Plavání podzim/zima
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plavání podzim/zima
Ahojky, chtěla jsem se zeptat maminek, které chodí s prckem plavat - budete chodit i na podzim a v zimě? Nemáte strach z nachlazení atd.? Chtěla bych chodit s malým plavat, ale půl roku budeme mít na konci října, tak nevím, je lepší počkat na jaro? Díky moc za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@LucciaMaty píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat maminek, které chodí s prckem plavat - budete chodit i na podzim a v zimě? Nemáte strach z nachlazení atd.? Chtěla bych chodit s malým plavat, ale půl roku budeme mít na konci října, tak nevím, je lepší počkat na jaro? Díky moc za odpovědi
Ahojky ja s malym zacala chodit nekdy na podzim kdyz mel 7-8 mesicu, tak nam to vyslo, a byly jsme asi jen 3×…Libilo se mu to vodu ma rad miluje ji …Jeli jsme vzdy autem, a z nachlazeni jsem mela strach ale, vzdy jsem ho radne ususila, a zabalila, a v aute na nej dala deku…
Urcite bych chtela zase chodit, pomali, ale manzel jezdi nasema dvema auty, a u baraku nemam ani jedno a s kocarem mam strach skrze to nachlazeni.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj my chodili, malému se to strašně líbilo, ale letos chodit nebudeme. Měli jsme kurz, který se platil předem, malý byl v zimě často nemocný a peníze nám vrátili v naprosto minimální částce. Takže tohle už ne, ale mít možnost objednání na konkrétní hodiny a chodit jak můžu (třeba na permici) tak bych do toho určitě šla. Ono se nám to letos už 2× vyplatilo, když nám malý spadl do bazénu a byl naučený, že pod vodou se nedýchá, takže se ani nenapil ![]()
a nachlazení se neboj, po plavání, než ho oblíkneš, nakrmíš a tak, taxe zadaptuje a můžete vyrazit ven ![]()
Příspěvek upraven 12.09.12 v 09:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chodíme plavat už cca 3 roky a podzimní kurz chodíme vždy. Potom vynecháme ten ryze zimní (u nás od ledna do poloviny března) a potom chodíme zase až ten jarní. Ale nevynecháváme ho kvůli strachu z nachlazení. Spíše kvůli lenosti maminky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme začaly chodit když měla malá 3 měsíce a to byl konec listopadu. Chodily jsme celou zimu a úplně bez problémů. Je důležité po plavání být ještě chvíli v teple budovy než člověk vyrazí. My jsme se vždycky oblíkly, malou jsem nakrmila a pak měli hned ve vedlejší místnosti dětskou herničku s kavárničkou, tak jsme byly tam, mlaá se válela na dece a byla spokojená.
- Citovat
- Upravit
Začínáme na konci září a strach z ničeho nemám, přiznám se, že jsem o tom, co přemýšlíš ty, nepřemýšlela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak my do kurzu nechodime, chodim si s malym sama a nebo s kamoskama jsme chodily…
Na kurz neni, nebo neni, prijde mi to zbytecny vrazet do toho penize…Kdyz muzu jit s malym sama, ty zakladni veci nepotrebujeme, jako je potapeni apod..Malej stejne pusu nezaviral a obcas si lokl,..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje starsi dcerka /ted ma 8/ chodi cely rok. Osobne to vidim skoro jako jedinou prilezistost k nejakemu sportu v zime. Bydlime na sidlisti a snih a nejake radeni venku se nas tyka jen na par tydnu v roce. A bez snehu ji to venku v te tme a zime teda moc nebavi.
Takze ano, budeme chodit zas cely sk.rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme taky zacali plavat na podzim.Po vykoupani jsem maleho ususila a pak jsem mu dala papat, coz zabralo zhruba pul hodinky a sli jsme do auta.Za celou zimu nebyl nemocny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my jsme začali chodit plavat, když bylo malému 5m v prosinci.byl do léta 1× nemocný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj..Jsem četla asi taky přihlásím. Měla jsem z toho strach. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nam se teda vydzcky osvedcilo neletet hnez z bazenu ven a do auta, ale poradne vysusit vlasy a chvilku pobejt v prostorech bazenu, sedeli jsme kolikrat chvilku i v prostorech bufetu {bohuzel zavreneho
}, mala si dala nejakou musli tycinku, jabko a tak. Jakmile se teda ochladilo, tak vzdycky musela mit na ten prechod do auta narazenou cepici. Proste neletet rozparena hned ven. Nejak jsem nepozorovala, ze by byla casteji nemocna kvuli tomu, ze chodime na bazen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My začali chodit minulý týden a kurz je do ledna…další začíná v únoru a je do června…jako i kdyby šel na ten „jarní“, tak únor, březen je taky ještě chladno, a často v únoru bývají mrazy největší…takže je to podle mě prašť jako uhoď ![]()
a dalš věc, na jaře/začátkem léta budu radši chodit s malým normálně ven, ale v zimě jsou ty aktivity dost omezené, tak se nebude tak nudit doma…
jinak nevim jak u vás, ale u nás v bazénu je dětský koutek, kde můžou maminy nechat dítě aklimatizovat, nakrmit, napojit, než s ním vyrazí ven - tak mám v plánu toho využívat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodili jsme podzim zima- trochu nemocný byl jednou.
Hlavně jsem dodržovala, že po plavání jsme třeba ještě čtvrt hodiny byli v kavárně, aby nebyl rozhicovanej a nebyla mu zima, potom nab
alit a šup domů. Problémy nebyly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit