Plavání Třeboň

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jancic
4.5.11 15:04

Plavání Třeboň

Ahoj maminy,
tajně doufám, že by to mohl být někdo, kdo chodil na plavání kojenců do Třeboně. Nevíte jak je to s plavkama? Já jsem koupila látkové, protože na netu píšou DOPORUČUJEME jednorázové plavky, na info hodině kurzu mi v podstatě řekli, že jiné než jednorázové nechtějí! Jsem naštvaná, tohle jsou vyhozené peníze, jednorázové se mi příčí, krom toho jsem takhle krásně prodělala … Nevíte někdo, jestli by mi někdo hlavu utrhl, kdyby syn měl látkové?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.5.11 20:30

asi Ti neporadím,ale mám spíš dotaz.. :oops: jste spokojeni s Třeboní??já se totiž rozhoduju mezi j.hradcem a třeboní… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
4.5.11 21:09

Nevím, první hodina bude v pondělí :lol: . Pak když tak poinformuju. Měli jsme pouze info hodinu. A ty jsi odkud? Já jsem přímo z Třeboně, takže to byla jasná volba :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4.5.11 22:03

No my bydlíme na vsi,ale máme to tak zhruba stejně do třeboně i do hradce..asi 12-15km.ok,tak kdyžtak pošli zprávu jak to vypadalo.a kolik to tam stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
4.5.11 22:33

1250,– za deset lekcí, myslím, že to lze do dvou lekcí i zrušit - vrátí peníze … OK, písnu.

• Citovat
  • Upravit
jancic
4.5.11 22:34
  • Citovat
  • Upravit
4.5.11 22:41

hodná,už jsem na to mrkla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.16 21:00

plavání kojenců

Ahojky.
Zajímalo by mně, jestli se dá v Třeboni chodit plavat s kojencem mladším jak 12 měsíců. Našla jsem jenom od 12. měsíce, ale někdo mi tvrdil, že i mladší.
Díky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
5.9.16 21:12

V Aurore visí přímo u dětského bazénku, že až od 1 roku. Pokud je dítěti 11 měsíců, asi to nikdo resit nebude, ale s půlročním dítětem vás ve vodě nenechají. Plavcici jsou tam nekompromisní a bazény peclive hlídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.16 21:16

@malinika :
Díky. A nevíte co to znamená „vaničkové plavání“ pro děti od 2 měsíců v domácím prostředí? To si mám jako představit, že přijde někdo ke mě domů nebo co?? :D Malému jsou 4 měsíce a ráda bych s ním chodila plavat, ale nemohu najít nic pro takhle malé dítě. Max až od 6. měsíce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
5.9.16 21:21

@Natálie2016 co bazén v Bertě? tam snad berou i menší děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.16 21:24

@smutná máma:
Na internetových stránkách je napsáno, že od 12. měsíce. A potom tam je napsáno něco o vaničkovém koupání v domácím prostředí od 2.měsíce. A to nevím, co si pod tím představit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
6.9.16 09:12

@smutná máma V Bertě si myslím, že to bude to samé, jelikož se jedná o veřejný bazén - tam děti do 1 roku nesmí. Ale za zavolání tam člověk nic nedá.
@Natálie2016 Vaničkové plavání je plavání ve větší vaně - spíš takové cvičení. Je určené ale pro malá miminka, do cca 6 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí