Plavání miminek Vlašim

146
21.9.12 11:21

Plavání miminek Vlašim

Maminky z Vlašimi, je tam možnost lekcí plavání miminek nebo je potřeba někam dojíždět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
21.9.12 11:24

Ahoj, ve Vlašimi o ničem nevím. My se přihlásily do Benešova do Čochtánka. Tam je plavání od 3 měsíců ve vířivce a pak od 6 měsíců v bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
21.9.12 12:19

@vosickag Moc děkuji kouknu se na to :kytka: a od kdy začínáte že by jsi mi napsala ještě nějaké recenze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.9.12 13:50

Ted jsme se teprve přihlásily, čekám až mi dají termín, tak pak dám vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.10.12 19:50

Ahoj, tak už jsme byly dvakrát plavat v Benešově. Zatím chodíme do vířivky do sporthotelu. Jsme tam vždy 2 maminky a lektorka, kurz trvá 20 -30 minut.Jsme spokojený. Kontakt Baby club Čochtánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.11.12 08:44

Ahoj @vosickag moc děkuji za info :-) a můžu se zeptat jak staré máš mimčo, a jak asi probíhá ta lekce nedovedu si to moc dobře představit ve vířivce?
My se ještě vybalujeme a zařizujeme, přece jenom s prckem je to na delší lokte :-)doufám že už to bude brzy za náma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.11.12 19:27

Ahoj, @Bruklin tak už máme za sebou 3 lekce. Mám 4 měsíční holčičku, od začátku jsme koupali v kyblíku, protože se malá balá ve vaničce, takže když jsme šli do výřivky tak se dost bála, ale už 3 lekci se chechtá a vysloveně si to užívá. Lekce probíhá tak, že ve vířivce jsme dvě maminky s dětma a lektorka, která má panenku a na té ukazuje jak manipulovat s dítětem, zpívá u toho různé lidové písničky a básničky. Jak máš staré mimčo ty? A odkud jsi? My bydlíme v Tehově u Vlašimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
5.1.13 01:08

ahojky

Ahojky :-) :) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...