Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
rádi bychom v létě navštívily tyto parky, poprosím o vaše postřehy
Zajímá mě vstupné v Německu, na netu jsem toho moc nenašla, ceny občerstvení v Mirákulu a vlastně i vstupné, na netu mi to přijde malinko zmatené. A jak je to s vodním světem, je otevřený celé prázdniny?
Jinak mě samozřejmě zajímá cokoliv, co vás napadne ![]()
Moc díky ![]()
@ala42 mohu napsat jen info k Mirákulu. Vstupné se platí hotově, mají povětšinou rodinné vstupné - 2 dospělí, 1 dítě nebo 1 dospělý a 2 děti platí 540 KČ, 2 dospělý a 2 děti jsou (myslím) 720 KČ. Co se týče jídla, měli jsme kuřecí stripsy a hranolky, to bylo myslím 100 KČ. Krom toho, tam byl smažený sýr, klobása, grilovaná zelenina. Ceny mě přišli plus minus v pohodě. Jen je potřeba si vzít hotovost. My jsme tam pouze obědvali, svačinky a vodu na pití jsme měli s sebou.
Jo a ještě, platí dítě vyšší jak 90 cm a to co jsem psala bylo k polovině června.
@ala42 V Mirakulu jsem byla minulý týden. Vstupné v den bez programu jednotne 140, jinak rodinne vstupne (2+1,2+2, 1+2). Občerstvení me milé překvapilo. Velmi solidní vyber, ceny normální (půl litrů malinovky za 25, obr pizza za 150, ledova trist okolo 30). Jen se tam nedá platit kartou.