Výrobek k výuce plavání - Swimtrainer

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10847
24.2.12 13:45

No, drobet mě zmátla Borůvka87. Protože využitý bude hlavně v létě. To se malá dostane ještě na jiná kila. Vím, že ne na ta co uvádí výrobce. Jen prostě nevím jak se jí v tom bude líbit. Nějak odstrkuje vše co ji vadí ve výhledu. Asi je to pitomost, ale aby prostě nebylo vidět jen to kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.2.12 13:58

Swimtrainer je úžasný. Máme ho pro syna (červený) od jeho necelého roku, teď je mu rok a půl. V létě ho zkoušela naše 4-letá neteř (cca 18 kg) a seděl jí úplně v pohodě. Takže já bych se určitě řídila váhou a né věkem. Myslím, že nám do těch 4 let v pohodě vydrží. Malému nikde nepřekáží a sám v něm plave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10847
24.2.12 14:15
crusti píše:
Swimtrainer je úžasný. Máme ho pro syna (červený) od jeho necelého roku, teď je mu rok a půl. V létě ho zkoušela naše 4-letá neteř (cca 18 kg) a seděl jí úplně v pohodě. Takže já bych se určitě řídila váhou a né věkem. Myslím, že nám do těch 4 let v pohodě vydrží. Malému nikde nepřekáží a sám v něm plave.

Se taky nějak přikláním k tomu červenému a nějakou podobnou radu jsem potřebovala, moc děkuji :kytka: Ještě se prosím zeptám na odolnost, musí být na to člověk hodně opatrný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
24.2.12 14:18

Je to hodně pevné, opatrná být nemusíš, ale je to přece jen nafukovací, tak bych se vyhýbala ostrým předmětům.
Můj synovec měl v létě 3,5 roku a cca 16kg. Ono po tom roce je to přibírání na váze přece jen pozvolnější.
Se taky nějak přikláním k tomu červenému a nějakou podobnou radu jsem potřebovala, moc děkuji :kytka: Ještě se prosím zeptám na odolnost, musí být na to člověk hodně opatrný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
24.2.12 14:21

Jo a ve výhledu to nebrání, ono to dítě na tom jakoby leží. Jen teda u nás byl problém, že syn nechtěl být v čemkoli jakoby zavřený a vadil mu i ten kruh. V plavání nám dávají takové ty pěnové pásky a to byl zezačátku taky boj, ale už si zvykl. Tak snad mu v létě nebude vadit ani ten kruh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.2.12 14:22

Tak píchat špendlíkem jsem do něj nezkoušela :lol:, ale myslím, že je docela odolný.
Přežil dovolenou u moře (oblázková pláž), koupání ve vlnách s občasným naražením na kámen, řádili s ním celkem 4 děti ve věku od 1 roku do 6-ti let. A buďme upřímní, ti se k němu ohleduplně nechovali, ale zase ho úmyslně neničili. Prostě běžný provoz je OK. Já si pouze hlídám, aby řádně uschnul, než ho zabalím. Takže z bazénu ho vozím umytý a nafouknutý (když jedu autem) nebo ho doma opět nafouknu a pořádně umyju (když jedu MHD) a zase nechám řádně uschnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10847
24.2.12 14:51

Holky, děkuji moc moc moc :kytka: Hned jsem klidnější, že už nemusím vymýšlet který. Ono vymyslet dárek celkově k prvním narozeninám byl OŘECH, tak jsem ráda, že jste mi pomohly rozlousknout ty drobnosti kolem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2531
24.2.12 15:10
Trojlístek píše:
Holky, děkuji moc moc moc :kytka: Hned jsem klidnější, že už nemusím vymýšlet který. Ono vymyslet dárek celkově k prvním narozeninám byl OŘECH, tak jsem ráda, že jste mi pomohly rozlousknout ty drobnosti kolem ;)

