Jaké plavky pro holčičku?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jj, když se pokadí, musí se svlíknout a umýt hned. Ale chodíme plavat od 4 měsíců a ještě se nestalo, že by se na plavču nějaké mimino pokadilo. Čůrání tam nikdo neřeší, ptala jsem se recepční a prý to nemá až tak negativní vliv na bakteriologický nález v tý vodě jako kakání. Ale maj tam zase nějaké limity, že denně se v tom bazénku smí vycachtat 50 lidí, pak se musí pustit nějaká filtrace, či co, no prostě to tam sledují a doufám, že je to tak i v bazénech pro veřejnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plavky v celku ne, to se ti bude akorát blbě natahovat a svlíkat (oblíkáš na mokré dítě) , vypadají sice efektně ale to je tak vše.
My měli cca do roka a půl plavky ImseVimse a spokojenost největší. Pohodlně se oblíkají, zadrží a udrží kde co, jsou pohodlné.
Jedorázovka se ti napije vodou a je ti k prdu, neboť to dítě v pohybu omezu a navíc je to těžké,takže i tobě se pronese.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
máme neprotýkavé plavky do bazénu, ale k moři chci pořídit ještě jedny. Jaké doporučujete - spíš jednodílné či dvoudílné? Raději bych jednodílné, ale zase si říkám, zda nejsou praktičnější dvoudílné kvůli čůrání/kakání. A pak zase zda nebudou ty dvoudílné zlobit - myslela jsem spíš takové ty delší až ke kalhotkám, ale zda se nevyhrnují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já budu pořizovat jednodílné, ale kalhotky
takže vlastně ty dvojdílné s tím že vršek nosit nebude. Nebo jestli seženu jen kalhotky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám obojí a plavky vcelku jsou krásné, ale nic moc praktické - studí, blbě se stahují, když chtějí honem čurat… Lepší jsou jen kalhotky a nebo pokud to dovolí věk, tak nic. Dcera v roce a něco u moře nenosila žádný, jen na vršku měla tričko s uv ochranou. Je hodně světlá a jeli jsme na začátku sezony, tak ani nebyla zvyklá na sluníčko. U ní je to nutnost, snadno se spálí. Když měla plavky, tak řvala, protože jí vadilo, že jsou mokrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, koupila jsem nové tankini za 100,– - budeme to mít jako jednodílné, ale ve středu přepůlené
. V 2letech snad dovolí vše, ale ve2letech jsme byli u moře se synem a prostě bez plavek a ani v trenkách do moře nemohl. Zvyklý z bazénu musel mít ty svoje plavky
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě že na studění je to jedno, zda tričko namočí až vletí do vody - to jsem synovi dávala bílé tričko na zádíčka měl ho po pár vteřinách durch mokré, tak bude mít alespoň něc na zádíčkách a když bude mimo moře, dám tričko proti spálení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a díky, málem jsem koupila jednodílné, neb jsou tak krásné, ale pak jsem právě o tom přemýšlela, jak je to s čůráním, když teprve začínáme a přišlo mi to složité. No u kluka to bylo jednodušší
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U moře jsem pro tehdy 2letou měla dvoje plavky, jedny měla na sobě (jen spodek) suché, když se hrabala v písku a tak a když se pak ve vodě namočily, oblíkla jsem ty druhé, první na sluníčku uschly během chvíle. Takže byla v suchu pořád, úchyláci si neužili (je zvyklá sedat dost s nohama od sebe) a bylo to fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky scháním nové pro dceru, necelé 4 roky, určitě chci dvojdílné nejradši bych jen samotný kalhotky, ale to nevim, jestli někde mají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jasou
Jojo, na mimibazaru jsem viděla nové, třeba i nohavičkové. Ale já chtěla i něco trošku na zádíčka a druhé máme klasické do bazénu neprotékající - no ale máme 20měsíců
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit