Plavání - Lavoda nebo Studio-lodička

249
27.4.13 23:24

plavání - Lavoda nebo Studio-lodička

Prosím, kdo máte zkušenost s plaváním v jedné z uvedených společností. Ráda bych do jedné z nich chodila, ale neznám nikoho, kdo by tam chodil - tak pokud máte zkušenost - budu ráda :palec:
Na plavání chodíme - trochu zkušenosti už mám, lecos jsem už viděla :roll: tak bych ráda nějakou kvalitu :lol:
Chci se jít i do obou kouknot na lekce, tak mohu poté i dodat své dojmy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
28.4.13 00:35

Mozna by nebylo od veci napsat alespon mesto… :roll:

• Citovat
  • Upravit
5086
28.4.13 08:20
@Hanka1 píše:

to bude Praha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
28.4.13 08:22

@fanča tak můžu posloužit s LaVodou ;) chodili jsme do Fénixe a naprostá spokojenost, lektorky milé, profi přístup, působení po celé Praze, super náhradový systém - tím, že plavou na více bazénech, tak je celkem dobrá možost si vše nahradit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
28.4.13 16:35
@Hanka1 píše:

Je to Praha, ani mě nenapadlo, že obě dvě společnosti působí i mimo Prahu… Vím, že mají v Praze více míst, kde působí, ale jde mi prostě o to, jak se vám tam líbí přístup, náplň lekcí - nejde mi o konkrétní bazén - ten u nás, kam chci chodit, vím, jak vypadá. Ono už je to pak samozřejmě lektorka od lektorky, ale většinou v rámci jednoho spolku je to podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.4.13 10:26
@fanča píše:
Je to Praha, ani mě nenapadlo, že obě dvě společnosti působí i mimo Prahu… Vím, že mají v Praze více míst, kde působí, ale jde mi prostě o to, jak se vám tam líbí přístup, náplň lekcí - nejde mi o konkrétní bazén - ten u nás, kam chci chodit, vím, jak vypadá. Ono už je to pak samozřejmě lektorka od lektorky, ale většinou v rámci jednoho spolku je to podobné.

no on kdyz si nekdo precte titulek a ty dve firmy, tak to ani mne Prazacku, pochazejici z Prazacky :mrgreen: s dvema vyplavanyma detma, ze se jedna o akce v Pze…

• Citovat
  • Upravit
249
29.4.13 15:18
@Hanka1 píše:
no on kdyz si nekdo precte titulek a ty dve firmy, tak to ani mne Prazacku, pochazejici z Prazacky :mrgreen: s dvema vyplavanyma detma, ze se jedna o akce v Pze…

No samozřejmě že všichni z Prahy to znát nemusí, když chodí jinam - to je mi jasné… Očekávala jsem reakci od někoho, kdo Lavodu či Lodičku zná a chodí tam. Reakce od jiných, co je neznají, logicky nepředpokládám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.4.13 17:26
@fanča píše:
No samozřejmě že všichni z Prahy to znát nemusí, když chodí jinam - to je mi jasné… Očekávala jsem reakci od někoho, kdo Lavodu či Lodičku zná a chodí tam. Reakce od jiných, co je neznají, logicky nepředpokládám :lol:

ja zas predpokladam, ze kdyz tu vkladam dalsi diskusi, ze aspon nazev diskuse bude jasny strucny vystizny, kdyz uz na ni bude minimalni nebo zadna odezva… ;)

• Citovat
  • Upravit
174
26.6.13 21:33
@Hanka1 píše:
ja zas predpokladam, ze kdyz tu vkladam dalsi diskusi, ze aspon nazev diskuse bude jasny strucny vystizny, kdyz uz na ni bude minimalni nebo zadna odezva… ;)

TO JE TEDY PŘÍSPĚVEK DO DISKUZE :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jirina77
23.8.13 11:24

Lavoda je stráááááááášně špatná organizačně. Nemají žádnou recepci a na kontaktní čísla se zpravidla nedovoláš a na e-mail reagují občas. Slíbí, že Tě upozorní na nabídku a pak je zase uháníš. Rozhodla jsem se proto, že k nim už chodit nebudu. Přijde mi to jako velmi neuctivé zacházení se zákazníky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí

Dětský plováček