum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
15.6.12 10:58
@Edita27 píše:
@ledulaz Musíš prvně jít zaplatit ten bazén a pak s účtenkou na vzp. Ale pozor musí tam být červnový datum.

OKi, super;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
15.6.12 11:36

Může to být použito i na sportovní tábor. Taky to teď vyřizuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
15.6.12 12:19

Jeee…holky to jsem rada ze se to vyuzije…samozrejme to nerozhlasuji…ja jsem se to taky dozvedela od lektorky na plavani a hned jsem to dala i na FB a sem…at to vi co nejvice maminek…jako myslim ze ne kazda mame cas a chut porad koukat na stranky VZP a hledat co maji zrovna v nabidce :-S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
utem
21.6.12 11:06

Nám to z našeho klubu poslali mailem. Pak jsem koukala na stránky a na facebook. U nás to propagují horem dolem, aby se to dozvědělo co nejvíc klientů

• Citovat
  • Upravit
603
16.10.12 13:24

Jéé, já si účtenku vyhodila a novou mi nechtějí vystavit… Nemáte náhodou účtenku navíc, kterou již nevyužijete? Děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí