Plenky do vody po kusech
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plenky do vody po kusech
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, nevíte náhodou zda lze někde koupit po jedné (nebo třeba po 5) plenky do vody? Maý má teď 6kg a chceme ho příští víkend vzít do bazénu, pravidelně ale budeme chodit až od záží (plavěčky už má ale zatím trochu větší), nechce se mi tedy teď kupovat další nebo velké balení když se jedná jen o jedno, dvě koupání. Napadá mě, nedělá to třeba Rossmann? Normální plenky prodává po 2 na zkoušku… V okolí ale žádného nemáme tak se mi nechce tahat kočár do centra jen abych se mrkla. Nevíte některá? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V klasickem baleni je 11 kusu - vcera jsem kupovala v DM, kdyz koupis vetsi velikost - lip se bude nasazovat a vydrzi i do zari…ale myslim, ze vetsi ani nebude treba…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem loni koupila jednu plenku do vody v Tescu, byla to znacka Huggies. Nevim ale, jestli je tam maji porad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rosmann je dělá, ale neprodava po dvou kusek nebo po malo, je to balik. Kolik tam je ks nevim, ale moc jich myslim neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jich mám pár doma, a nepotřebuju, tak kdybys m+la zájem tak ti 3 můžu věnovat
jsem z Prahy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
12 ks, dnes jsem je kupovala, po jednom nemají, taky jsem hledala.
@suik píše:
Rosmann je dělá, ale neprodava po dvou kusek nebo po malo, je to balik. Kolik tam je ks nevim, ale moc jich myslim neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky diky moc! Uz plenky mame, jeste stesti ze je tolik hodnych maminek, proste musime drzet spolu kdyz nas prodejci berou na hul!
Snad se bude prckovi ve vode libit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit