Plavecké soupravy/trika s UV

181
30.6.20 14:52

Plavecké soupravy/trika s UV

Používáte pro své děti k vodě plavecké soupravy s UV? Dcera byla o víkendu v bazénu a i přes opakované namazání se spálila. Přemýšlím, zda má smysl pořizovat nebo ne. A s jakou značkou máte případně dobré zkušenosti? Dívala jsem se na lidl, tchibo, hm. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
30.6.20 14:53

Já je používala u syna, když mu byl 1 rok, pak už ne. Ale on se snad nikdy nespálil. Kupovala jsem to v DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
30.6.20 15:04

Synovi jsem kupovala v M&S je super, že mají komplety i s čepicí, která skvěle chrání uši, krk, a tvář před sluníčkem. Dceři jsem kupovala v Decathlonu tričko a pak overal Lidlu za mě to z M&S je nej i když dražší. Rychle to uschne a mažu jen co vyčuhuje. Synovi je 7 a letos poprvé je bez a dcerce budou 2. Vždy jsem to brala hlavně k moři, jezdíme i v zimě. Je pravda, že silné sluníčko je i u nás. Jinak děti mažu kvalitním opalovákem to je základ. Avene, Weleda, Eucerin atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
30.6.20 16:45

@pamapi samozřejmě, že má smysl to používat. Ono je totiž dost náročný vyrobit materiál, kterej by to UV propustil, čili se přes to triko určitě nespálí :-) Já mám dvouletou a má to koupací triko druhý rok, loni měla dva komplety, jeden z lidlu a druhý z f&f, letos má z decathlonu, žádný zásadní rozdíl mezi nimi nevidím. A základ je samozřejmě nekrytá místa pravidelně mazat opalovákem 50+.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30928
30.6.20 19:59

Pouzivame to i na zahrade, kdy deti chvili skacou v bazenu, pak behaji po zahrade, na trampoline, zase do bazenu… Kdyz bych je mela porad mazat… Mame Reimu, kupovala jsem loni a obema detem vydržela i na letosek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3885
30.6.20 20:07

Nemám zkušenost, ale zajímalo by mě, v čem jento jiný než normální triko? Přes to se snad taky nikdo nespalí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30928
30.6.20 20:12

@Platanka tak jednak je to plavkovina, ktera po utreni nestudi a rychle schne a pak pres bavlnene triko ti projde urcite procento UV zareni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12940
30.6.20 21:36

@pamapi Mam doma dva sejraty blondaky, takze jsem poridila z Unua. S jinymi znackami zkusenosti nemam, nejvic davam cepice, trika zatim jen do bazenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat