Plavání miminek Poděbrady a okolí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plavání miminek Poděbrady a okolí
Ahoj maminky, po prázdninách se budeme stěhovat k Poděbradům, synovi je něco přes rok a od 5m s ním chodím plavat, chci s tím pokračovat i dál, ale v Poděbradech jsem našla jen Baby Club Aquabella s dost nehoráznou cenou
Tak se chci zeptat, jestli tam někdo chodíte, popř. kam chodíte jinam, nebo kam se v okolí 15km dá chodit? Jejich cena za půl hodiny je dost přehnaná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
O jiném plavání mimi v okolí nevím
Poděbrady mají prostě pražské ceny, bohužel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hoppa Našla jsem ještě Nymburk za ještě vyšší cenu
a pak Kolín za cenu, kterou platím teď…takže asi budeme jezdit tam. Teď taky dojíždíme podobnou dálku. Chci chodit s oběma dětma a při té ceně by to byla teda pálka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reinka já byla párkrát v Pod. (bydlela jsem naproti) abych se to naučila a pak už jsem chodila s prckem sama na plavčo a bylo to lepší, než pod vedením instruktorky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hoppa já jsem zase ráda, že je tam s dětma, pak si chvíli pohraje v koutku. On má děti moc rád a jinak budeme zavřený na vsi, tak chci aby měl vyžití a pak i mladší. Myslela jsem, že se tam alespoň seznámím, ale za tu cenu mi to asi fakt nestojí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reinka ono to tam celkově není nic moc, hrajou si na luxusní podnik, ale jen rejžujou prachy. Dokonce tam byla někdy i špína
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hoppa aha, no okouknu to tam alespoň coby těhule, to bych tam chtěla jít občas na to plavání
Snad to bude stát za to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reinka já chodila na těhu plavání do Zimních lázní (vedle Libeňáku) a vedla to tam porodní as. z nymburské nemocnice, dělala i předporodní kurzy v mat. centru a byla super
Jménu bohužel nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hoppa jé, tak děkuju, to se po tom ještě podívám
Přes léto se chci už navézt na barák a komandovat chlapi, ať makaj
Tak jestli to provozujou i přes prázdniny, tak bych tam ráda někam chodila, jen tam nic neznám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O prázdninách mají nějaký čas určitě zavřeno ![]()
A kam se stěhuješ, jestli se můžu zeptat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hoppa stěhujeme se na Okřínek, dostali jsme tam domeček…takovej jsem si vždy přála
Zatím se tam jezdím jen vyvalovat na zahradu, ale je tam takovej božskej klid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reinka taky jsme nakonec z Poděbrad utekli do domečku
. Ať se vám hezky bydlí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hoppa my sice v domečku bydlíme, ale není náš a už je to neúnosný
Těším se na náš klid, na to, že si dám na zahradě co chci, kam chci, půjdu tam kdy chci…no, prostě tak…moc děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
my chodíme plavat do kolína s dětičkama a moc se nám to líbí. Lektorky supr a děcka si to moc užívají a cena mi přijde přimeřená. Tak kdybys chtěla mohli bychom zajet někdy i spolu.
andrea
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Poděbraďačky, chtěla jsem se optat, zda nevíte, jestli je v provozu jezero v Poděbradech a jestli se tam dá koupat? chceme si tam zajet na výlet zítra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit