Plavání miminek Vlašim
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plavání miminek Vlašim
Maminky z Vlašimi, je tam možnost lekcí plavání miminek nebo je potřeba někam dojíždět?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, ve Vlašimi o ničem nevím. My se přihlásily do Benešova do Čochtánka. Tam je plavání od 3 měsíců ve vířivce a pak od 6 měsíců v bazénu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vosickag Moc děkuji kouknu se na to
a od kdy začínáte že by jsi mi napsala ještě nějaké recenze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted jsme se teprve přihlásily, čekám až mi dají termín, tak pak dám vědět. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak už jsme byly dvakrát plavat v Benešově. Zatím chodíme do vířivky do sporthotelu. Jsme tam vždy 2 maminky a lektorka, kurz trvá 20 -30 minut.Jsme spokojený. Kontakt Baby club Čochtánek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj @vosickag moc děkuji za info
a můžu se zeptat jak staré máš mimčo, a jak asi probíhá ta lekce nedovedu si to moc dobře představit ve vířivce?
My se ještě vybalujeme a zařizujeme, přece jenom s prckem je to na delší lokte
doufám že už to bude brzy za náma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, @Bruklin tak už máme za sebou 3 lekce. Mám 4 měsíční holčičku, od začátku jsme koupali v kyblíku, protože se malá balá ve vaničce, takže když jsme šli do výřivky tak se dost bála, ale už 3 lekci se chechtá a vysloveně si to užívá. Lekce probíhá tak, že ve vířivce jsme dvě maminky s dětma a lektorka, která má panenku a na té ukazuje jak manipulovat s dítětem, zpívá u toho různé lidové písničky a básničky. Jak máš staré mimčo ty? A odkud jsi? My bydlíme v Tehově u Vlašimi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit