Doporučily byste plavání?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1026
7.8.12 09:29

Doporučily byste plavání?

Ahoj, mám 5m syna a uvažuju o kurzu plavání. Ale je to docela drahé. Myslíte, že je to k něčemu dobré? Nebo je to spíš „zábava“ a náplň času pro maminky? Pozorujete u svých dětí nějaký vliv plavání? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
7.8.12 09:31

Moje děti to jednoznačně motoricky posunulo dopředu a vyřešilo to menší odchylky ve vývoji, jako je preferování jedné strany atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
7.8.12 09:34

Ahoj. Já určo chodit budu chci chodit už od 8týdnu miminka …ale ještě sem si nenašla cenu…nevíte jak se to pohybuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.8.12 09:34

U nás stejně jako u @aničkakytička - hodně nám to pomohlo v motorice, syn se plaváním hodně zpevnil, je dost otužilý. V neposlední řadě i kolektiv mu hodně prospěl a baví ho to - na koupáku teď o prázdninách řádí jako drak, skáče do bazénu šipky, umí se dostat ke kraji bazénu a vylézt z něj, nesnáší jakýkoliv kruh nebo rukávky:mrgreen:, je ve vodě jako doma. Plaveme od 7m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.8.12 09:36
@Ter91 píše:
Ahoj. Já určo chodit budu chci chodit už od 8týdnu miminka …ale ještě sem si nenašla cenu…nevíte jak se to pohybuje?

U mě nejblíž stojí 15 lekcí 5100,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
7.8.12 09:36

Já chodím s malým na plavání od jeho roku a malý je nadšený a letos na koupališti řádí. Když má rukávky tak přeplave na koupališti dětský bazének a užívá si to. Já teda plavání dětí doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
7.8.12 09:37

Já chodím plavat na Smíchov a tam to stojí 2900,– 10 lekcí po půl hodině, plave se ve slané vodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.8.12 09:37
@Ter91 píše:

Každý klub má ty ceny hodně jiné. U nás stojí třeba kurz 11 lekcí 2222,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
7.8.12 09:38

Cožeeee tak to si dělaš srandu nééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
7.8.12 09:40

Už sem se lekla…myslela sem že se to pohybuje všude podobně,,,jsem s Ostravy našla sem si 2× babycluby, ale ani jeden neberou telefony a na e-maily taky žadná reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
7.8.12 09:42

Ter a kam jsi se koukala na jaké stránky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.8.12 09:42

Ahoj, v takhle brzkém věku se sice nedá mluvit o plavání, ale na rozvoj motoriky dítěte je to fajn ;) Mám švagrovou - instruktorku plavání, a ta tedy doporučuje chodit na plavání až tak od 2 let…jakože opravdu na plavání. U nás (Praha) 10 lekcí 2300,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
7.8.12 09:49

Na stránky sem nekoukala byla sem přímo u těch středisek, ale vždy bylo pozdě tak nebylo otevřeno abych se šla poptat a tam byli napsané kontakty, ale nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.8.12 09:50

My chodíme s dětmi od tří měsíců do takové jakoby veliké vany, kam se vejdeme dvě maminy s dětmi a cvičitelka. 10 lekcí 2900 kč. je to tam super, dětí se potápí a blbnou a cvičí. od dvou let nahoru chodíme do berouna do slané vody do takového menšího bazénu, kam nás chodí šest maminek a už se to podobá opravdovému plavání. tam to vycházelo už o dost levněji,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.8.12 09:51

Jo, na to jsem se vás vlastně chtěla hlavně zeptat - od jakého věku je to nejlepší? (když pominu úplně malinký mimina a „plavání“ ve vaničce) My zatím koupeme v kyblíku a moc se mu to líbí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí