Babylon Liberec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
BABYLON LIBEREC
Milé maminky,
chystáme se strávit prodloužený víkend v Libereckém Babylonu. Můžete mi, prosím říct, jestli je tam nějaký bazén, který je vhodný pro téměř osmiměsíční miminko? A jestli tam jsou vůbec vhodné podmínky na odpočívání apod. ![]()
Předem, díky za odpověď…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
bazénů je tam spousta, je jen na vás, kam se s prckem vrhnete. Je tam dětský bazén, jsou tam bazénky s teplejší vodou, uričtě vyberete. ![]()
Na odpočívání je tam přímo určená „místnost“, kde jsou lehátka a pro mimina síťové ohrádky, takže si tam klidně můžete zdřímnout oba. ![]()
Přeji hezký víkend, my tam byli už několikrát a pokaždé to bylo naprosto super. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky..... Před nástupem na MD jsem tam pracovala, takže můj názor… Hned za vstupem jsou teď nově stoly, kde si můžeš dítkov klidu přebalit. Na záchodě je přebalovací koutek, ale úklid záchodu nic moc.. občas hodně nepříjemně zapáchalo… Pokud jde o bazén pro mrňátka je tam malej cachtací bazének… okolo bazénů jsou všude lehátka a židličky, takže si dopřeješ i hezkej relax… V případě zájmu si můžeš vzít s sebou i kočárek, sedačku atd.....Myslím si, že by neměl být případně problém ohřát i jídlo pro dítko, jsou tam stánky s rychlým občerstvením a mají tam mikrovlnku, takže když požádáš..... Víc mě nějak nenapadá, kdyby jsi měla otázky, písni… Ještě musím upozornit… Občas je tam dost přechlorováno… Strojníci jsou veselá parta, ale chybička se vloudí… Jinak tam všechny holky na pokladnách pozdravuj od Péťy a Elišky… A pokud jde o vstupné… Doporučuji zakoupit celodenní vstupenku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme tam pred 3 roky s manzelem,ale bohuzel v te dobe jeste bez prcka,takze neporadim kam s nim.Bylo to tam moc pekny a urcite si tam neco najdete,kde mimco zabavit.Jen upozornim (nevim,jestli to plati i ted),ze v obcerstveni se plati specialnimi zlataky a stribnaky.Jsou tam na ne smenarny.Temi specialnimi mincemi se plati i parkoviste.Plati se pri ceste zpatky.Kdyz si ale rozmenis stokorunu (meni jenom papirove bankovky),tak zaplatis zlatymi jakoby 50,– Kc a zbytek je ti uz k nicemu.Pokud neplanujes se tam jeste nekdy podivat.Tak si na to myslete a nechte si zlataky na parkoviste
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,
moc děkuji za vaše rady a tipy…
…jak jsem z toho byla rozpačitá, tak už se začínám těšit. Jen by mně ještě zajímalo, jestli je tam nějaká úschovna kočárků? Myslím si totiž, že by bylo zbytečný si ho brát s sebou, když tam jsou odpočívadla…nebo si ho mám vzít??? Prosím, poraďte…díkes… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…jéééééé, zeď jsem si přečetla diskuzi staršího data a tam píšou, že děti do jednoho roku do veřejného bazénu nesmí!!!
![]()
Peťulko,
jak to funguje na Babylonu? Mám koupené palvací plínky… co myslíš??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti tam můžou bez omezení… úplně v pohodě… u hlavního vchodu je šatna a pokud tam nebude obsluha, řekneš si u hlavní pokladny a oni ti tam někoho zavolají… Hezký výlet…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna resime, jedeme do Liberce na dovcu. Co vzit 16 mes. holce? staci plovaci pleny? nemame jeste plavecky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Babylon lunapark
Ahoj. Chtěla bych se zeptat - mám v plánu jít zítra s 2 letou dcerkou do Babylonu a zajímalo by mě, jestli třeba má cenu jít do lunaparku - jestli tam jsou i nějaké atrakce pro menší děti, nebo jestli by to byly vyhozené peníze.
Případně připojím dotaz - kam zajít s 2 letým dítětem v Liberci? Dinopark se jí nelíbí a do ZOO se mi v tomhle počasí nechce
A bazén kvůli mému atopickému exzému odpadá..
Nějaké návrhy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tessika v lunaparku houpačky, pak mašinka malá jezdící po kolejích…ale to nevím, jestli ti vydrží sedět
malej řetízkáč, trampolína…
pak hrací koutek s takovou dřevěnou stavebnicí…
Jako s dvouletákem klidně…myslím, že my tam taky byli poprvé když byli Matesovi 2 roky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z
A jak to tam chodí? (jsem tam naposledy byla snad, když to otvírali
). To zaplatíš vstupné a pak se platí každá atrakce zvlášt a nebo to už je zadarmo? Nebo ještě nějak jinak? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co v Babylonu zkusit Babylónek je to od 9-12. V podstatě hernička pro děti. Vstup 40 korun na dítě (sourozenec myslím jen 10). Děti si tam hrajou, pak chvíli tančíme, můžou se tam najíst, dojít si na záchod atd. Je možný tam s prckem i malovat. My byli minulý týden a super. Tenhle máme v plánu návstěvu u jedné tety (teda jestli porvtdí, že to platí) jinak jedem zase ;o)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tessika platíš vstup a pak si tam můžeš být jak dlouho chceš a jít na co chceš..
babylonek???to neznám ani
zní to dobře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chystáme se zítra do Babylonu (akvaparku) s dětmi (2 a 3), zajímaly by mě nějaké aktuální zkušenosti a tipy. Jak to tam chodí, jak s jídlem (jestli si můžeme něco přinést), jaké oblečení, co je dobré mít sebou. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, s dětmi bez problému jako v každém jiném bazénu. Vyžití je tam bohaté, brouzdaliště, whirpool, atd. Občerstvení je v 1.patře, necháš si za 100,–Kč rozměnit na kovové babylonské žetony, se kterými se uvnitř platí. Je potřeba počítat s 20ti korunovou mincí na skříňku (je to vratné). Jídla jsou především smažená, raději bych nějaké pro děti vzal sebou. Uvniř je teplota vzduchu i vody 29°C.
- Citovat
- Upravit