Výrobek k výuce plavání - Swimtrainer
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
No, drobet mě zmátla Borůvka87. Protože využitý bude hlavně v létě. To se malá dostane ještě na jiná kila. Vím, že ne na ta co uvádí výrobce. Jen prostě nevím jak se jí v tom bude líbit. Nějak odstrkuje vše co ji vadí ve výhledu. Asi je to pitomost, ale aby prostě nebylo vidět jen to kolo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Swimtrainer je úžasný. Máme ho pro syna (červený) od jeho necelého roku, teď je mu rok a půl. V létě ho zkoušela naše 4-letá neteř (cca 18 kg) a seděl jí úplně v pohodě. Takže já bych se určitě řídila váhou a né věkem. Myslím, že nám do těch 4 let v pohodě vydrží. Malému nikde nepřekáží a sám v něm plave.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
crusti píše:
Swimtrainer je úžasný. Máme ho pro syna (červený) od jeho necelého roku, teď je mu rok a půl. V létě ho zkoušela naše 4-letá neteř (cca 18 kg) a seděl jí úplně v pohodě. Takže já bych se určitě řídila váhou a né věkem. Myslím, že nám do těch 4 let v pohodě vydrží. Malému nikde nepřekáží a sám v něm plave.
Se taky nějak přikláním k tomu červenému a nějakou podobnou radu jsem potřebovala, moc děkuji
Ještě se prosím zeptám na odolnost, musí být na to člověk hodně opatrný?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to hodně pevné, opatrná být nemusíš, ale je to přece jen nafukovací, tak bych se vyhýbala ostrým předmětům.
Můj synovec měl v létě 3,5 roku a cca 16kg. Ono po tom roce je to přibírání na váze přece jen pozvolnější.
Se taky nějak přikláním k tomu červenému a nějakou podobnou radu jsem potřebovala, moc děkuji
Ještě se prosím zeptám na odolnost, musí být na to člověk hodně opatrný?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a ve výhledu to nebrání, ono to dítě na tom jakoby leží. Jen teda u nás byl problém, že syn nechtěl být v čemkoli jakoby zavřený a vadil mu i ten kruh. V plavání nám dávají takové ty pěnové pásky a to byl zezačátku taky boj, ale už si zvykl. Tak snad mu v létě nebude vadit ani ten kruh.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak píchat špendlíkem jsem do něj nezkoušela
, ale myslím, že je docela odolný.
Přežil dovolenou u moře (oblázková pláž), koupání ve vlnách s občasným naražením na kámen, řádili s ním celkem 4 děti ve věku od 1 roku do 6-ti let. A buďme upřímní, ti se k němu ohleduplně nechovali, ale zase ho úmyslně neničili. Prostě běžný provoz je OK. Já si pouze hlídám, aby řádně uschnul, než ho zabalím. Takže z bazénu ho vozím umytý a nafouknutý (když jedu autem) nebo ho doma opět nafouknu a pořádně umyju (když jedu MHD) a zase nechám řádně uschnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, děkuji moc moc moc
Hned jsem klidnější, že už nemusím vymýšlet který. Ono vymyslet dárek celkově k prvním narozeninám byl OŘECH, tak jsem ráda, že jste mi pomohly rozlousknout ty drobnosti kolem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trojlístek píše:
Holky, děkuji moc moc mocHned jsem klidnější, že už nemusím vymýšlet který. Ono vymyslet dárek celkově k prvním narozeninám byl OŘECH, tak jsem ráda, že jste mi pomohly rozlousknout ty drobnosti kolem
Ahojky,
myslím,že ten červený je doporučený už před těmi 15kg … kdybych se minule neunáhlila,teď bych taky koupila ten červený.Ještě teď (po necelém roce) syn nemá ani zdaleka 15kg takže bych asi koupila ten červený…
Odolný je dost na běžné plavání a blbinky těch malých rarášků:-)Naše dcerka bude mít rok v čevnu,tak jsem zvědavá,jak se jí v tom bude líbit…je trošičku oplácanější než syn,tak jí dám rovnou do oranžovýho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Boruvka87 píše:Trojlístek píše:Ahojky,
Holky, děkuji moc moc mocHned jsem klidnější, že už nemusím vymýšlet který. Ono vymyslet dárek celkově k prvním narozeninám byl OŘECH, tak jsem ráda, že jste mi pomohly rozlousknout ty drobnosti kolem
myslím,že ten červený je doporučený už před těmi 15kg … kdybych se minule neunáhlila,teď bych taky koupila ten červený.Ještě teď (po necelém roce) syn nemá ani zdaleka 15kg takže bych asi koupila ten červený…
Odolný je dost na běžné plavání a blbinky těch malých rarášků:-)Naše dcerka bude mít rok v čevnu,tak jsem zvědavá,jak se jí v tom bude líbit…je trošičku oplácanější než syn,tak jí dám rovnou do oranžovýho…
Taky moc děkuji. Cenná informace prověřená časem
Sem tak šťastná, že jsem si tím dárkem jistá
to se mi dlouho nestalo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, čtu si vaši diskuzi a jsem ráda, že jsem na ní narazila. Byli jsme loni u moře a tam to měli nějaké cizinky ( měli ten červený a byli o mnoho vetší než pipuška, ale malá je docela baculka ), moje malá v ničem nechtěla být ani kruh, ani ten s křížem a toto bylo jediné co ji sedělo a strašně dlouho jsme to hledala. Chci jí ho pořídit jen váhám s velikostí. Má sice 15kg, ale bojím se aby ji ten oranžový nebyl moc velky ať v něm není neohrabaná a u toho červeného se zase bojím ať to není úzké kolem ramínek nebo tak. Mohli by jste mi prosím poradit do kterého jít. Moc děkuji za odpovědi.
- Citovat
- Upravit
Podle váhy by to mohl být ten oranžový. Kolik má let? V okolí tady máme chlapečka, cca 15 kg, něco přes rok. U něho vím 100%, že by mu ten červený nebyl. Ale taky znám stejně těžké děti a starší a červený by mít mohly, protože jsou sice velké, nicméně drobné. Jestli malá drobná není a je baculka, tak bych brala oranžový.
Jinak jsem ho viděla prodávat v INTERSPORTu, tak by bylo asi nejlepší se tam stavit a vyzkoušet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, děkuji za radu, malá ma 2,5let, je sice mala, ale rozhodne drobná není
( přidávám foto pro představu )To je fájn, že se prodává i někde v kameném obchodě, ja našla jen na netu.
- Citovat
- Upravit
Taky jsem myslela, že v obchodě na něj nenarazím. Jsem na ten stojan pěkně čučela ![]()
Osobně bych vzala ten oranžový, sice by se pravděpodobně vešla i do toho červeného, protože je útlá v podpaží, ale to už by asi dlouho nevydržel. Ani tak ne z důvodu, že by ji byl malý, ale ona je ta červená komora docela hamatná a když na to není zvyklá, tak by ji to možná mohlo vadit. A vážně bych to šla vyzkoušet, pokud je možnost.
A malá je moc šikovná holčina ![]()
Není zač ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opravdu moc děkuji za rady, jsem za ně moc ráda,zeptám se vím, že by to bylo asi do jiné diskuze, ale nemáte zkušenosti i s takovýma těma ÚV kombinézami a nebo neopénem pro děti?
- Citovat
- Upravit
Máme tyto plavečky (i ten vzor) vypadá to na malé nádherně a je nepřehlédnutelná:
http://www.malyplavec.cz/…ut-happy-/49
Co se týká neoprénu, tak rozhodně vynikající vynález. Do celé kombinézy bych ji asi nedostala, je hodně horkokrevná a studená voda ji prostě nevadí. Ale kdyby ji snesla, tak ji pořídím. Ne nutně, ale kdyby se jelo třeba k moři. Ale i tak bych volila asi jen vestu skrz praktičnost. Pokud by jste se neplánovali třeba potápět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit