Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, já krom novorozeneckých používám jen pleny Babylove, protekly nám jen jedinkrát, ale domnívám se, že v tu chvíli by tu nálož nevydržela žádná plína
.
Jsem naprosto spokojená, ale holky si tu stěžovaly na cenu (já popravdě vůbec netuším, co stojí, prostě jdu a koupím je), prý vycházejí dráž než Pampersky, pokud nezkombinuješ slevu 20% a poukázku Babybonus. ![]()
ahoj, my plenky Babylove používáme a jsem s nima fakt spokojená. Jsou kvalitní a žádný problém se zadečkem jsme z nich neměli. když využiješ slevu na DM poukázky-budeš je mít o 30 až 50Kč (dle velikosti balení) levnější. Huggies (ty zelenomodrý s disney postavičkama) teď také používáme,jak jsou teď všude v akci a přijdou mi také fajn. co jsi s nimi měla za problém?
Ahojky,
já jsem Babylove zkusila jednou, ale pak jsem se vrátila k Pamperskám. Ale nemůžu říct, že by ty Babylove byly špatný. Ale přišly mi mokřejší než Pampersky a Máťa byl ještě maličký, tak jsem mu ten zadeček nechtěla zbytečně pokoušet.
Jinak jestli máš někde v blízkosti Globus, tak tam mají v tomto týdnu akci právě na Pampers - to mega balení stojí 359,–. My jsme tam pro ně zrovna včera byli ![]()
Tereza
Já jsem se teď zase vrátila k pamperskám, jiné plenky nám několikrát v noci protekly. Ty babylove jsem nikdy neměla, zarazilo mě, že stojí jako pampers. U nás zase zvítězili ty pampers. Martina a kvíďata
MI se babylove osvědčily nejvíc.Mají na zádech i gmičku,takže neprotečou.
dana
Nejlepší a nejlevnější jsou fialové Tesco plínky. Posílám to dál, protože i já jsem za toto doporučení nyní moc ráda.Předtím jsem kupovala výhradně Fixiesky a pak Pampersky a bála se koupit cokoliv jiného a nyní jsem zjistila, že ty tesco plíny jsou lepší než Pampers. Petra
Ahoj, já jsem koupila Babylove a požíváme je jen přes den.Už se mi stalo,že provlhly přes bříško (ale musí na něm zrovna spát).Jinak jsou dobré,alergii jsme na ně neměli, zato na Hugies ano.Kupuji jen Pampers a asi u nich zůstanu.Ale na ty fialové Tesco se chystám
,když je tak chválíte.
Ahojky:O)
My máme doma pleny Babylove a jsou fajn. Jinak používáme také fialové Tesco a ty jsou, alespoň podle mého názoru, ještě lepší a přitom levnější.
Pa, Jaa
Ahoj, mne sa Babylove osvedcili viac ako Pampers, davam ich na noc a vydrzia. Fialove Tesco su tiez dobre.
Ahojky,babylove jsem koupila po delší době a už nám nesedí.mylý protekl i přes den..ne na bocích ale vrchem.Takže se vracíme k fialovým tesco plínám (jsou to vlastně HH vyráběné pro Tesco)Už jsem je zkusila i v noci a super,vydržely.
Takže střídáme Pampersky,Tesco a Huggies Super flex.
Gabka
Ahoj, taky používám od narození BL. kombinujem je s Fixieskama a Pamperskama. Protekly mi teda čas od času všechny, ale je fakt, že teď jsem se zarazila nad cenou. Ty BL byly jen o deset korun levnější než Pampersky. Ale nevím, jak je to s počtem kusů. V BL je 80 a v P. asi méně, takže se to stále vyplatí.
julie s albertem
u nás v tesku mají teď akci na fialové tesco plenky, normálně ten balík stojí 259 Kč (za 50 až 80 plen podle velikosti plenek) a teď ho mají za 205,a to je teda už bomba, a přitom mi ještě nikdy neprotekly, narozdíl od jiných plenek věhlasných značek (pořád jsem přepírala pročuraný spací pytel a od doby, kdy máme tesco plenky, tak jsem nemusela zatím ani jednou) Petra
Teď mi přišel leták z Tesca od 15.2. mají akci na Tesco fialové 199,90 a na Pampers - 2 balení Jumbo 699,–.