Plavecký pás

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
210
14.4.15 15:47

Prosim je lepsi koupit ten plavecky pas nebo tu penovou desku rybku? V lete bude malemu rok a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.5.15 11:18

Díky za tip, ten druhý vypada nejlepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.5.15 11:29

@Kyslíková nevis kde maji dobre se suchym zipem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.16 13:58

Pás pro děti

Většinou doporučujme si koupit plavecký pás větší. Jednotlivé dílky pásu můžete snadno odendat a konec pásu si můžete zastřihnout. Čím je dítě starší tak je sice těžší, ale i zároveň už umí lépe plavat.. Takže si tyto „parametry“ velikosti plaveckého pásu jdou proti sobě, ale má to smysl. **
Navíc co je dobré tak si vzít pro jistotu pás větší a pak tajně dítěti jednotlivé dílky odendávat… :-) Mějte se a snad jsem pomohl :-)

Vojta

Edit admin - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
11.7.16 07:38

Zdravim mam dotaz. dcera ma okolo 11 kil kolikdilku by mela mit? mame pas s 11 dilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
26.8.18 22:15

@2petka Koukám, že řeším stejný problém, na který tu nikdo nereagoval - prosím jak jste vyřešili? Koupit plavecký pás (Dena má i medvídka nebo žabku) nebo tu plovací rybičku - pro 2letou, která se vody teda neskutečně bojí:/ Rukávky si určitě žádné nenechá dát, u pásu se taky obávám, ale prostě musíme nějak začít..
Plus zvažuju, který pás koupit 5leté, má cca 17kg - chtěla jsem ten prostřední 11 dílků, ale teda má možná cenu koupit raději těch 13 a příp. odebrat? Starší se vody nebojí, ale nerada se potápí, u ní ještě hledám potápěčské brýle (aby byly i přes nos), ale zatím jsem nevybrala - překvapilo mě, že se dají koupit i v hračkářství, je ta kvalita podobná?
Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
26.8.18 22:28

U mladší neporadím, ale pro starší určitě stačí ten prostřední pás z Deny. Dcera 5 let, asi 21 kg, koupili jsme ten nejdelší a je jí velký, musela jsem hodně stáhnout. Dílky jdou ubrat, ale pak přečuhuje ten popruh a není ho moc kam schovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.8.18 22:30
@kittysha píše:
@2petka Koukám, že řeším stejný problém, na který tu nikdo nereagoval - prosím jak jste vyřešili? Koupit plavecký pás (Dena má i medvídka nebo žabku) nebo tu plovací rybičku - pro 2letou, která se vody teda neskutečně bojí:/ Rukávky si určitě žádné nenechá dát, u pásu se taky obávám, ale prostě musíme nějak začít..
Plus zvažuju, který pás koupit 5leté, má cca 17kg - chtěla jsem ten prostřední 11 dílků, ale teda má možná cenu koupit raději těch 13 a příp. odebrat? Starší se vody nebojí, ale nerada se potápí, u ní ještě hledám potápěčské brýle (aby byly i přes nos), ale zatím jsem nevybrala - překvapilo mě, že se dají koupit i v hračkářství, je ta kvalita podobná?
Díky za rady.

Všechny děti bez rozdílu na plavání měly stejné pásečky a ani nevím, kolik měly dílků :nevim: Dávali se jim ještě pěnové kroužky. Nejdříve dva. Pak stačil jeden na každou ruku. Dítě to nese jen částečně. Musí se snažit. Není to jako kruh. Jestli je extrémně bojavá, dala bych jí vybrat nafukovací kruh a počkala, až se otrká. Já začínala s nafukovací kačenou a plavu dobře. Potopím se a uplavu hodně na jeden zátah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
26.8.18 22:45

@Russet Právě že ta mladší dvouletá do vody skoro nechce nebo děsně ječí:-/ i do brouzdaliště jde jen za ruku. Tak si říkám, že by u starší ségry viděla ten pás, že by si ho „možná“ taky nechala nasadit, i když tomu moc nevěřím. Rukávky ani kruh zatím ani náhodou:-( nevím, jak na ni. I když ji nosím na ruce, tak ve vodě prostě být nechce. Což je špatná kombinace, když ta starší by tam byla nejraději pořád, ale plavat zatím neumí.. pokud jdu sama, prostě tu mladší do vody vezmu taky, snažím se ji zabavit, blbnout.. ráda bych, abychom teď chodili na bazén častěji a ona si víc zvykala. Jenomže je to holka paličatá:-)
@stonožka12 Díky za tip, asi jo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.8.18 22:50
@kittysha píše:
@Russet Právě že ta mladší dvouletá do vody skoro nechce nebo děsně ječí:-/ i do brouzdaliště jde jen za ruku. Tak si říkám, že by u starší ségry viděla ten pás, že by si ho „možná“ taky nechala nasadit, i když tomu moc nevěřím. Rukávky ani kruh zatím ani náhodou:-( nevím, jak na ni. I když ji nosím na ruce, tak ve vodě prostě být nechce. Což je špatná kombinace, když ta starší by tam byla nejraději pořád, ale plavat zatím neumí.. pokud jdu sama, prostě tu mladší do vody vezmu taky, snažím se ji zabavit, blbnout.. ráda bych, abychom teď chodili na bazén častěji a ona si víc zvykala. Jenomže je to holka paličatá:-)
@stonožka12 Díky za tip, asi jo:-)

Nenutila bych ji do vody. Syn je opačný extrém. Je pořád ve vodě. Když jsme přestali chodit na „plavání“ (takové to batolecí), nechtěl se vůbec potopit. Tam „musel“. Nenutím. Co si pamatuju, pod vodou jsem plavala až v šesti. Vodu miluju a doufám, že synek nebude v tomhle po tatínkovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
26.8.18 22:54

@Russet Já určitě nutit nechci, ale když se starší půjdeme plavat, tu mladší nemůžu nechat na břehu, by tam nevydržela:-/ tak jí chci jen nějak pomoct se ve vodě míň bát, třeba tím zkusit jí dát nějaký pás nebo něco, ale zatím teda chce jen nosit a držet se mě jako klíště:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.8.18 22:59
@kittysha píše:
@Russet Já určitě nutit nechci, ale když se starší půjdeme plavat, tu mladší nemůžu nechat na břehu, by tam nevydržela:-/ tak jí chci jen nějak pomoct se ve vodě míň bát, třeba tím zkusit jí dát nějaký pás nebo něco, ale zatím teda chce jen nosit a držet se mě jako klíště:-)

Podle mě se tě bude držet i s tím páskem, když jí ho vnutíš. Samotný ji neunese, lokne si, praští se a bude po chuti jít znovu do vody. Nenutila bych ji. Chodila bych plavat ve čtyřech. Každý dospělý jedno dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
27.8.18 06:10

@kittysha pokud se dítě vody boji, tak na ten pásek zapomeň. Ten slouží jako pomůcka pro výuku plavání, ale ještě s něčím na rukách a dítě se musí hodně snažit, aby nepotopilo hlavu. Rozhodně to není bezpečnostní pomucka. Pro bojácné dvouleté dítě bych pořídila rukávy s páskem Sevylor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.20 13:34

Plavecký pás

Ahoj holky, už delší dobu používáme pro malou plavecký pás, ale zjistila jsem, že každý ho používá (přípíná) jinak :nevim: Můžete mi prosím poradit, jak se skutečně správně pás dává? Na bříško, sponou dopředu nebo sponou dozadu nebo pod ruce, jakoby na prsa??? :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
16.8.20 13:44
@nikiamartina píše:
Ahoj holky, už delší dobu používáme pro malou plavecký pás, ale zjistila jsem, že každý ho používá (přípíná) jinak :nevim: Můžete mi prosím poradit, jak se skutečně správně pás dává? Na bříško, sponou dopředu nebo sponou dozadu nebo pod ruce, jakoby na prsa??? :roll: :lol:

Spravne ma byt pouze v pase a plovaky koukaji ven z vody. Tudiz plave-li dite na brise, tak spona patri na bricho, plave-li na zadech, tak spona ma byt na zadech. To, ze ho ma nekdo v podpazi je jeho chybne pouziti, kdy ho pouziva dite, co neudrzi ve vode horizontální pozici a ve vode „stoji“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí