Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, poradíte nějaký dobrý kurz ( kroužek)
plavání v Praze pro 10 kluka? Jakou máte zkušenost?
Díky.
Syn chodil na Šutku - Kobylisy. Je mu 12, netuším od kolika let berou ![]()
Ahoj, obnovuji, kroužek plavání pro 8-9 l mají ve škole 2-3 tř, nejdřív se syn bál, neuměl, nechtěl, ale teď delší dobu říká, že by chtěl na kroužek plavání, nemáte zkušenost nejlépe Praha 5,6 nebo dobře dostupné mhd? Díky Lucka
@lucypaja Pár let zpátky Radlice, ale nevím, jaký je aktuální stav.
@lucypaja je to bohužel všude o trenérovi. Naším to vyhovovalo u Táborské, tam posun byl, ale byla z Heyrovského odejita. Betynka je spíše o hraní. Juklík je předražený. Nyní hodíme na Weberovu, ale když tam není jedna konkrétní paní, tak ty mladé, co tam byli místo ní, tak nejsou nic moc. Někteří si chválí plavání s DDM. Ještě přemýšlím, že příště zkusíme Strahov, ale konkrétní učitele. Radlická také upadla. Řepy, když jsem se na ně koukala, tak také nic moc.
@KacenkaKKK-Díky za info, na tu Weberovu sem také koukala, poslali mi z Barrandova z aquacentra jednu plaveckou školu, poslali ještě Velrybu, ale když sem je kontaktovala, tak už trénují jen profesionály a to snad v Radotíně tam ani nevím, že něco je, ale je to fuk, profesionála nemám, ale nechápu, když nemají děti, proč to tam nabízejí a ani nejsou na Barrandově, to tam mají ještě nějaké staré info. Barrandov by mi vyhovoval, že to máme kousek a bez auta to je rychlejší než někam do Prahy a potřebuju, aby měl kroužek max do 16 h, aby se pak vše stíhalo.
@lucypaja znáte někoho, kdo má odzkoušené nebo jste je tam viděla plavat?
@KacenkaKKK píše: Více
chodí tam spolužačka syna s mladším bráškou, ale s maminkou sem o tom ještě nemluvila, míjíme se
@lucypaja dobrý večer, nepotkali jste se již náhodou? Weberová od září nebude, bude rekonstrukce. Na FC mi zp team doporučují také. Cenově je to sice vyšší, ale kdyby byla kvalita, tak ok.
@KacenkaKKK píše: Více
bohužel, syn byl nemocný a jejich dcerka chodí do družiny, ale až půjde syn do školy, nevím, zda hned od úterý, zkusím se optat přes jinou maminku, partner říkal, že je to drahé, ale co neni a my to máme skoro u nosu, tady se mi i líbí, když je dítě nemocné je možná náhrada, což v mnoha kroužcích nejde, za keramiku sme za půl rok hodinu a půl týdně platili skoro 4tis a když byl měsíc nemocný holt smůla. Prostě kroužky drahé jsou, pokud by sem chodil, tak od září, nevím, zda jsou i v létě, ale turnus duben-červen nestihnem
@KacenkaKKK-Ahoj,zkoušeli jste nějaký ten kroužek? Já to nyní nechám, uvidím od září, budou chodit chvilku se školou a pak uvidíme, nejhorší je, že je od cca listopadu do května často nemocný, tak tam toho asi moc nenachodí
@lucypaja
Já jsem zkusila je přihlásit do ddm, tak čekám, jestli je obě přijmou. Pokud ne, tak řepy a potom Barrandov. Čekáme na rozvrh ve škole.
Příští rok bychom se chtěli vrátit na Weberovu.
@KacenkaKKK-díky za info a jaké DDM Koukala jsem na 5,ale tam nejdřív, že kroužek plavání ano, ale pak, že neni k dispozici