Plavání Praha 2015
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plavání Praha 2015
Ahoj maminky, nepodařilo se mi sehnat aktuální diskuzi na toto téma. Ráda bych věděla, kam chodíte v Praze s miminky plavat a kolik platíte. Já jsem z Prahy 9 (Kyje). Vím, že si kluby a ceny mohu vygooglit, ale ráda bych znala reference a zkušenosti maminek. Syn se mi narodil 2.1.2015 a je asi nejvyšší čas něco shánět. Moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já chodím daleko od Tebe, jen jsem chtěla říct, že většina těch plavání má prázdniny a pak kurzy na 10 a víc týdnů, takže bys asi hledala až oe září.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to asi ano, jen abych se někam stihla přihlásit a pak nebylo plno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my chodíme na P11 - jedenactka vodni svět a spokojenost. Zápis nových deti je v rámci dne otevřených dveří 18.6.
http://www.aquasportclub.cz/…mesicu-6let/
Edit: Platime 290kc za 30min lekci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chodíme na lekce Aquababyclubu, mají několik bazénů a dokonce i možnost lekcí přes léto. Vzhledem k tomu, že plavat chodíme už přes 3 roky, máme velmi příjemnou cenu. Koukni na stránky, třeba se ti zalíbí. Mě na tom vyhovuje velmi osobní vstřícné jednání, možnost využívání náhrad, s lektorkami je domluva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chodime do Kenny a tam funguji i pres prazdniny, ale je to v Modranech a v Benicich, takze pro tebe dost z ruky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já bych se chtěla zeptat, jestli některá chodíte plavat s miminkem do bazénu se slanou vodou? V Braníku na Praze 4 teď sice otvírá nový klub se slanou vodou, ale raději bych šla do nějakého prověřeného klubu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Azeret4 Ahojm já jsem chodila, ale v Libni, když koukáš na Braník, budeš to asi mít daleko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem slyšela o kurzech plavání v Dolních Břežanech, tam někdo nejezdíte? A od kdy doporučujte s mimčem chodit plavat? Chodili jste už na ten vaničkový kurz nebo až později? Není to pro ty malá miminka nebezpečné nějak? Tam není chlorovaná voda asi že.. to až jsou větší a chodí se s nimi do velkého bazenu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kovko tam jsme chodili s dítětem také, docela dost dlouho, určitě můžu doporučit, byli jsem moc spokojení. A od kdy? Asi záleží, jestli je mimi úplně zdravé, pak klidně už od toho vaničkového kurzu, ten je do půl roku ![]()
- Citovat
- Upravit
Fakt přímo tam? No super. Ok super, tak děkuju za tvůj příspěvek, my to asi zkusíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My nakonec zvolili plavání Delfínek v Aquacentru Šutka. Začínáme příští úterý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dajdí píše:
My nakonec zvolili plavání Delfínek v Aquacentru Šutka. Začínáme příští úterý
Je tam zvlášť bazén určený pro plavání kojenců? Rozhodně v tomto věku nedoporučuji plavání ve veřejném bazénu. Tak jako se to děje v některých klubech působících na velkých bazénech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@scholl Je tam bazének kde plavou jen miminka a pro veřejnost je zavřený. Speciálně tam i čistí tu vodu, zjišťovala jsem si to a hlavně nejsem blbá…už jsme byli 2× a je to tam moc fajn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dajdí
Blbou jsem nenazval, spíš doporučení a rada pro ty co nevědí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit