Plazmové odstranění nosní mandle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
312
12.11.13 10:54

Plazmové odstranění nosní mandle

Zdravím, máte prosím někdo zkušenosti s touto metodou operace? Je to poměrně nové, sháním nějaké informace, protože nám u syna doporučili odstranění nosní mandle. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7661
12.11.13 12:13

Taky mě to zajímá.
Našla jsem zatím jen tohle .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
12.11.13 12:42

To bude na způsob laserové operace, kterou dělají např. v Modřanech, ne?
Nevím, dcera byla na klasický a žádný problém. Za 8 tisíc můžete udělat krásné vánoce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
5.1.15 20:27

Nemá už někdo zkušenost s odstraněním nosní mandle plasmou u dítěte? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.1.15 11:00

Nikdo o tom opravdu nic neví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
13.3.15 11:55

Za 8 tis. sice krásné Vánoce možná udělám, ale pro mě je podstatnější, že dcera nebude mít žádná traumata pobytem v nemocničním prostředí, protože ji dobře znám, je extrémně citlivá a řvala by tam od rána do večera (což na hojení moc dobré není), takže já raději zaplatím za její pohodu.
Jinak co se týká koblace, dělají ji v Modřanech v Praze a v Plzni. Cena v Praze je momentálně 10000,– sakumprdum, v Plzni 6000,– ale plus 5000,– za anestezii. My ji nakonec nepodstoupili, šli jsme na laser v Modřanech a musím říci spokojenost maximální. V půl desáté nástup, nějaké formality, v 9:45 nástup na sál (mohli jsme jít všichni - já, manžel, dokonce i kočár s naší druhou desíti měsíční dcerou). Dceru uspali nejprve maskou, my potom odešli na chodbu a jí následně zavedli ještě kanylu. Po 30ti minutách zákrok hotov, dcera se hned probudila, byla teda ukňouraná, zblblá, nechali nás tam ještě cca 30-40 minut na pozorování, ale jelikož dcera je, jak jsem říkala citlivka, tak za nic na světe už tam nechtěla být a chtěla domů, takže nás poučili a v 11 jsme už valili domů (jsme z Prahy 5). Musím říci, že všichni byli velmi milí a příjemní. Doma dcera ještě trochu pobrekávala, že ji bolí v krčku (od intubace), ale jinak v poho, koukala na pohádky, jedla zmrzlinu, lipánky, večer už blbla v posteli, hrála si…druhý den kontrola, vše ok, a už mohla jíst i normální jídlo. Ten týden se má trochu šetřit, ale ven mohla už druhý den po operaci, na půl hodinky. Takže já jsem moc spokojená (ťuk ťuk ťuk), nekrvácela, nebylo jí špatně od anestezie, ale to je jistě individuální…ta koblace je možná šetrnější, ale nemyslím si, že tím laserem by to bylo o mnoho horší. Jinak cena 6000,– trochu zdražili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
3.6.15 17:28

Ahoj chtěla jsem se zaptat, zda by jste šla znovu do laserem odstranění nosní mandle, čeká nás to a tak chci, aby to bylo co nejlépe odstraněné. Za jak dlouho trvá objednání na zákrok? Moc děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.6.15 22:59

Ahoj, určitě šla, malé se to zahojilo velmi rychle, žádné komplikace nebyly, trošku jí bolelo při polykání, ale to brzy polevilo. Ale hlavně to byl velice rychlý zákrok a šup domů. Co se týká objednání, záleží, jestli se jim třeba neuvolní místo, to pak je možné třeba za 14 dní…ale tuším, že garantují do měsíce, nebo tak nějak to mají na stránkách. Jinak řekla bych, že po stránce zdravotní to dceři pomohlo, netrpí už tolik na rýmy a takové ty nekonečné kašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
4.6.15 20:51

Moc děkuju, už jsem tam volala, ale zatím jsem se nedovolala, tak zkusím zase zítra, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
5.6.15 21:31

Ahoj tak jsme objednaní na 25. 6. do Modřan. Ještě jsem se chtěla zeptat, syn má nosní manndli na stupni 2 až 3. Tak pořád váhám, zda to odstranit, ale pořád dýchá nosem a má pootevřenou pusu, že mi i zubařka řekla, že má ochablé čelisti, takž do toho asi půjdem. Děkuji za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
12.6.15 21:57

Andri2785 ještě jsem se chtěla zeptat, známá mš od laseru odrazuje, prý je pak půl roku dítěti cítit z pusy spálenina, to je blbost ne? Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.6.15 23:16

Ahoj, tak zda je odebrání opodstatněné já neposoudím, to je na odborníkovi. My jsme stejné doporučení vyslechly na ORL, u alergoložky i pediatričky, takže nebylo moc co řešit.
Ohledně zápachu, jak už tu bylo na některých diskuzích řečeno, cítit z pusy chvíli je, ale tak maximálně 14 dní, jelikož se na tom vyoperovaném místě vytváří fibrinová síť, ale je to opravdu krátkodobé. Tuším, že Sofince to vymizelo do týdne…půl roku opravdu ne…to je dost chabý argument proti…držím palce ať to dobře zvládnete, A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
12.6.15 23:31

MMoc děkuju, mě to přide taky dsot přehnané, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
28.6.15 14:37

Andri2785 Ahoj tak jsme po operaci, příštup byl super a malej to zvládnul skvěle, bez krvácení a 3 den byl už zase čilý. Jenom jsem se ještě chtěla zeptat, že mu dnes ráno začalo být cítit z pusy, ale ne spálenina, ale spíš jako hnis, ale rýmu nemá a nos ucpaný také ne. Myslíš, že je to normální jak jsme si už předtím psaly? Na Orl mi dr. napsala raději Pamycoin, kdyby měl rýmu, ale zatím jsem mu nic nedala. Díky moc za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí