Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, jakou značku plenek pro nedonošené mimčo používáte? Potřebuju velikost 1 na 2-5kg. V obchodech jsem viděla Pampers premium care, Bella Happy, Huggies. ale nevím jaké jsou???
@Amy88 píše:
Ahoj, jakou značku plenek pro nedonošené mimčo používáte? Potřebuju velikost 1 na 2-5kg. V obchodech jsem viděla Pampers premium care, Bella Happy, Huggies. ale nevím jaké jsou???
Ja jsem ted ve 34.tydnu a na mimco mam nachystane 2 baliky po 78ks Pampers New Born, potom asi zkusim plenky z DM Babylove ty nejmensi anebo z Tesca, protoze hodne maminek to chvali a pry je kvalita stejna jako Pampers ale za privetivejsi cenu ![]()
My jsme používali babylove newborn a potom huggies. Pampersky dceři nikdy neseděly. Chce to vyzkoušet.
My měli babylove newborn jsou super..používáme i větší číslo a jsem spokojení..
My používali Huggies newborn a byly skvělý, jen kolem těch pěti kilo už malýmu nebyly.. mají vystřižený prostor na pupíček ![]()
My používali Pampers newborn a paráda. Spokojenost maximální.
Tak my pampers premium care a spokojenost, máme je doteď, po active baby a newborn byl malej opruzenej…
Huggies newborn, mala mela 2250 gr (booze to uz neni davno pravda) a byla jsem spokojena ![]()
Pro mrnousky jsou super fakt ty Bella plenky - u nas je meli v porodnici, mala mela i 2,7 kg a byly ji krasne, jinak doma huggies a pozdeji jsme presli na pampersky
Nám teda díra pro pupíček spíš ten pupík rozdráždila, protože byla přesně okrajem v něm, takže za nás nedoporučuju.. ![]()
Bella Háppy velikost 0
Mají na objednání v lékárně nebo ve zdravotních potřebách.