Výrobek k výuce plavání - Swimtrainer
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Swimtrainer
Ahojte všichni,
chtěla bych se zeptat,zda někdo používáte SWIMTRAINER, popřípadě,jaké máte zkušenosti.
http://www.swimtrainer.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Máme ho, a zkušenosti jen ty nejlepší
Maty plave jako drak, moc se mu v něm líbí, určitě doporučuji! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A odkdy ho tam dáváte??MY jsme to koupili teď,když je malýmu 16měsíců a byla nám doporučena rovnou ta oranžová velikost - pro děti od 2 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To by se mi taky zamlouvalo.A mám se řídit radši podle let nebo podlé váhy?Jsou nám 2 roky,ale vyhovovalo by nám to červené podle váhy .Vážíme 12 kilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To oranžové by asi bylo lepší.My vážíme 10kg a máme 16 měs a pán nám řekl,že je vhodnější oranžové,že nám z toho už nevypadne a že líp bude dosáhnout na hračky - takže asi to oranž.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To oranžové by asi bylo lepší.My vážíme 10kg a máme 16 měs a pán nám řekl,že je vhodnější oranžové,že nám z toho už nevypadne a že líp bude dosáhnout na hračky - takže asi to oranž.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
petra79:Dejte kdyžtak vědět,zda jste pořídila a jak jste spokojená…my půjdem s prckem zkoušet příští týden,pokud se nám do toho něco nepřiplete a písnu jaké to bylo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme se na něj taky letos dívali na veletrhu a líbilo se mi to. Vojtíškovi je ale zatím jen 7m tak jsme „do toho nešli“. Dejte pak prosím vědět jak jste spokojené. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem hloupá že jsem se na veletrhu na to nepodívala,šla jsem kolem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my chodíme „plavčit“ od 5,5m. Ale i tak se nám to zdálo dost brzy, protože zatím je to jen takové to čachtání. A navíc jsme to viděli poprvé v životě a neznali jiné názory než ty od prodejců, tak jsme to odložili. Na netu se to dá koupit kdykoliv - bohužel to bude dražší.
Ale přece jen v létě mu bude už 10m a to už bychom asi opravdu částečně využít mohli… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme to vzali rovnou…stejne jsem uvazovala,ze koupim kruh s krizem,ale ten vyjde na 300kc a muze z toho ditko vypadnout…tak jsem si radsi priplatila za kruh,u ktereho jsou ksiry.Ja mam na zac.cervence termin porodu,takze s malym nebudu moc do vody,tak chci,aby mel aspon bezpecne plavidlo…aby se babca nebala vzit si ho do bazenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SWIMTRAINER červený nebo oranžový
Holky, poraďte prosím ![]()
malé chci koupit k prvním narozeninám SWIMTRAINER. Ale nevím jestli ten červený nebo rovnou oranžový. Má nějakých 8,5 kg a je taková spíš drobnější. Na obrázku se mi rozdíl jeví jen ve velikosti těch barevných komor. Ta červená je objemnější a ta oranžová méně. Víte ještě o nějakých rozdílech? ![]()
Kterou byste doporučily?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trojlístek píše:
Holky, poraďte prosím![]()
malé chci koupit k prvním narozeninám SWIMTRAINER. Ale nevím jestli ten červený nebo rovnou oranžový. Má nějakých 8,5 kg a je taková spíš drobnější. Na obrázku se mi rozdíl jeví jen ve velikosti těch barevných komor. Ta červená je objemnější a ta oranžová méně. Víte ještě o nějakých rozdílech?
Kterou byste doporučily?
Oranžový by měl být dle výrobce od 15kg. Tak pokud má jen 8,5 tak bych asi koupila ten červený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit