Plavání - dotaz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4497
27.2.07 18:38

Plavání - dotaz

Ahoj těhulky a maminy,

mám dotaz, jsem teprve v počátku těhotenství (5 týden) a chtěla bych vědět zda můžu chodit plavat. Problémy se záněty ani kvasinkami nemám, nicméně jsem se rozhodla používat hygienické tampony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
27.2.07 20:23

Pokud chces pouzivat tampony tak specialni do bazenu, jmenuji se tusim Senta. Pokud by si pouzivala klasicke tampony, tak si muzes nechtene udelat peknou „paseku“, protoze tampon nasakne vodu…

• Citovat
  • Upravit
2376
27.2.07 21:01

Ahoj Lenko,
já jsem před otěhotněním chodila na AQUA AE a dr. mi ho do 3. měsíce zakázal kvůli možné infekci tak nevim. ráda bych si taky zašla zaplavat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
27.2.07 21:15

Ahoj,

chodím normálně do bazénu, žádné tampony nepoužívám. Teď teda máme přetržku, protože je syn zase nemocný, ale jinak bych normálně chodila. Možná není od věci vyhlídnout si bazén, kde se koná plavání miminek - kvůli čistotě vody.

Lasička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.2.07 22:57

ahojky.me doktor plavani nedoporucil kvuly infekci ktera tam ciha.prej ani ty tampony nepomuzou.taky bych rada chodila,ale radeji pockam po porodu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
27.2.07 23:01

ahoj,

ja chodim plavat dvakrat tydne s malym do normalniho bazenu a neprerusila jsem ani tehdy,kdyz jsem otehotnela..

Vsechno jsem konzultovala s dr.,ta mi rekla,ze pokud se citim dobre,tak plavani omezovat nemusim.
Take netrpim na zadne kvasinky a zanety..a dr, mi rikala,ze zadne tampony nejsou treba…ze to vysusuje sliznice a prave diky tomu muzu nejaky ten zanet chytnout…ze v tehotenstvi je to nachylnejsi.Neco jineho jsou specialni tampony pro plavani napr. http://www.lekarna.cz/…protect-4ks/
ty jsou pry napustene nejakym olejickem…tak jestli chci,tak si mam koupit tyhle,ale dle jejiho nazoru je nepotrebuji..

Tak plavani zdar!

Jaana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
28.2.07 10:06

Díky moc za odpověď všem!
Právě s těmito speciálními tampony počítám (proto jsem také napsala hygienické a ne menstruační.
Přeju všem krásné dny a aby se vám v těhotenství i rodičovství tuze moc dařilo.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
28.2.07 18:28

Ahojky,
plavání doporučuji. Proplavala jsem celé první těhotenství a bylo to bezva.
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
28.2.07 18:30

Ahojky,
plavání doporučuji. Proplavala jsem celé první těhotenství a bylo to bezva.
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
5.3.07 08:44

Holky, tak jsem si byla v pátek zaplavat a bylo mi báječně!!! Dala jsem 20 bazénů (25m), pak 10 minut vířivka a bylo to moooc fain.
Tampony Senta Protect mohu jen doporučit.

Díky všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
5.3.07 14:56

Ahojte,
já byla taky párkrát plavat a porodní asistentka nám řekla, že jedině s tampónem. Stačí normální menstruační, i ten menší, ale musíte ho nechat nasáknout do olivového oleje (100%, za studena lisovaný, já mám od firmy Salus).
Jinak se plavání nedoporučuje v prvních třech měsících, pokud jsou nějaké problémy. Poté se to doporučuje, pokud máte knížnu FIT MAMINKA, tak i tam se o plavání píše.

Přeji vám krásné těhulkoství Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
5.3.07 14:59

Kati, no to by meli v bazenu asi radost...............olivovy olej ve vode, to je pomalu jako ropna skvrna...... :-D

Ja u prvniho tehu chodila do bazenu s obyc tamponem, a nic jsem nastesti nechytla......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.3.07 18:18

Přesně tak jsem to dělala, jako Kati. Psali to jako doporučení v nějaké brožurce (Betynka, Maminka).
Namočit tampon do olivového oleje, takže jsem nosila minilahvičku a tampony.
Nic jsem nechytla.
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
5.3.07 19:33

a žádná mastná skvrna za tebou nebyla?
Já bych ráda taky chodila po 3 měsíci plavat, akorát nevim ten olivovej olej, příjde mi to zvláštní :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
6.3.07 09:08

Kájo,

ty tampony Senta Protect jsou také napuštěné nějakou vazelínou a nic mastného za mnou opravdu nebylo. Tapon samozřejmě nemůžeš nechat nacucat fest to by jsi ho asi ani nezavedla :lol: . Nicméně já jsem tak šikovná, že bych se tím olejem určitě slila, tudíž jsem raději zakoupila speciální tampony v lékárně. 4 stály 61 Kč.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky