Doporučily byste plavání?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Doporučily byste plavání?
Ahoj, mám 5m syna a uvažuju o kurzu plavání. Ale je to docela drahé. Myslíte, že je to k něčemu dobré? Nebo je to spíš „zábava“ a náplň času pro maminky? Pozorujete u svých dětí nějaký vliv plavání? Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Moje děti to jednoznačně motoricky posunulo dopředu a vyřešilo to menší odchylky ve vývoji, jako je preferování jedné strany atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Já určo chodit budu chci chodit už od 8týdnu miminka …ale ještě sem si nenašla cenu…nevíte jak se to pohybuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás stejně jako u @aničkakytička - hodně nám to pomohlo v motorice, syn se plaváním hodně zpevnil, je dost otužilý. V neposlední řadě i kolektiv mu hodně prospěl a baví ho to - na koupáku teď o prázdninách řádí jako drak, skáče do bazénu šipky, umí se dostat ke kraji bazénu a vylézt z něj, nesnáší jakýkoliv kruh nebo rukávky:mrgreen:, je ve vodě jako doma. Plaveme od 7m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ter91 píše:
Ahoj. Já určo chodit budu chci chodit už od 8týdnu miminka …ale ještě sem si nenašla cenu…nevíte jak se to pohybuje?
U mě nejblíž stojí 15 lekcí 5100,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chodím s malým na plavání od jeho roku a malý je nadšený a letos na koupališti řádí. Když má rukávky tak přeplave na koupališti dětský bazének a užívá si to. Já teda plavání dětí doporučuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chodím plavat na Smíchov a tam to stojí 2900,– 10 lekcí po půl hodině, plave se ve slané vodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ter91 píše:
Každý klub má ty ceny hodně jiné. U nás stojí třeba kurz 11 lekcí 2222,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už sem se lekla…myslela sem že se to pohybuje všude podobně,,,jsem s Ostravy našla sem si 2× babycluby, ale ani jeden neberou telefony a na e-maily taky žadná reakce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, v takhle brzkém věku se sice nedá mluvit o plavání, ale na rozvoj motoriky dítěte je to fajn
Mám švagrovou - instruktorku plavání, a ta tedy doporučuje chodit na plavání až tak od 2 let…jakože opravdu na plavání. U nás (Praha) 10 lekcí 2300,–.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na stránky sem nekoukala byla sem přímo u těch středisek, ale vždy bylo pozdě tak nebylo otevřeno abych se šla poptat a tam byli napsané kontakty, ale nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chodíme s dětmi od tří měsíců do takové jakoby veliké vany, kam se vejdeme dvě maminy s dětmi a cvičitelka. 10 lekcí 2900 kč. je to tam super, dětí se potápí a blbnou a cvičí. od dvou let nahoru chodíme do berouna do slané vody do takového menšího bazénu, kam nás chodí šest maminek a už se to podobá opravdovému plavání. tam to vycházelo už o dost levněji,.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, na to jsem se vás vlastně chtěla hlavně zeptat - od jakého věku je to nejlepší? (když pominu úplně malinký mimina a „plavání“ ve vaničce) My zatím koupeme v kyblíku a moc se mu to líbí!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit