Od kdy chodit plavat s miminkem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
od kdy chodit plavat
Od kdy jste začaly chodit s miminkem plavat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na vaničky od 6 týdnů.
Na bazén asi od 7 měsíců (dětské plavání, ne na veřejný bazén)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na plavani od 6m, to zrovna začínal kurz, ale možna už i od těch 5 bych šla. dřív asi ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle toho, kdy je narozené. Nezačínala bych na zimu. My jsme začly v 9M, měla nějaké kožní problémy, tak jsem se dříve bála. Doktorka mi to nedoporučila vůbec, ale nakonec v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začínali jsme v 7 měsících. Syn je narozený v červnu, plave se na bazéne od 6 měsíců, takže jsme začali v lednu po Novém roce. Máme za sebou odplavaný půlrok a od září nás to zase čeká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja sem na SAMA DOMA viděla že by miminko na kurzy plavání mělo začít od zahojení pupiku cca od 1 měsíce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme začínali s dcerou chodit na plavání ve třech měsících do speciální vany(bylo to velké jako vířivka) kde jsem s miminkem byla sama a po každém miminku se měnila voda.
- Citovat
- Upravit
@zichisek a kolik tě to stálo??? taky nad tím přemyšlím že bych s malou se chodila čachtat:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dadasik píše:
@zichisek a kolik tě to stálo??? taky nad tím přemyšlím že bych s malou se chodila čachtat:)
Chodili jsme plavat na Kladno, stálo to 2300,– za 8 lekcí pokud se dobře pamatuju
Malá byla vodník od porodnice a doma jsme neměli vanu, tak jsme do toho šli a bylo to super.
- Citovat
- Upravit
To my máme vanu ale nevím jak s ní cvičit ay se nic nestalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dadasik píše:
To my máme vanu ale nevím jak s ní cvičit ay se nic nestalo…
Mě se na vaně nelíbí, že tam nejsi s dítětem. Dceři trvalo pár lekcí, než se nechala držet jen na rukách a nebyla na mně přilepená.
Dívala jsem se, že takto v bazénku plavou třeba na Letňanech http://www.delfinek.cz/index.php?…
- Citovat
- Upravit
Ahoj maminky. Jdu pro radu. S prvním synkem jsme chodili plavat od 7 měsíce - bylo to moc fajn
malej je dneska strašnej plavec /4 roky/ nebo spíš kachna- nevyleze z vody pořád se potápí, vůbec nemá strach. Teď máme 7 měsíčního synka a od září bychom také chtěli chodit plavat. Jenže malej má atopický ekzém
pomalu se to začíná zlepšovat. Už nemá taková ložiska jako když byl miminko, na tvářičce to zmizelo akorát na nohou se to občas objeví a na ručičkách. Chodíte někdo s ekzémem na plavání nebo tam raději nemám lézt vůbec
mám za to, že v tom bazénku je voda pro kojence upravená, tak myslím, že by to nemělo vadit - nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já budu chodit plavat s naší mladší od 5mesicu. Chodim už i se starším, taky je kachna. S ekzemy problém nemáme ale máme ty kurzy ve slané vodě. Je to vhodné právě i proti s kožními problémy. Nemate bazén se slanou vodou v okolí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit