Od kdy chodit plavat s miminkem?

684
20.7.12 09:59

od kdy chodit plavat

Od kdy jste začaly chodit s miminkem plavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11314
20.7.12 10:01

Na vaničky od 6 týdnů.
Na bazén asi od 7 měsíců (dětské plavání, ne na veřejný bazén)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
20.7.12 10:03

Od 5m na dětské plavání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
20.7.12 10:15

Na plavani od 6m, to zrovna začínal kurz, ale možna už i od těch 5 bych šla. dřív asi ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
20.7.12 10:18

Podle toho, kdy je narozené. Nezačínala bych na zimu. My jsme začly v 9M, měla nějaké kožní problémy, tak jsem se dříve bála. Doktorka mi to nedoporučila vůbec, ale nakonec v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.7.12 10:30

Začínali jsme v 7 měsících. Syn je narozený v červnu, plave se na bazéne od 6 měsíců, takže jsme začali v lednu po Novém roce. Máme za sebou odplavaný půlrok a od září nás to zase čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
20.7.12 10:34

Ja sem na SAMA DOMA viděla že by miminko na kurzy plavání mělo začít od zahojení pupiku cca od 1 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
20.7.12 10:43

My jsme začínali s dcerou chodit na plavání ve třech měsících do speciální vany(bylo to velké jako vířivka) kde jsem s miminkem byla sama a po každém miminku se měnila voda.

• Citovat
  • Upravit
1130
20.7.12 11:06

@zichisek a kolik tě to stálo??? taky nad tím přemyšlím že bych s malou se chodila čachtat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
20.7.12 11:09
@dadasik píše:
@zichisek a kolik tě to stálo??? taky nad tím přemyšlím že bych s malou se chodila čachtat:)

Chodili jsme plavat na Kladno, stálo to 2300,– za 8 lekcí pokud se dobře pamatuju :think: Malá byla vodník od porodnice a doma jsme neměli vanu, tak jsme do toho šli a bylo to super.

• Citovat
  • Upravit
1130
20.7.12 11:14

To my máme vanu ale nevím jak s ní cvičit ay se nic nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
20.7.12 11:18
@dadasik píše:
To my máme vanu ale nevím jak s ní cvičit ay se nic nestalo…

Mě se na vaně nelíbí, že tam nejsi s dítětem. Dceři trvalo pár lekcí, než se nechala držet jen na rukách a nebyla na mně přilepená.
Dívala jsem se, že takto v bazénku plavou třeba na Letňanech http://www.delfinek.cz/index.php?…

• Citovat
  • Upravit
1130
20.7.12 11:19

:) děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
24.8.16 13:35

Ahoj maminky. Jdu pro radu. S prvním synkem jsme chodili plavat od 7 měsíce - bylo to moc fajn :dance: malej je dneska strašnej plavec /4 roky/ nebo spíš kachna- nevyleze z vody pořád se potápí, vůbec nemá strach. Teď máme 7 měsíčního synka a od září bychom také chtěli chodit plavat. Jenže malej má atopický ekzém :roll: pomalu se to začíná zlepšovat. Už nemá taková ložiska jako když byl miminko, na tvářičce to zmizelo akorát na nohou se to občas objeví a na ručičkách. Chodíte někdo s ekzémem na plavání nebo tam raději nemám lézt vůbec :think: mám za to, že v tom bazénku je voda pro kojence upravená, tak myslím, že by to nemělo vadit - nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
24.8.16 14:22

Já budu chodit plavat s naší mladší od 5mesicu. Chodim už i se starším, taky je kachna. S ekzemy problém nemáme ale máme ty kurzy ve slané vodě. Je to vhodné právě i proti s kožními problémy. Nemate bazén se slanou vodou v okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí