Plavání Ústí nad Labem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plavání Ústí nad Labem
Ráda bych začala chodit plavat s miminkem v Ústí nad Labem nebo v Teplicích. Chtěla bych slyšet vaše zkušenosti s Orcou v Teplicích a klubem Duha v Teplicích. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám zkušenost jen s Delfínkem v UL a taky bych asi ráda zkusila něco jiného, tak si počkám, co se tu dozvím. Zajímalo by mně i plavání v Děčíně, je tam prý cosi nového, kdyby někdo věděl (zakladatelka snad promine
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, v Dc se plave ve slane vode, ale jinak nevim, Teplice vubec, znam jen Delfinka, ale tam na mne bylo zima. Ale Dc bazen by snad mel byt zavreny, kvuli oprave strechy ci co.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do delfínka právě nechci, přijde mi to tam hrozně malé. A v Děčíně to plavání ve slané vodě, to je kde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zazenitem, tak na to ten Delfínek - plavání ve vlastní velké vaně, pro každé mimi nová voda z kohoutku, ostatní stojí venku - byl celkem fajn.. přebalováček hned u vany, následně masáž miminka.. Až k tomu pro starší od 6ti měsíců mám výhrady..začali chlorovat, to dřív nebylo a to zázemí na osušení je za 2 rohama a bývá tam občas zima..a to jako nemyslím máloteplo, ale fakt kosa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vím, já tam chodila se starší, ale až od dvou let, my dřív bydleli v Praze a oproti Delfínku tedy i celkově měl tam ten kurz plavání úplně jinou úroveň a zima v Delfínku byla fakt pořádná a taky mi přišlo, že v tom bazénu je pro tolik dětí prostě málo místa a navíc se i střídaly lektorky, což se mi nelíbilo, děti mají radši, když je učí stále jedna osoba. Takže Delfínek jsem vyloučila už předem. To je hrůza, takové velké město a není tu žádný výběr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit