Plavání ve vaně - kolik lekcí??

168
10.4.08 22:38

Plavání ve vaně - kolik lekcí??

Ahoj maminky,

máme v plánu s Kryšťou zajít na plavání do vaniček (konkrétně na Černém mostě do ANAHITY).

Chtěla bych se Vás, které s tím máte zkušenosti zeptat, kolik lekcí je dostačujících k tomu, abychom mohli plavání provádět i v domácích podmínkách (zda-li je to tedy vůbec možné).

Díky za postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2431
10.4.08 22:44

ahoj nám nabízela instruktorka,že zajede k nám domů a ukáže nám co dělat,aby jsme to mohli provádět doma,ale bohužel mám sprcháč tak jezdíme tam :wink: Když budeš chtít pošlu Ti tel.,ale je to na P-4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
11.4.08 08:49

Ahoj.
My do Anahity chodili, když byly holkce 2 měsíce.
Zaplatila jsem celý ten jeden kurz, tzn. 5 lekcí. Drahý jako prase :? Ale líbilo se tam jak mě, tak holce. I když první 3 lekce prořvala, i přesto, že ve vodě se jí normálně líbilo 8O A u tý 4. a 5. lekce jsem získala jistotu v držení holky a hlavně tu hodinu už neprovázel hroznej řev :lol:
Do budoucna jsme si z těchto lekcí odnesly max. potápění, já jistotu a holka lásku k vodě :wink: Jinak si myslím, že další mimčo už budu od začátku „louhovat“ ve vaně a nebudu dávat 2 litry za 5 lekcí plavání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
11.4.08 10:23

Ahoj, my jsme byli 2× u lektorky doma - poprvé po šestinedělí a podruhé asi ve 3 měs. - vždycky ukázala, co máme dělat, jaké si koupit pomůcky (podruhé nám i půjčila rybičku kolem tělíčka), jak cvičit potápění atd. a doma jsme trénovali 2× - 4× týdně ve vaně sami. V 6 měs. jsme začali chodit na kurz do bazénu a šli jsme rovnou se staršími dětmi, protože už jsme toho uměli víc :wink: Ale kámoška chodila s dětmi na „vaničky“ (od 3 měs.) a moc si to chválila - jen je to dost drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
12.4.08 07:23

Díky moc, my právě přemýšleli, jestli stačí jedna lekce a pak že už bysme to dělali sami doma, nebo jestli je lepší vzít lekcí víc. Asi to vyřešíme zlatou střední cestou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.4.08 18:09

Ahojky, v Praze není problém pozvat si plavačku domů. během dvou tří lekcí vám všechno ukáže, včetně masáží miminka a dalších zajímavostí, se kterými se jinde nesetkáte. Hned po prvním setkání budeš v pohodě schopná plavat s mimi sama.
Kdyby tě zajímala tahle pohodlná varianta, mrkni na stránky http://www.plavacek-deti.cz/articles.php?… z domácích plavaček znám obě Dany. Doporučuju moc.
 Albi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí