Plaváčci Brno nebo Filia
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plaváčci Brno nebo Filia
Ahojky maminky, které chodíte s miminky plavat někde v Brně. Na podzim bych chtěla začít s naším chlapečkem navštěvovat plavání. Hledala jsem na internetu a výběr se mi zúžil na Plaváčci Brno nebo Filii. Jen co mohu soudit z webovek, tak plaváčci se mi líbí víc, ale větší spokojenost jsem četla s Filií.
Můžete mi prosím napsat vaše zkušenosti a co by jste doporučily??? Díky moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Chodíme do Plaváčků a nemůžu si to vynachválit. Určitě doporučuji. Perfektní zázemí pro děti i rodiče, super přístup. Syn je tam moc spokojený, s dětmi se tam hodně hraje, učí se spoustu nových věcí - hodně se využívají plavecké pomůcky, balonky, overbally, desky… atd. Všechno formou hry a říkanek. Na potápění se nespěchá, kdo potápět nechce, nepotápí, děti se potápí pomalu, až zvládají opravdu celou abecedu - nejsou do ničeho nuceni. Pravidelně tam chodí i fotograf, takže z plavání máme i spoustu profesionálních fotek za pár šupů. Fakt nemám nic, co bych vytkla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 5měsíční mimčo a byla jsem s ní v dvakrát Kuřimi v aquaparku v dět. bazénku, který měl 31stupňů. Za tři týdny malá onemocněla a doktorka mě sprdla jak malou holku, že 4měsíční dítě do bazénu nepatří. S první holkou jsem nemohla chodit plavat, kvůli průduškám, tak jsem se teď těšila. Mluvila jsem s více maminkama a ani jejich pediatr jim to neschvaluje. Tak nevím, proč se všude inzeruje zdravé plavání kojenců…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy chodím s prckem do Filie od čtyř měsíců. Můj pediatr z toho taky nadšený nebyl, ale myslel si, že budeme chodit do klasického bazénu. Jinak ale říkal, že je to výborné pro psychomotorický vývoj dítěte. Ale ve Filii je bazének přímo jen pro děti a k tomu herna, kde můžeš zůstat s prckem jak dlouho chceš.
Takže já si vůbec nestěžuji, navíc když vidím jak malý si to strašně užívá… Chodíme tam už dva měsíce a malý měl jen 1× rýmu a to si nejsem jistá, jestli to bylo z plavání…
Do aquaparku bych ho ale v žádném případě taky nevzala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verčaperča Protože plavání kojenců neprobíhá někde v aquaparku. Bazén pro děti do roka musí splňovat mnohem přísnější kritéria, co se třeba čištění, teploty vody nebo hodnot chloru týče. Dítě do roka by na veřejném bazéně nemělo co dělat, navíc i na to kojenecké plavání se na „velký bazén“ přechází kolem půlroku, dřív se většinou děti vaničkují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě cokoliv kromě Plaváčci Brno. Přístup zaměstnanců a paní vedoucí ke klientům je otřesný a kolikrát Vám tam nepozorná instruktorka potopí dítě bez povelu a to si asi představíte ten vyděšený výraz v očích dávícího se mimina.
- Citovat
- Upravit