Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky,
moc děkuji za rady a info, kde jsou akce - neměla jsem letáky a objíždět to fakt nejde. Koupíme na zkoušku Babylove, mám na ně slevové kupony a koupíme i fialové Tesco pleny a v akci Pampersky „pro jistotu“ a porovnáme. Honzík má naplácané nožičky a přijde mi, že se mu hodně plen zařezává. Huggiesky mu neseděly, jinak by mi nevadily.
Jinak doufám, že se mi aspoň jednou vyčúrá do nočníku, babičky se mi smějou, že jsme plenkové ostudy ve 13 měs. ![]()
Díky Pihule a Honzík
Myslím si že na nočník je ve 13 měsících ještě trošku brzo… ![]()
Martina
pihule odpovedi jsi uz dostala,ja take ted na kupon a slevu 20°/. vzala babylove a jsou vyborne ale bez tech slev jsou drazsi nez pampers!fialove tesco pridavam take svuj kladny ohlas
a huggies jestli jsi mela soft and dry tak ty mam pres den protoze jso utakovy obyc.ale huggies superflex jsou vyborny-stejne jako babylove!nebo pampers a maji jeste navic vybornou gumicku.nas ma taky desne tlusty stehna,ale utahnout mu to musim jinak by to bylo vsude,takze taky nekdy to ma vyryte do tuku ![]()
na nocnik je vazne brzo!nervova soustava se vyviji postupne-a oni to nemuzou ovlivnit neudelat to jinam nez do niocniku-nebo tak nejak jsem to slysela.nech to klidne az na leto,kdy ti treba muze po zahrade(pokud mate)litat nahy a treba pochopi ze je lepsi si nohy nepoch… ![]()
Ahoj,
používali jsme BAbylove dlouho, přes 8 měsíců, teď jsou nějaké vylepšené a mně se vůbec nezdají, připadá mi že jsou divně cítit. Takže jsme najeli na Pampersky. Rozdíl v kvalitě nevidím žádný, naopak Pampersky už nám párkrát protekly, to se nám u Babylove nestalo, ale pach u BL mi vadí natolik, že je už používat nebudeme.
maya
Ahoj holky, vyhovují vám plenky Babylove?A kolik teď zhruba stojí?Díky
Ahoj, párkrát jsme je měli, ale třeba v porovnání s tesco plenami jsou dost drahé. Malej je měl ale jen přes den, na noc nám nestačily
Ahoj. Já kupovala především Pampersky (Active Baby), ale poté, co je inovovali
(strašně smrdí), tak jsem přešla na Babylove. Kupuju v krabici (tj 2×42ks) a s kuponkem z knížečky mi vyjde ve velikost 4 jedna plína na cca 3Kč. Včera jsme tam udělali velký nákup a užili žolíka na 20% na celý nákup, takže mě vyšla jedna plína na cca 2,4Kč
. Myslím, že bez jakékoliv slevy a akce ta krabice stojí cca 330Kč (za 84ks). Spokojená jsem moc a nejen s cenou.
Tesco jsme používali u starší dcery (to byly tenkrát ty fialové a byly super), teď máme Tesco hodně z ruky, takže jsme je ještě nezkoušeli. Ale slyšela jsem v reklamě v TV, že je (nebo byla?) na ně akce
.
Já kupuju furt pampersky,ale láká mě vyzkoušet něco jinýho.Tak je zkusim a uvidim ![]()
hkac píše:
Tesco jsme používali u starší dcery (to byly tenkrát ty fialové a byly super), teď máme Tesco hodně z ruky, takže jsme je ještě nezkoušeli. Ale slyšela jsem v reklamě v TV, že je (nebo byla?) na ně akce.
JJ, je teď opravdu dobrá cena 165 Kč myslím za balík, což je hodně dobré, většinou bývá akční cena 199 Kč. Už jsme si byli nakoupit zásoby ![]()
MarkyM píše:
Já kupuju furt pampersky,ale láká mě vyzkoušet něco jinýho.Tak je zkusim a uvidim
Taky jsem měla pocit, že pampersky jsou jediné kvalitní, kupovala jsem je v těch malinkých velikostech a tam byly opravdu super. Pak jsme na zkoušku koupili tesco pleny a už jsme u nich zůstali. ![]()
dobré ráno,
na DM plínky nedám dopustit, mladší syn v nich byl téměř od narození (snad kromě dvou balíků Pampers Newborn a sem tam plínek, které jsme dostali) a jsem nadšená. Parádně drží, sajou, netlačí a oprudil se mi snad jen dvakrát a to jen proto, že jsem ho zapomněla přebalit na dlouhé cestě
Vydrží v pohodě celou noc a nestalo se mi, že by se synátor pos*al až na záda - zato s pamperskami to dokázal. Navíc nejsou parfémované. Momentálně bereme velikost 5 (tmavě modré), máme jednu na noc a ve srovnání kvalita - cena vyhrávají na celé čáře.
No a s použitím kupónů a žolíků jsou skoro zadarmo. ![]()
Já jsem vyzkoušela tyto:
Babylove - super, snad jedny z nej plínek, ale moc toho nepoberou, musí se přebalovat často a na delší noční spaní nevhodné (jednou jsem je nechala celou noc a měla pročůraný i spací pytel a prostěradlo!), s kuponkem a 20% slevou jedna plínka 2,3 - výborná cena
Pampers AB - taky super, vydrží hodně, ale poslední dobou děsně smrdí
Pampers Premium care - taky dobré, nesmrdí tolik, poberou hodně
Pampers SP - kupodivu ač jde o proklínané plenky, nikdy neprotekly, byla jsem spokojená, ale větší velikost než 2 se bojím koupit, aby mě nezklamaly
Tesco plínky - už nikdy více, děs a hrůza
Huggies - stejně jako Tesco, nikdy víc nekoupím
Fixies - super, bohužel ta cena…
látkové - naprostá spokojenost (tyto dodávám jen proto, aby byl výčet mých zkušeností kompletní
)
Ale co maminka, to jiný názor…
Já tedy nevím, ale kupovala jsem asi dvakrát tu velkou krabici v akci, vevnitř tři balení se žolíkem 25 % a s 10% za celý nákup a i tak mi vyšly nastejno jako tesco v akci ![]()