Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dobré ránko maminky,
chtěla bych se zeptat,jestli některá používáte papírovky z DM BABYLOVE.Jsou prý srovnatelné s Pamperskama.Já je ale neviděla,nejsou to nějaké igelitky???
Chtěla bych je vyzkoušet,tak mi prosím napište Vaše zkušenosti.
Moc díky a hezký víkend.
Naďa a Niki
Nazdárek,
tak my je používáme, už tak tři měcíce a jsem spokojená. Dcerce se pokaždé zapařil zadeček jakmile jsem jí dala jinou plenku než Pampers, ale tady jsem četla že Babylove jsou stejné, tak jsem koupila na zkoušku malé balení a super. Můžu doporučit. Jo a igelitové nejsou a navíc mají jakoby gumičku na zádíčkách, tak to pěkně pěvně drží.
Dana
Poslední dobou jsem experimentátorka v plínách takže:Babylove jsou opravdu dobré-srovnatelné s Pamperskama,Rossman jsou taky dobré,Droxi taky,Clever(billa)jsou děs igelitky a Pampersky používáme na noc.Teď jsme ve fázi zkoušení modrých HH a jsme spokojení a ještě často používáme na den Fialové Tesco-vyýrobce Ontex(vyrábí HH).Jo a ještě značka pro Carrefour-taky jsou dobré,neigelitky. ![]()
Stačí? ![]()
gabka
Gábi,
stačí, jsi hodná.Já chci právě zkusit ty BABYLOVE.Niki je už rok pryč a tak bych i v rámci malé úspory penízků chtěla vyzkoušet ověřenou značku.Doteď jsme dávali jen Pampers a poslední dobou,jak je Niki neposeda se sem tam z nich pročůrala.Chci je dávat taky dál na noc a přes den ty Babylove.
Ještě dotaz: za jakou cenu je kupuješ?
Díky Naďa
Niki,vzhledem k tomu že mám bonusovou knížku(pro děti narozené v tomto roce)mám na to velké balení slevu 50kč(takže vyjde asi 400kč ale ted přesně nevím kolik ks…jestli 68?)vychází to cenově podobně jako Pampers ale mívají na ně akce.
Pa G.
Ještě fakt doporučuju fialové Tesco…běžně vyjdou na 250 kč/kolem 50ks a v akci jsem je ted kupovala za 229,–
Ahoj, mám Babylove také vyzkoušené, jsou stejné jako Pampers. Jenže mě vyjdou vždycky Pampersky levněji než ty z DM. A úplně nejlevněji vyjdou Tesco fialové balení, kvalitou jsou stejné.
Pa Ája
Já mám z DM taky nějakou slevovou knížku,kde se lepí bodíky a pak je sleva na nákup 20%.No ještě nám 2 bodíky chybí.Podívám se v týdnu jestli maj nějaké akce a kdyžtak je zkusím koupit.Bohužel ve Strakonicích Tesco nemáme
…ale už jsem na ty fialové taky slyšela hodně chvály.takže zkusmo Babylove a kdyžtak potom testnem dál.
Díky zatím za tipy.
Naďa
Holky, mohu potvrdit, že fialové Tesco pleny jsou opravdu dobré. Srovnatelné s Pampers, jen ty obrázky nejsou tak hezké. Čau Megghan
Ahoj Naďo a Niki,
používám je už hodně dlouho, jsou dobré, ale podle mě jsou pampersky přece jen o trochu lepší, takže je střídám - na noc dávám většinou pampersky, Bea mi v nich připadá trochu sušší. Igelitky to určitě nejsou, na omak jsou krásně měkké, jsou hodně podobné Fixies, jestli jsi někdy zkoušela ty.
Tak ať má Niki prdelku v suchu ![]()
papa
Káťa a Beatka (rok a týden)
Ahojky Kaťo a Beatko,
děkuju za doporučení a určitě je vyzkoušíme.Niki citlivou prdelku nemá,ale nechci nic pokoušet…
To máme ty lumpice skoro stejně staré co? Je to největší štěstí na světě.
Ještě k těm plenkám: já zkoušela akorát Huggies a ty mi vůbec nevyhovovaly.V porodnici jsme měli Fixis a moc s nima zkušenost nemám.Jsme tedy od začátku na Pampers a většinou spokojenost.Určitě je budu taky dávat na noc a různě střídat s těma Babylove.
Tak pozdravujem Beatku-krásný jméno a mějte se holky prima.
Naďa a Niki
Ahooj takže já se také přidám používali sme první pampersky ty byli super a pak sme přešli na modročervené huggies no nic moc,ale na den stačí když si uvědomím co stojí za kus za neznačkové plenky tak radši huggies.Jinak po konzultacích s kamarádkami co používají pampers a poslední dobou nadávají,že protékaj sem se rozhodla zkusit zelenomodré Huggies Superflex,které my jedna kámoška chválila.Také si je vůbec nemůžu vynachválit používáme je na noc a super jsou papírové,mají zesílený zadní pásek a i gumky sou fayn.A za deset dní co je používáme my ještě neprotekli.Pokud je akce vycházejí pod 4kč, což dnes vyjde i hnus plenka třeba z billy,lidlu apod… Ted je akce do 20.9.05 v teta drogerii mají je za 299kč půl balení zdarma.Takže doporučuji…
Ahoj Naďo,
díky za pozdrav, jen musím potvrdit, že je to fakt štěstí, že je máme. my teď sice trochu bojujeme s jídlem (všechno kromě vybraných druhů ovoce, chleba a sýru je třeba co nejrychleji vyplivnout, rozpatlat a zahodit, třeba zelenina je krajně podezřelá
), ale jinak je úplně zlatá a jsem šťastná, že se máme.
Mějte se taky prima!
PS: Díky za pochvalu jména, my jsme taky uvažovali o Nikolce ![]()
Ahoj hoky,
ty baby love mi taky připadají super. Jinak takový ty rosmann, albert, tesco - jsou srovnatelné, ale pozor, vetsinou mají jeste levnejsí (igelitovou vrzi). Treba rosman ma fialové, ty jsou super, a pak žluté a to jsou igelitáky. Ty jsou na prd
Ale kupuju Albert igelitaky (kdyz se mi dite pokadi chvilku před koupanim apod, vyjdou fakt hooodne levne) a ty jsou lepší než ty rosman.
Mně nejlepší přišly Fixies, ale taky nejdražší. Právě ty z DM bych přirovnala spíš k těm fiksíckám než pampers. Jo a Huggies mají taky 2 druhy - soft and dry, ty v akcích vyjdou super levně, ale nic moc. To jsou ty červenomodrý. Zeleno modrý jsou super. Já kupuju ty dražší na noc, na den o něco levnější a na nehody igelitáky. Manža se v soustavě mých plen orientuje velmi těžko ![]()
Martina a 2 plenkový kluci (ten starší už snad brzy jen na noc ![]()
Ahoj holky,
prosím o radu. Používáme Pampersky 5, nikde teď nejsou ve slevě. Dívala jsem se v DM na pleny Babylove a měla jsem chuť je koupit. Po špatné zkušenosti s Huggies, jsem měla strach koupit něco jiného než Pampers. Zajímalo by mě, jaké s nimi máte zkušenosti. S ubrousky na prdku Babylove jsem spokojená.
Díky Pihule + Jeníček
Ahoj,
vyzkouseli jsme fialove plenky Tesco a je to obdoba Pampersek.
Cenove taky vychazeji dobre. Clovek musi sam vyzkouset. Nekomu sedi nekomu ne… kazde dite ma jinak citlivou pokozku…vsak to znas.
Dobrou ruku pri vyberu.
Pa Kac