Ahojky,
myslím,že ten červený je doporučený už před těmi 15kg … kdybych se minule neunáhlila,teď bych taky koupila ten červený.Ještě teď (po necelém roce) syn nemá ani zdaleka 15kg takže bych asi koupila ten červený…
Odolný je dost na běžné plavání a blbinky těch malých rarášků:-)Naše dcerka bude mít rok v čevnu,tak jsem zvědavá,jak se jí v tom bude líbit…je trošičku oplácanější než syn,tak jí dám rovnou do oranžovýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10847
24.2.12 15:41
Boruvka87 píše:
Trojlístek píše:
Holky, děkuji moc moc moc :kytka: Hned jsem klidnější, že už nemusím vymýšlet který. Ono vymyslet dárek celkově k prvním narozeninám byl OŘECH, tak jsem ráda, že jste mi pomohly rozlousknout ty drobnosti kolem ;)
Ahojky,
myslím,že ten červený je doporučený už před těmi 15kg … kdybych se minule neunáhlila,teď bych taky koupila ten červený.Ještě teď (po necelém roce) syn nemá ani zdaleka 15kg takže bych asi koupila ten červený…
Odolný je dost na běžné plavání a blbinky těch malých rarášků:-)Naše dcerka bude mít rok v čevnu,tak jsem zvědavá,jak se jí v tom bude líbit…je trošičku oplácanější než syn,tak jí dám rovnou do oranžovýho…

Taky moc děkuji. Cenná informace prověřená časem :palec: Sem tak šťastná, že jsem si tím dárkem jistá :dance: to se mi dlouho nestalo :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kociska
15.5.12 11:09

Dobrý den, čtu si vaši diskuzi a jsem ráda, že jsem na ní narazila. Byli jsme loni u moře a tam to měli nějaké cizinky ( měli ten červený a byli o mnoho vetší než pipuška, ale malá je docela baculka ), moje malá v ničem nechtěla být ani kruh, ani ten s křížem a toto bylo jediné co ji sedělo a strašně dlouho jsme to hledala. Chci jí ho pořídit jen váhám s velikostí. Má sice 15kg, ale bojím se aby ji ten oranžový nebyl moc velky ať v něm není neohrabaná a u toho červeného se zase bojím ať to není úzké kolem ramínek nebo tak. Mohli by jste mi prosím poradit do kterého jít. Moc děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
10847
15.5.12 11:40

Podle váhy by to mohl být ten oranžový. Kolik má let? V okolí tady máme chlapečka, cca 15 kg, něco přes rok. U něho vím 100%, že by mu ten červený nebyl. Ale taky znám stejně těžké děti a starší a červený by mít mohly, protože jsou sice velké, nicméně drobné. Jestli malá drobná není a je baculka, tak bych brala oranžový.

Jinak jsem ho viděla prodávat v INTERSPORTu, tak by bylo asi nejlepší se tam stavit a vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kociska
15.5.12 12:06

Dobrý den, děkuji za radu, malá ma 2,5let, je sice mala, ale rozhodne drobná není :-( ( přidávám foto pro představu )To je fájn, že se prodává i někde v kameném obchodě, ja našla jen na netu.

• Citovat
  • Upravit
10847
15.5.12 12:35

Taky jsem myslela, že v obchodě na něj nenarazím. Jsem na ten stojan pěkně čučela :lol:

Osobně bych vzala ten oranžový, sice by se pravděpodobně vešla i do toho červeného, protože je útlá v podpaží, ale to už by asi dlouho nevydržel. Ani tak ne z důvodu, že by ji byl malý, ale ona je ta červená komora docela hamatná a když na to není zvyklá, tak by ji to možná mohlo vadit. A vážně bych to šla vyzkoušet, pokud je možnost.

A malá je moc šikovná holčina :palec:

Není zač ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kociska
15.5.12 12:44

Opravdu moc děkuji za rady, jsem za ně moc ráda,zeptám se vím, že by to bylo asi do jiné diskuze, ale nemáte zkušenosti i s takovýma těma ÚV kombinézami a nebo neopénem pro děti?

• Citovat
  • Upravit
10847
15.5.12 12:54

Máme tyto plavečky (i ten vzor) vypadá to na malé nádherně a je nepřehlédnutelná:

http://www.malyplavec.cz/…ut-happy-/49

Co se týká neoprénu, tak rozhodně vynikající vynález. Do celé kombinézy bych ji asi nedostala, je hodně horkokrevná a studená voda ji prostě nevadí. Ale kdyby ji snesla, tak ji pořídím. Ne nutně, ale kdyby se jelo třeba k moři. Ale i tak bych volila asi jen vestu skrz praktičnost. Pokud by jste se neplánovali třeba potápět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí