Babylon Liberec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Salorka píše:
@Limi123![]()
![]()
No nevadí, budeme muset vybrat jen to nej a případně se tam vrátíme v průběhu prázdnin. Ještě se zeptám - jsou tam nějaká občerstvení?
Ono je tam toho hrozně moc
- aquapark - tam jsme byli každý den tak 2-3 hodiny
- IQ landia - ta je defakto skoro na celý den. Ale nás to celý den nebavilo, dali jsme ji na 2× a stejně jsme ji neprošli úplně celou. Je tam toho na vyzkoušení hodně.
- IQ park - to je něco jako IQ landia, ale menší a spíš pro menší děti (tj. pokud půjdete do IQ landia, tak bych IQ park vynechala)
- lunapark - tam toho moc není, celé je to takové starší - nějaké 4D kino, pár kolotočů, divoký býk, vláček, fotbálek, fotbal, prolézačka (to bych s 8 letym klidně taky vynechala, určitě by si tam něco vybral, ale za mě nic moc)
- zrcadlové bludiště - hezké a na chvilku
- Funpark = taková velká herna - prolézačky etc. (Typu třeba Žirafa v Praze) - tam jsme byli 2× po 2 hodinách, děti to moc bavilo. Ale mám menší děti (4 a 6). 8 leté dítě si určitě taky něco najde.
- pak v ceně hotelu je ještě zoo, tu jsme nestihli (ale tam jsme byli už dřív).
V aquaparku je 3× denně laserová show, tu si určitě nenechte ujít, je skvělá. A pokaždé pouští něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salorka píše:
@Limi123![]()
![]()
No nevadí, budeme muset vybrat jen to nej a případně se tam vrátíme v průběhu prázdnin. Ještě se zeptám - jsou tam nějaká občerstvení?
A občerstvení v aquaparku je a v Babylonu jsou normálně restaurace a minimálně v tom Lunaparku je pak i Fastfood.
Za mě asi nejlepší na oběd to bylo v té iq Landii, tam měli taková normální jídla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Limi123 ahoj plánujeme jet do Babylonu a zajímalo by mě jestli můžou stále do aquaparku i děti mladší než 1 rok? Případně nějaká doporučení pro deti 3r a druhé 8m?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tutulka123 píše:
@Limi123 ahoj plánujeme jet do Babylonu a zajímalo by mě jestli můžou stále do aquaparku i děti mladší než 1 rok? Případně nějaká doporučení pro deti 3r a druhé 8m?
Ty jo tak to nevím, já mám děti větší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tutulka123 byli jsme v březnu, tehdy s 9m, nebyl problém, nikdo nic nekontroloval, neříkal..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik6 tak tedy problém s prckem nebyl, akorát tedy voda ledová.. byli jsme chvilku ve vířivce a šli zase pryč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit