Plavání - Lavoda nebo Studio-lodička
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
plavání - Lavoda nebo Studio-lodička
Prosím, kdo máte zkušenost s plaváním v jedné z uvedených společností. Ráda bych do jedné z nich chodila, ale neznám nikoho, kdo by tam chodil - tak pokud máte zkušenost - budu ráda ![]()
Na plavání chodíme - trochu zkušenosti už mám, lecos jsem už viděla
tak bych ráda nějakou kvalitu ![]()
Chci se jít i do obou kouknot na lekce, tak mohu poté i dodat své dojmy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Hanka1 píše:
Mozna by nebylo od veci napsat alespon mesto…
to bude Praha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fanča tak můžu posloužit s LaVodou
chodili jsme do Fénixe a naprostá spokojenost, lektorky milé, profi přístup, působení po celé Praze, super náhradový systém - tím, že plavou na více bazénech, tak je celkem dobrá možost si vše nahradit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 píše:
Mozna by nebylo od veci napsat alespon mesto…
Je to Praha, ani mě nenapadlo, že obě dvě společnosti působí i mimo Prahu… Vím, že mají v Praze více míst, kde působí, ale jde mi prostě o to, jak se vám tam líbí přístup, náplň lekcí - nejde mi o konkrétní bazén - ten u nás, kam chci chodit, vím, jak vypadá. Ono už je to pak samozřejmě lektorka od lektorky, ale většinou v rámci jednoho spolku je to podobné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fanča píše:
Je to Praha, ani mě nenapadlo, že obě dvě společnosti působí i mimo Prahu… Vím, že mají v Praze více míst, kde působí, ale jde mi prostě o to, jak se vám tam líbí přístup, náplň lekcí - nejde mi o konkrétní bazén - ten u nás, kam chci chodit, vím, jak vypadá. Ono už je to pak samozřejmě lektorka od lektorky, ale většinou v rámci jednoho spolku je to podobné.
no on kdyz si nekdo precte titulek a ty dve firmy, tak to ani mne Prazacku, pochazejici z Prazacky
s dvema vyplavanyma detma, ze se jedna o akce v Pze…
- Citovat
- Upravit
@Hanka1 píše:
no on kdyz si nekdo precte titulek a ty dve firmy, tak to ani mne Prazacku, pochazejici z Prazackys dvema vyplavanyma detma, ze se jedna o akce v Pze…
No samozřejmě že všichni z Prahy to znát nemusí, když chodí jinam - to je mi jasné… Očekávala jsem reakci od někoho, kdo Lavodu či Lodičku zná a chodí tam. Reakce od jiných, co je neznají, logicky nepředpokládám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fanča píše:
No samozřejmě že všichni z Prahy to znát nemusí, když chodí jinam - to je mi jasné… Očekávala jsem reakci od někoho, kdo Lavodu či Lodičku zná a chodí tam. Reakce od jiných, co je neznají, logicky nepředpokládám
ja zas predpokladam, ze kdyz tu vkladam dalsi diskusi, ze aspon nazev diskuse bude jasny strucny vystizny, kdyz uz na ni bude minimalni nebo zadna odezva… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Hanka1 píše:
ja zas predpokladam, ze kdyz tu vkladam dalsi diskusi, ze aspon nazev diskuse bude jasny strucny vystizny, kdyz uz na ni bude minimalni nebo zadna odezva…
TO JE TEDY PŘÍSPĚVEK DO DISKUZE ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lavoda je stráááááááášně špatná organizačně. Nemají žádnou recepci a na kontaktní čísla se zpravidla nedovoláš a na e-mail reagují občas. Slíbí, že Tě upozorní na nabídku a pak je zase uháníš. Rozhodla jsem se proto, že k nim už chodit nebudu. Přijde mi to jako velmi neuctivé zacházení se zákazníky.
- Citovat
- Upravit