Plavání Vyšehrad Amálka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plavání Vyšehrad Amálka
Ahoj, potřebuji poradit s plaváním, opět
Měla jsem v plánu chodit do Krče, ta se ted bohužel opravuje, takže alternativou je Vyšehrad. Prosím jakou máte zkušenost se zázemím, je tam nějaký vyčlenený prostor, kde se dítě ještě nechodící může prolézt, dá se nakrmit, je tam k dispozici mikrovlnka? Máte některá zkušenost konkrétně s bazénem ARJO, rovněž co se týká zázemí? Díky!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, my jsme tam chodili do kurzu před prázdninama s 6 měs chlapečkem. Co se týče bazénu tak byl menší ale uplně to stačilo my jsme tam byli tři. Ségra tam chodila s dvouletým chlapečkem a ty tam byli jen ve dvou. Jinak to zázemí by teda mohlo být větší je tam dost málo místa, jeden stůl pro tři děti dost jsme se mačkali pak jen jedna sprcha a u ní jedna ohrádka pro dítě. Jinak se tam moc prolést nemůže je tam všude našlapáno ze sprchy. Než tam člověk oblíkl dítě a pak sebe tak byl totálně zplavenej. V tom malým prostoru bylo strašně brzo horko. Instruktorka na plavání byla super a paní se kterou jsme jednali tak taky vyšla vstříct když jsme se omlouvali a dala v pohodě náhradní termín. A ta mikrovlnka tam asi neni narkmit se tam dá za rohem je pak velká kavárna kde bylo skoro pořád volno tada já tam chodila od jedenácti. Byli jsme nahrazovat jednu hodinu v tom druhým bazéně a tam je to o sto procent lepší více místa daleko pohodlnějši asi bych šla radši tam pokud by to šlo.
Popravdě taky uvažuju jestli tam jít znovu nebo hledat něco jinýho ![]()
Tak snad jsem trochu pomohla a moc neodradila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď je zrovna na Slevomatu akce na plavání na Vyšehradě. Je tam plavání v malém nebo velkém bazénu
- Citovat
- Upravit
@vera@klikni.cz píše:
Teď je zrovna na Slevomatu akce na plavání na Vyšehradě. Je tam plavání v malém nebo velkém bazénu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
plavani AQUA BABY CLUB VYSEHRAD?
Ahoj vsem, je akce na plavani na Vysehrade.
Zajimame me, jestli voda je ok??? je to preci jen Jedlickuv ustav a rehabilitacni bazen.
ZAROVEN DIKY ZA VASE ZKUSENOSTI S INSTRUKTORY.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit