Plenky Babylove - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7899
11.7.12 13:26

Teď sem je koupila poprvé č.4 a jsem s nima spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
11.7.12 13:27

Babylove plenky jsou super :kytka: zkoušela jsem pampers, huggies-opruzené a sedřená kůže na stehně, Tesco pleny, wiki-strašné!, bella, DM, ahold plenky-ujdou… cenově a kvalitou jsou nej DM a Tesco plenky… takže za mě do nich určitě jdi, jestli jsi registrovaná v DM, tak určitě dostaneš slevovou knížku, to se pak nakupuje jedna báseň :mrgreen: a ubrousky jedině DM :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.7.12 13:27

My používáme velikost 4 a od té doby, co trochu změnili střih/výrobce, tak už moc nevyhovují, dvakrát se mi stalo, že protekly, a to se mi předtím nestalo ani jednou. Takže já už Babylove ne, spotřebuju co mám doma a pak najíždím na Rossmanna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
11.7.12 14:19

Me se zda, ze se Babylove jaksi zcvrkli… :think: Vzdycky byvavali vetsi nez ostatni plenky. Taky se po pocurani zmolkovati a to nedelavali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
11.7.12 15:02
@klara123 píše:
Babylove plenky jsou super :kytka: zkoušela jsem pampers, huggies-opruzené a sedřená kůže na stehně, Tesco pleny, wiki-strašné!, bella, DM, ahold plenky-ujdou… cenově a kvalitou jsou nej DM a Tesco plenky… takže za mě do nich určitě jdi, jestli jsi registrovaná v DM, tak určitě dostaneš slevovou knížku, to se pak nakupuje jedna báseň :mrgreen: a ubrousky jedině DM :kytka:

Taky mi vyhovovaly i ty Tesco plenky, ale ty fialové…
A ubrousky mi teda nejvíc vyhovujou Toujours z Lidlu :palec:
EDIT: ty sensitive, jiný sme nezkoušely :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.12 20:30

Já jsem doteď používala pampers active baby, ale malý se z ničeho nic začal opruzovat (má 9 měsíců a v pamerskách je od narození) včera jsem koupila tyto babylove a spokojenost veliká, nejsou naparfémované jak pampers, vydrží i přes noc a to malý v noci pije čaj, a v zadu je gumička, prostě samé plus už budu kupovat jedině tyto!!! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
25.7.12 18:33

Měly jsme je a spokojení jsme nebyly. Nebyly v pase elastické, tudíž byly stáhlé málo nebo moc a malá v nich nevydržela jak je měla trochu mokré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
26.7.12 20:11

Nedoporučuji

Dvakrát jsem koupila balík plen značky DM a určitě je nedoporučuji. Malému plínka nevydrží po celou noc. Ráno je celý promočený. Vydrží hodně málo, je hodně tenká ačkoliv je na ní nakresleno, že je na noc. Naopak mám výbornou zkušenost s plenkami z Rossmanna. Je to nebe a dudy. Kupuju je jedině tam. Babydream.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí