Od kdy chodit plavat s miminkem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já jsem taky chtěla chodit plavat s miminkem, ale mudr mi to rozmluvila. Prý je to nehygienické, i když jde o bazén pro kojence. No…něco na tom asi bude, že nikdy nevíte, která maminka má menses, výtok nebo třeba bradavice… fuj, do toho roztoku bych miminko fakt namáčet nechtěla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xheleniax píše:
Já jsem taky chtěla chodit plavat s miminkem, ale mudr mi to rozmluvila. Prý je to nehygienické, i když jde o bazén pro kojence. No…něco na tom asi bude, že nikdy nevíte, která maminka má menses, výtok nebo třeba bradavice… fuj, do toho roztoku bych miminko fakt namáčet nechtěla
Muzes ho potapet doma ve vane az je trochu starsi treba pul roku tak normalne na plovarnu do bazenu. Nic se mu nestane
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od sedmého měsíce, ale kamarádky chodily i dřív. Ale já jsem se dřív bála. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na první plavání jsme šli se synem, když měl půl roku a super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 Zkoušelas odvar z ovesných vloček na koupel? Synovi pomáhal. Hrnek vloček vařit cca 10-15min v nadbytku vody, přecedit do vany, dopustit vodou. Přidávala jsem i řepík vařit s vločkama. A celkově by se atopici neměli máchat jakýkoli vodě moc dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit