Od kdy s miminkem na bazén do chlorované vody ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Od kdy s miminkem na bazén do chlorované vody ?
Ahoj maminky, mám dvou měsíčního syna, a chtěla jsem se zeptat od kterého měsíce můžeme jít na veřejný bazén do chlorované vody? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Sabuliin já chodila s malým na kurz od 6 měsíců a lektorky mi říkaly, že pokud budeme chtít do bazénu veřejnýho tak odpoledne ráno se chloruje tak ať nejdeme do toho nejhoršího
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sabuliin záleží na provozním radu daného bazénu. Většinou je to od jednoho roku. Pro úplná miminka jsou plavecké kurzy vanickovani a ty jsou většinou od 3 měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chodily s dcerou od pul roka. Do bazenupecializovanyho na deti. 1,2 m hloubka a skoro 30 st. Od roka do normalniho aquaparku. Ten chlor ji delal dobre. Mela nepruchodny slzny kanalek a odty doby, co jsme chodily, tak nemela zanety. Ten chlor to super vycistil. jinak chodime I na plavani miminek I soukrome. Pekne posilila svaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My zijem v zahranic a tady se s miminkama chodi do bazenu klasickeho od 3 mesicu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme doma velký bazén a malou jsem v něm koupala v červenci, tedy ve 4 měsíci. Voda měla 31 stupňů, úplně si lebedila
..jinak na plavání do dětského bazénu jsem s ní chodila od 6 měsíce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak bazeny mivaji v pravidlech od roka, ale pusti i miminka, nikdy jsme nemeli problem, ani s dvoumesicni. Chodime do hodin pro verejnost, ne do kurzu a do bazenu, kde se cisti nejakou novou technologii (i kdyz i tam chlor je, ale min) nebo do slane vody
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky víc mým synem do bazénu teďka ve středu co znamená 18 června a on má 28 června narozeniny chceme jít do plaveckého bazénu venkovního a tak bych se chtěla zeptat na dvě otázky jedna otázka jaké se dávali plavky a druhá otázka jestli máte zkušenosti jak hodně kontrolují věk dítěte on je ale poměrně velký je stejně velký jako 16 měsíční děti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit