Plavání kojenců (6 měs.) - pozitíva i negatíva

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2236
26.9.17 10:23

Já jsem si vybírala čas na plavání tak, aby se předtím stihla malá vyspat, ale jako na potvoru začala teď vstávat ráno později a tím se jí další spánek posunul přesně na dobu, kdy plaveme :lol: Tím chci říct, že člověk si to může krásně naplánovat, ale s kojencem to tak úplně nejde no :mrgreen: Já myslím, že uvidíte jak to půjde, ale je pravda, že v té vodě deticky hodně ozijou, takže tam podle mě vydrží i dýl, pak holt jen nakrmit a mimco hezky odpadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
26.9.17 10:38

@16zari1987 presne jak pise @selia, problem je, ze ty budes chodit cely rok v jeden cas, ale ten spanek se ti nekolikrat u takto maleho ditete zmeni. A u nas take voda probudi i opravdu unavene dite. Spis nez unavu jsem hlidala hlad, to uz docela problem byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
26.9.17 10:40

@16zari1987 Jen bych jeste pripomnela, ze je dobre dodrzet nejaky cas aklimatizace, idelane 30 min pred a 30 min po. Takze i to tak nejak chce pripocitat do toho, kdy se dite asi dostane ke spanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
24.10.17 08:14
@Cuddy píše:
@16zari1987 presne jak pise @selia, problem je, ze ty budes chodit cely rok v jeden cas, ale ten spanek se ti nekolikrat u takto maleho ditete zmeni. A u nas take voda probudi i opravdu unavene dite. Spis nez unavu jsem hlidala hlad, to uz docela problem byl.

Jo, z plavání dítěti pěkně vyhládne, to jsem taky zjistila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.18 14:44

My taky zaciname v 6 ti mesicich, uz se tesime :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20792
11.3.18 08:05

Dobrý den,

na vše, co vás zajímá, se také ptejte odbornice v Poradně plavání kojenců a dětí, ráda Vám poradí.

Přeji pěkný den :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí