Co s sebou na plavání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co sebou na plavání
Ahoj maminky,chci se zeptat,co si sebou berete na plavání s miminkama?My máme v pátek první plavčo a kromě plavek,osušky a svačiny pro malého mě nic nenapadá.Pomůcky na plavání tam mají.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
tak já beru pro sebe: plavky a osušku. Mýdlo nemusím, mají tam přímo ve sprchách nějaké speciální či co. no a pro malou: osušku, plínku do vody a krém na namazání, jo jednou jsem já trdlo zapoměla čistou normální plínku
. toť asi tak všechno. Jo svačinku zatim nemusim protože kojim. Takže vybavená jsi, tak můžu popřát ať se vám tam líbí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě nosíme i olej na namazání po plavču nebo prostě něco čím mažete, my mormálně moc nemažeme, ale po plavání mi přišla vždy taková sušší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ještě brala jednorázovou přebalovací podložku…měli tam v šatnách ty ikeácké nafukovací,tak abych na tu mohla dát tu svou ještě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já beru ještě pantofle, mýdlo, pro dítě asi tři osušky (na jedné leží, druhou ho přikryju po sprchování, do třetí jde po plavání). Plavky mám látkové i pro malého. A pak ještě samozřejmě čisté plínky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak náš seznam: ručníky a plavky pro oba, pití, olej na tělo pro vikiho, krém pro mě, deodorant, hřeben, čistá plínka, krém na zadeček, náhradní oblečení pro vikiho (nosím na všechny cesty, strašně rád se mi na cestách poblinká nebo pročůrá
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
URCO SI VEM NAZOUVAKY
hreben gumicku do vlasu a odlicovaci ubrousky -)) krem na plet osusku plavky telove mydlo ,,,
pro mimi,, piti , jidlo, plavecky osusku velkou , plenky navic , mokre ubrousky, kosmetiku neco na telo i vlasky zaroven a krem ci olejicek ,, mozna nejake to hrkatko osobni v pripade nevrlosti i dudanek pokud pouzivate
vsak brzy to budes mit v malicku
0 kazdy potrebuje neco jinaciho ,,
krasne si to uzijte ja pamatuju to nase prvni
0 byla jsem uplne uhonena a nevedela jsem co a jak haaa haaa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit